Uitbreidingsarrangement Vancouver Island: Shawnigan Lake B&B

Uitbreidingsarrangement Vancouver Island: Shawnigan Lake B&B


U kunt uw reis naar Canada uitbreiden met een verblijf op Vancouver Island in het Shawnigan Lake B&B:

Shawnigan Lake Bed & Breakfast
Shawnigan Lake Bed & Breakfast ligt op 5 kilometer van onze andere accommodatie: Cobble House. De eigenaresse Gabriele heeft haar ziel en zaligheid verpand aan haar bed & breakfast en is bijzonder gastvrij en zeer betrokken bij het welzijn van haar gasten. De accommodatie ligt op zowel een uur rijden van Victoria als een uur rijden van Namaibo. Shwanigan Lake Bed & Breakfast beschikt over twee kamers en 1 appartement met eigen keuken. De accommodatie biedt gratis WiFi. De zeer keurige kamers zijn voorzien van een televisie,  een koelkast, een magnetron en koffie- & theefaciliteiten. Men heeft enkele leenfietsen ter beschikking om een tochtje te maken. U kunt gratis parkeren. 

Prijzen en vertrek vanaf 01 april - 31 oktober 2020
Opmerking: Indien dit arrangement niet als verlenging op een autorondreis wordt geboekt, maar als verlenging op een reis zonder aansluitende autohuur voorafgaand aan dit arrangement, gelden er afwijkende huurprijzen.

Prijsindicatie in Euro per persoon

Reissom
Bij 2 personen, vanaf 260
Bij 4 personen, vanaf 236

Inbegrepen:

  • 03 Overnachtingen in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.
  • Gebruik van leenfietsen.
  • Verlenging autohuur van Avis met 3 dagen op basis van SUPER PLUS pakket. Type Intermediate (C) bij 2 personen en type Full-Size (E) bij 4 personen.

Niet inbegrepen:

  • Niet genoemde maaltijden.