Camperreizen naar Amerika

Camperreizen naar Amerika


Stel eens voor: de dag van aankomst haalt u de, van te voren, uitgekozen camper op, slaat u de boodschappen in en uw rondreis per camper door Amerika kan beginnen! Of u nu een Amerikaanse camperreis gaat maken door het bekende West-Amerika, het minder bekende Yellowstone bezoekt of zelfs naar Alaska wil gaan: u heeft alles binnen handbereik. Wie kan u nog wat maken?
De wegen en de parkeerplekken zijn breed, u heeft altijd uw hele inboedel bij u en u kunt middenin de nationale parken kamperen. Wie wil dat niet? Maar let op: de kampeerplaatsen zijn ontzettend populair en daarom vaak snel volgeboekt. Wees er dus vroeg bij! Vraag ons wanneer u het beste kunt boeken en welke nuttige tips wij nog meer voor u in petto hebben met betrekking op uw camperreis door Amerika.

Bent u er klaar voor om een camper te huren, door Amerika te reizen en een mooie rondreis te maken? Laat u dan inspireren met onze Amerika reizen. Lees snel verder voor meer tips & tricks. 

Camper huren in Amerika, waarom zou u het doen?

Altijd de hele inboedel bij u tijdens een vakantie per camper door Amerika. U bent van alle gemakken voorzien en in Amerika is alles groot, dus ook de wegen en de parkeerplaatsen, daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. U heeft alles bij u; een comfortabel bed achterin, een keuken en zelfs een badkamer inclusief toilet. Er zijn verschillende Amerikaanse campers, u kunt het zo gek niet bedenken. U kunt stoppen waar u maar wilt, de één maakt de salade en de ander klapt de stoeltjes uit. Vlakbij dat prachtige meer op de route, waar de zon een fantastische weerspiegeling in het water maakt van de bergtoppen om u heen. Dat zal een lekkere lunch worden. Eet smakelijk! Hierna doet u een snelle afwas, zet u een kop koffie en gaat u nog even naar het toilet. Alles klaar om de rit weer voort te zetten naar de volgende betoverende plaats.

Wat zijn de kosten van het huren van een camper in Amerika?

De kosten voor het huren van een camper in Amerika zijn afhankelijk van het type camper, de campings en hoe lang uw camperreis door Amerika duurt. U kunt ervoor kiezen om goedkoop een camper te huren en Amerika te gaan ontdekken op basis van basic campings (zonder stroom, maar altijd wel met een toiletgebouw waar ook stromend water is), of u kiest voor een grote, comfortabele camper en een camping waar u aangesloten kunt worden op het riool, water en stroom. Bovendien zijn deze campings voorzien van warme douches en hebben ze ook vaak een zwembad. Hierdoor zijn deze overnachtingen natuurlijk wel duurder. U kunt het dus zo goedkoop of duur maken als u zelf maar wilt. Laat u goed door ons voorlichten over de verschillende soorten Amerikaanse campers die u kunt huren en welke campings daar het beste bijpassen.

Enthousiast geworden over het huren van een camper in Amerika? Kijk dan snel op reizen per camper of lees verder.

Verschillende camperreizen in Amerika

Starten in Los Angeles in het West-Amerika? Of liever San Francisco? Als u niet veel tijd heeft, kunt u ook een 15-daagse campingtour maken vanuit Las Vegas. U kunt ook een camper ophalen in de stad naar keuze en zelf op zoek gaan naar campings. Zo heeft u wel uw eigen rijdende verblijf bij u, maar bent u ook vrij om te gaan en staan waar u maar wilt. Vraag ons team naar de mogelijkheden waar u allemaal met de camper naar toe kunt gaan, want de mogelijkheden zijn legio. Wat dacht u van:

  • Onze vroegboekspecial USA 2022, waarbij u niet alleen een aantrekkelijke vroegboekkorting krijgt, maar ook een aantal andere mooie deals.

  • Een camperreis waarbij alle campings van te voren gereserveerd zijn. Geen gedoe en u bent verzekerd van de mooiste plaatsen op de leukste campings.

  • Met een zelf uitgekozen camper uw eigen vakantie door Amerika bepalen.

Weet u al welke camper u gaat huren in Amerika of heeft u nog wat vragen? Lees dan verder of bel ons, dat kan natuurlijk ook altijd!

Een camperreis door Amerika met kinderen, kan dat?

Wij hebben voor u op een rijtje gezet waarom een camperreis door Amerika met kinderen ideaal is. Kinderen vinden het bijvoorbeeld heel fijn om altijd in ‘hun eigen bed’ te kunnen slapen, samen met al hun knuffels. Dit is één van de tien redenen waarom wij het ideaal vinden om een camperreis door Amerika met kinderen te doen. Meer weten? Lees dan de leuke blog over waarom is een camperreis met kinderen ideaal is, geschreven door Suzanna, onze productmanager Amerika. Wilt u weten waar u aan te bent en heeft u geen zin om iedere dag zelf te zoeken naar een camping? Kies dan voor onze camperreizen met vooraf gereserveerde campings. Wel zo gemakkelijk. 

Praktische informatie over Amerika camperreizen

Wilt u weten hoe het zit met het ophalen en wegbrengen van de camper in Amerika? Kijk dan op onze pagina praktische informatie en veel gestelde vragen. Hier vindt u de antwoorden op uw vragen, bijvoorbeeld hoe zo’n eerste dag van de camperhuur in Amerika er nou uitziet, geïllustreerd met handige filmpjes. Of lees meer over welk visum u nodig heeft om naar Amerika te reizen en of u met een Nederlands rijbewijs kunt gaan en hoe het eigenlijk met de Amerikaanse gezondheidszorg is gesteld. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om bijvoorbeeld vragen over het huren van een camper in Amerika voor te leggen. We staan u maar al te graag te woord!

Waarom WRC?

Wij stellen, samen met u, uw droomreis door Amerika samen zodat u tijdens uw reis geheel ontzorgt bent en lekker kunt genieten. Waarom WRC? Omdat wij:

  • ruim 25 jaar ervaring hebben
  • een team met ervaren reisspecialistes hebben die de hele wereld hebben gezien; we weten dus waar we over praten
  • u altijd een eerlijk en persoonlijk advies geven
  • alles tot in de puntjes voor u verzorgen, zodat u onbezorgd op reis kunt

Bent u om? Off we go! Maak de droomreis van uw leven per camper door Amerika! Bel Maudy, onze doorgewinterde Amerikaspecialist (ze weet erg veel van camperreizen in Amerika) en bespreek samen met haar de plannen voor uw vakantie in Amerika.