Autorondreis naar Amerika

Autorondreis naar Amerika


Per auto door Amerika rondreizen? Dan bent u bij WRC aan het juiste adres. Wij weten niet alleen alles over beste autorondreizen door Amerika, maar kunnen ook alles voor u stap voor stap uitzetten. Tijd om die droom te verwezenlijken? Stap in en lees snel meer over uw toekomstige autoreis door Amerika.

Wat is een autorondreis?

Houdt u niet zo van kamperen, maar wilt u wel zelf door Amerika reizen, iedere avond een comfortabel bed hebben en in de ochtend een lekkere warme douche? Dan is een rondreis door Amerika per huurauto wat u zoekt! Wij bieden verschillende rondreizen per huurauto door Amerika aan, de een nog indrukwekkender dan de andere. Wat heeft u in gedachten? Wilt u een autorondreis naar de westkust van Amerika maken en de nationale parken en de befaamde steden van het West-Amerika zien? Of wilt u juist met het gezin naar Mickey in Florida of gaat u voor de herkomst van de blues in de Deep South? Allemaal bestemmingen die u perfect per huurauto kunt bezoeken. Ga voor vrijheid en comfort met uw eigen huurauto in Amerika.

Bent u eruit en wordt het een autoreis door Amerika? Lees dan snel verder voor onze tips & tricks over bijvoorbeeld autohuur in Amerika, de regels die er zijn bij het huren van een auto in Amerika of hoe het is om te autorijden in Amerika.

Reizen per auto door Amerika, waarom zou u het doen?

In Amerika kunt u met een gerust hart per huurauto reizen. Het maakt niet uit of u een autorondreis naar Oost- of West-Amerika maakt. De wegen zijn goed, de parkeerplekken zijn breed en er zijn snelwegen genoeg. De huurauto’s zijn goed onderhouden en gaan van groot naar groter, het blijft immers Amerika; daar waar alles groot is. Kies voor het goedkoop huren van auto’s in Amerika of gaat u voor net wat meer geld voor een grote Amerikaanse Dodge? Met een huurauto bent u bovendien flexibeler in de nationale parken en is het gemakkelijker om een parkeerplaats te zoeken dan wanneer u een rondreis per camper maakt. Verder reserveren wij comfortabele, kleinschalige hotels voor u, zodat u iedere dag verzekerd bent van een goed bed en een lekkere warme douche. 

Een tip: koop een koelbox, zet deze in de achterbak en laat deze de hele reis daar staan. Bij iedere supermarkt of hotel staan apparaten met ijsblokjes, waarmee u de koelbox opnieuw kunt vullen. Zo heeft u altijd koude, verse spullen onderweg voor een lunch of diner op een plek waar u één bent met de natuur.

Ophalen van de huurauto

Als u aankomt op de luchthaven, haalt u uw huurauto op, doet u de koffers achterin, stelt u de navigatie in naar het eerste hotel en klaar bent u! Lekker genieten van de omgeving, wetende dat er een schoon bed op u wacht voor vannacht. De volgende ochtend stapt u onder een lekkere warme douche en loopt u naar de ontbijtzaal voor een heerlijk ontbijtje. Dan pakt u uw koffer, loopt u naar de huurauto en kan de dag beginnen. Relaxter kan het bijna niet, toch? Ziet u dat wel zitten? Bekijk dan onze autorondreizen door Amerika.

Waarom is het ontbijt niet inbegrepen?

Het ontbijt is niet overal standaard inbegrepen bij hotelreserveringen in Amerika. Wij Europeanen kennen dat eigenlijk niet echt. Als we een hotel in Europa boeken, is dit bijna altijd standaard met een inbegrepen ontbijt. Waarom in Amerika niet? Hier hebben wij geen exacte verklaring voor, anders dan dat je op iedere hoek van de straat kunt ontbijten. Ontbijtketens als The Waffle House, IHOP en Starbucks zijn er in overvloed. Sommige hotels bieden wel standaard een ontbijt aan, dit zal u dan ook terugvinden op de vouchers. U kunt ook optioneel een ontbijt in het hotel bijboeken, indien u dit wenst. De meeste hotels bieden wel een ontbijt aan, maar dit zit dus niet standaard in de reservering. Geef dit dan bij ons aan en wij regelen het voor u! Het ontbijt in de hotels bestaat vaak uit: koffie/thee/sap, een wafel (zelf vers te maken), pannenkoekjes (met room, vers fruit of maple syrup), scrambled eggs, bacon en een hele hoop verschillende cereal (ontbijtgranen).

Verschillende autoreizen in Amerika


Waar wilt u graag naartoe? Dit hangt af van een aantal factoren. Ben u voor het eerst in Amerika? Bezoekt u vrienden en familie en wilt u ook nog rondreizen of wilt u graag naar het onontdekte deel van Amerika? Hieronder vindt u een selectie van onze rondreizen per huurauto:

  • Highlights of West USA: it is all in the name, u bezoekt dé iconen van West- Amerika tijdens deze rondreis per auto. Denk aan steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas en aan nationale parken als de Grand Canyon, Bryce NP en Yosemity NP. Maak uw autorondreis daarna af door langs de prachtige westkust van Amerika te reizen.

  • Highlights of Florida & Caribbean: ook tijdens deze reis bezoekt u hoogtepunten als Disneyworld in Orlando, het beroemde, kilometers lange zandstrand in Miami (Beach) en de alligators van de Everglades. Eindig de reis op een tropische eiland om lekker bij te komen van alle indrukken.

  • De Bestseller: Alaska & Yukon Highlights; een ontzettend avontuurlijke reis langs indrukwekkende gletsjers, ruige fjordenkusten en eindeloze toendra’s. Een reis die ook een stuk van Amerika meepakt.

Dit is slechts een kleine greep uit onze autorondreizen door Amerika. We bieden nog veel meer geweldige rondreizen door Amerika aan! Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. 

Praktische informatie Autoverhuur in Amerika

Wilt u weten hoe het zit met autohuur in Amerika of over het ophalen en wegbrengen van de huurauto? Haalt u de huurauto meteen op het vliegveld op of kan dit ook bij een stadskantoor een paar dagen later? Kunt u vooraf de benodigde verzekeringen afsluiten, zodat u dat niet ter plekke hoeft te doen? Betaalt u een borg en hoe hoog is deze dan? Waar kunt u goedkoop een auto huren in Amerika? Wij geven u graag alle praktische informatie over de autoverhuur in Amerika die u nodig heeft voor een autoreis door Amerika. Hier vindt u ook alle informatie over welke regels er zijn bij het huren van een auto in Amerika en hoe het is om te autorijden in Amerika.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. We staan u maar al te graag te woord!

Waarom WRC?

Ons team heeft reisspecialisten in dienst die helemaal idolaat zijn van Amerika, er ontzettend vaak geweest zijn en u graag alles vertellen, zodat u uw droomreis met de huurauto door Amerika kunt maken. Geheel ontzorgt op pad en genieten! 

Waarom WRC? Omdat wij:

  • ruim 25 jaar ervaring hebben

  • een team met ervaren reisspecialistes hebben die de hele wereld hebben gezien; we weten dus waar we over praten

  • u altijd een eerlijk en persoonlijk advies geven

  • alles tot in de puntjes voor u verzorgen, zodat u onbezorgd op reis kunt

Ziet u uzelf al helemaal rijden in de huurauto van uw keuze? Off we goMaak de droomreis van uw leven. Bel Maudy, onze doorgewinterde Amerikaspecialist (ze weet erg veel van autorondreizen in Amerika) en bespreek samen met haar de plannen voor uw autovakantie in Amerika.