Camperreizen naar Amerika

Camperreizen naar Amerika


Stelt u eens voor: de dag van aankomst haalt u de uitgekozen camper op, slaat u de boodschappen in en uw rondreis per camper door Amerika kan beginnen! Of u nu een Amerikaanse camperreis gaat maken door het bekende West-Amerika, het minder bekende Yellowstone bezoekt of zelfs naar Alaska wil gaan: u heeft alles binnen handbereik. 

Amerika is uitstekend te bereizen met de camper. Een camper is daarom een ideaal vervoersmiddel tijdens uw rondreis door Amerika. De wegen zijn goed, evenals de parkeerplekken en u kunt middenin de nationale parken kamperen. Wie wil dat niet? Omdat het animo voor camperreizen zo groot is, zitten kampeerplaatsen vaak wel al snel vol. Wij raden u aan om er dus vroeg bij te zijn en te profiteren van mooie vroegboekkortingen. 

Ziet u het al helemaal voor zich? Een camper huren, reizen in comfort en de mooiste plekken van Amerika ontdekken? Laat u dan inspireren met onze camperreizen naar Amerika of lees verder voor meer tips.

 

Camper huren in Amerika, wat zijn de voordelen?

Rondreizen per camper heeft talloze voordelen. Wij zetten er een aantal op een rij:

  • U heeft uw complete inboedel bij u, wat het reizen gemakkelijk maakt. Geen gesjouw met koffers en andere spullen.

  • De Amerikaanse wegen zijn erg goed en vooral ook erg breed. Alle ruimte voor uw camper om bij de lokale supermarkt te parkeren en vele kilometers te maken. Het land Amerika is dus uitermate geschikt voor camperreizen

  • U reist in comfort; een keuken, bed, badkamer en toilet, alle basisvoorzieningen zijn aanwezig om in comfort te reizen. Onderweg even stoppen en een snelle lunch bereiden? Geen probleem! U heeft alles bij de hand om dit waar te maken. Stoeltjes uitklappen, goed glas wijn erbij en uw reis is compleet

  • U kunt middenin de natuur verblijven. Uitzicht op de Grand Canyon? Of toch liever verblijven in een oase van groen nabij Zion National Park? Met een camperreis is het mogelijk.

 

Wat kost het om een camper te huren in Amerika?

De kosten voor het huren van een camper in Amerika zijn afhankelijk van het type camper, de campings en hoe lang uw camperreis door Amerika duurt. U kunt ervoor kiezen om een camper te huren en Amerika te ontdekken op basis van basic campings. Dit zijn campings zonder stroom, maar wel met een toiletgebouw en stromend water. Het is ook mogelijk om voor een luxere camping te kiezen met stroom, water- en rioolaansluiting. Deze luxere campings zijn bovendien voorzien van warme douches en hebben ze ook vaak een zwembad. Hierdoor zijn deze overnachtingen natuurlijk wel duurder. U kunt het dus zo goedkoop of duur maken als u zelf maar wilt. 

Maak een kostenberekening voor het huren van een Camper.

 

 

Verschillende camperreizen in Amerika

Uw camperreis starten in Los Angeles, West-Amerika? Of liever San Francisco? Wilt u een rondreis maken of reist u liever van A naar B? Er zijn zoveel verschillende soorten camperreizen, dat er altijd wel iets voor u tussen zit. Maak bijvoorbeeld een 15-daagse rondreis vanuit Las Vegas als u niet veel tijd heeft of kies voor een camperreis zonder vaste camperplaatsen. Zo heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en kunt u zelf bepalen waar u met de camper verblijft. 

Weet u al welke camper u gaat huren in Amerika of heeft u nog wat vragen? Lees dan verder of Neem contact op met onze reisspecialisten.

 

Een camperreis door Amerika met kinderen, kan dat?

Een camperreis maken met kinderen is zeker mogelijk. Wij hebben voor u op een rijtje gezet waarom een camperreis door Amerika met kinderen ideaal is. Kinderen vinden het bijvoorbeeld heel fijn om altijd in ‘hun eigen bed’ te kunnen slapen, samen met al hun knuffels. Dit is één van de tien redenen waarom wij het ideaal vinden om een camperreis door Amerika met kinderen te doen. Meer weten? Lees dan de blog: waarom is een camperreis met kinderen ideaal is, geschreven door Suzanna, onze productmanager Amerika. Wilt u weten waar u aan toe bent en heeft u geen zin om iedere dag zelf te zoeken naar een camping? Kies dan voor onze camperreizen met vooraf gereserveerde campings. Wel zo gemakkelijk.                        
 

 

Praktische informatie over Amerika camperreizen

Wilt u weten hoe het zit met het ophalen en wegbrengen van de camper in Amerika? Kijk dan op onze pagina praktische informatie en veelgestelde vragen. Hier vindt u alle antwoorden op uw vragen, bijvoorbeeld hoe zo’n eerste dag van de camperhuur in Amerika er nou uitziet, geïllustreerd met handige filmpjes. Of lees meer over welk visum u nodig heeft om naar Amerika te reizen en of hoe het eigenlijk met de Amerikaanse gezondheidszorg is gesteld. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze reisspecialisten om inspiratie op te doen of om advies te vragen. Mirja en Maudy staan u maar al te graag te woord!

 

Waarom WRC?

Wij stellen, samen met u, uw droomreis per camper door Amerika samen zodat u tijdens uw reis geheel ontzorgt bent en lekker kunt genieten. Met ruim 40 jaar ervaringen kennen onze reisspecialisten Amerika als geen ander en weten dus als geen ander wat nodig is voor een onvergetelijke camperreis. 

Ziet het ook al voor zich? Dan gaan we aan de slag! Maak de droomreis van uw leven per camper door Amerika! Bel Maudy, onze doorgewinterde Amerika-specialist (ze weet erg veel van camperreizen in Amerika) en bespreek samen met haar de plannen voor uw vakantie in Amerika. Een mooie reis toegewenst!