Uitbreidingsarrangement Ten-ee-ah-lodge Wilderness Resort

Uitbreidingsarrangement Ten-ee-ah-lodge Wilderness Resort


Ten-ee-ah-Lodge Wilderness Resort, 4 dagen / 3 overnachtingen

 

Een verblijf in de Ten-ee-ah-Lodge is voor velen het gedroomd voorbeeld van hoe een bezoek aan West-Canada eruit zou moeten zien!

De Lodge ligt op 28 kilometer van Lac La Hache, op ca. een half uur rijden (over een deels niet-geasfalteerde weg) van Highway 97, midden in de fantastische Cariboo regio. De lodge, die gerund wordt door een Zwitserse familie, ligt aan Sprout Lake en wordt omgeven door heuvels en uitgestrekte bossen. 

Hier vindt u ongerepte natuur, rust, wildlife en activiteiten op het land, in het water en in de lucht!

U verblijft in comfortabele houten cabins of huizen, uitkijkend over het meer of de bossen, die qua uitstraling helemaal in de omgeving opgaan. Bovendien verblijft u op basis van halfpension: ontbijt en diner is inbegrepen.

De lodge heeft een sfeervol restaurant met groot terras uitkijkend over het meer. Het ontbijt is in de vorm van een buffet (inbegrepen). 's Avonds wordt er een 3-gangen diner geserveerd. (ter plaatse te voldoen) Er worden lokale wijnen en bier geschonken. 

In het hoofdgebouw is een recreatie ruimte met tafelvoetbal tafel, gratis internet, een boeken-ruil bibliotheek en een kleine souvenirwinkel aanwezig. 

 

    

 

U verblijft in houten huisjes, die beschikbaar zijn in 3 categorieën:

  • Studio cabins: gezellige houten huisjes voor 2 personen voorzien van een kitchenette, badkamer, zithoek met  houtkachel, bed, een veranda met stoelen en voor het huisje een vuurplaats met picknick tafel.
  • Deluxe cabins: sfeervolle luxe huisjes geschikt voor 2-6 personen die voorzien zijn van 1 of 2 slaapkamers, complete keuken, een woonkamer met houtkachel, complete badkamer, een terras met stoelen en een vuurplaats met picknick tafel.
  • Luxury log-homes: zeer ruime luxe houten huizen geschikt voor maximaal 8 personen. Voorzien van 3-4 slaapkamers, 2 badkamers, complete keuken, grote woonkamer met open haard, terras met stoelen, vuurplaats en picknick tafel.

Daarnaast is er voor reizigers die per camper reizen een kleinschalige camping met 10 plaatsen voorzien van elektriciteitsaansluiting, vuurplaats, picknick tafels en gratis brandhout. Het sanitair is in het hoofdgebouw. 

 

     

 

Activiteiten vanuit de lodge:

  • Paardrijden: zowel beginnende als ervaren ruiters zullen genieten 2-uur durende ritten door het fantastische landschap onder leiding van ervaren gidsen.
  • Floatplane trips: bekijk het landschap zoals alleen vogels dat zien, in een bijzodner vervoermiddel: een watervliegtuig. De start en landingsbaan is Sprout Lake. 
  • Boot huur: Verken Sprout Lake per motorboot, stop bij een van de eilanden om te zwemmen of te picknicken, of gooi een hengel uit. Eenvoudig vismateriaal en visvergunningen zijn in de lodge verkrijgbaar. 
  • Kano / kajak: peddel geruisloos langs de oevers van het meer. Wellicht spot u nog wilde dieren. Gebruik van de kano's en kajaks inbegrepen.
  • Wandelen: wandelroutes van verschillende lengte staan voor u beschreven in een gratis wandelkaart. Geniet van de wilde bloemen in de zomer en de schitterende herfstkleuren in het najaar.