6 van 38

Camperspecials Verenigde Staten

 • Recent overzicht van aanbiedingen
 • Variërende kortingen, locaties en campertypes.
 • Verhuurmaatschappijen: Road Bear, El Monte, Apollo, Cruise America
 • 21 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AVS1812051
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Maak gebruik van de camperaanbiedingen in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten is zowel qua oppervlakte als qua inwonersaantal het op twee na grootste land ter wereld. Om u een idee te geven: de afstand tussen de wereldsteden New York aan de oostkust en Los Angeles aan de westkust bedraagt ca. 5000 kilometer. Dit enorme land biedt een ongekende variëteit aan landschappen en inwoners en vraagt om ontdekt te worden door middel van een ‘roadtrip’. Wat is er nu mooier om deze roadtrip uit te voeren met een vervoermiddel die de grootste vrijheid biedt: u kunt  uw eigen route bepalen en u beschikt over een slaapplaats, keuken, badkamer en u heeft uw persoonlijke spullen binnen handbereik. De verhuurlocaties liggen verspreid over het hele land, maar het westen van de Verenigde Staten is het meest populair om per camper te bereizen. Spreekt een afwisseling van hoge bergen, bijzondere rotsformaties, verrassend veelzijdig woestijnlandschap, schitterende kustroutes, fantastische stranden, uniek wildlife en bruisende steden u aan? Dan is dit uw bestemming. De Amerikaanse campers zijn comfortabel en zeer compleet uitgerust. De wegen zijn breed en buiten de grote steden doorgaans rustig. Campings zijn vrijwel overal te vinden en vaak op schitterende locaties. Een groot aantal campings is voorzien van faciliteiten waarbij de camper kan worden aangesloten op water, elektriciteit en riolering. Zo heeft u het comfort van een bungalow. Maar ook op eenvoudige campings met beperkte faciliteiten kunt u met uw luxe camper prima uit de voeten. 

Wij werken met diverse gerenommeerde camper verhuurmaatschappijen samen, die al naar gelang de beschikbaarheid van de campers, regelmatig aanbiedingen offreren. De camper verhuurtarieven en daarmee ook de aanbiedingen zijn gerelateerd  aan vraag en aanbod. Doorgaans geldt: hoe flexibeler u bent qua reisdatum, ophaal- en inleverlocatie en campertype, des te groter de kans dat er een aanbieding beschikbaar is die past bij uw reiswensen. Maar hoe komt u aan de beste aanbieding? Vertel ons uw wensen, wij zoeken de meest gunstige mogelijkheid voor u uit.

Lees meer

Beknopte route
 • Dag 1 Vliegreis Amsterdam – Verenigde Staten
 • Dag 2 Camper ophalen + camperreis
 • Dag 3 - 19 Per camper door de Verenigde Staten
 • Dag 20 Vliegreis Verenigde Staten – Amsterdam
 • Dag 21 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Verenigde Staten
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar de bestemming van uw keuze in de Verenigde Staten. Hier komt u in de loop van de middag of avond aan. U reist op eigen gelegenheid naar de accommodatie waar wij uw eerste overnachting hebben geboekt. Indien u meerdere dagen de stad van aankomst wilt verkennen, dan raden wij u aan om eerst enkele nachten in een hotel in de stad te verblijven alvorens u de camper ophaalt. Dit omdat campings veelal buiten de grote steden liggen.
Dag 2: Camper ophalen + camperreis
Heeft u ervoor gekozen om na de eerste overnachting de camperhuur in te laten gaan, dan haalt u vandaag de camper op. Hoe u bij de verhuurlocatie komt en hoe laat uw camper klaar staat, hangt van de verhuurder en de huurlocatie af. Sommige verhuurmaatschappijen bieden al dan niet tegen betaling een transfer aan vanaf een geselecteerd aantal hotels en vanaf luchthavens naar de verhuurlocaties. Bij de meeste verhuurmaatschappijen staat uw camper vanaf ca. 12:00 – 13:00 uur voor u gereed. Uiteraard informeren wij u bij boeking over de mogelijkheden. Het ophalen van de camper neemt ca. 1,5 uur in beslag. Het huurcontract wordt opgemaakt en u krijgt instructie over de werking van de camper. Vervolgens kijkt u of alles aanwezig is in de camper en kunt u uw bagage installeren. Zodra u op pad gaat, verdient het aanbeveling om eerst bij een grote supermarkt te stoppen om eten, drinken en andere benodigdheden in te slaan. Maak voor de eerste dag geen ambitieuze plannen om grote afstanden te rijden. De medewerkers bij het verhuurdepot kunnen u informeren omtrent campings in de regio.
Dag 3 - 19: Per camper door de Verenigde Staten
Stelt u zich voor: u rijdt over een bergpas en stopt bij een schitterend uitkijkpunt. In de camper maakt u een vers kopje koffie om dat vervolgens op een rotsblok, genietend van het uitzicht in alle rust op te drinken. In de loop van de middag rijdt u naar een campingplaats, onder enorme Redwood bomen, midden in een nationaal park. Op één van de camping grillplaatsen bereidt u een heerlijke barbecue en al snel informeert een nieuwsgierige mede-kampeerder wat u zoal gezien heeft en raakt u in een boeiend gesprek. De volgende ochtend opent u de gordijnen en ziet u enkele herten op het veld grazen. In plaats van verder te rijden, besluit u dat deze plek veel te mooi is om weer te verlaten, hier wilt u een nachtje langer blijven staan. Na een lekker ontbijt dat u in het zonnetje voor uw camper nuttigt,  pakt u uw wandelschoenen en fotocamera en gaat erop uit. Dit kan zomaar een willekeurige dag van uw campervakantie zijn. 

Camperhuur

In deze reisomschrijving gaan wij uit van 18 nachten camperhuur. Tezamen met de vliegreis en een hotel overnachting aan het begin van de reis, vormt dit een reis van 21 dagen. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en kunnen we de reisduur aanpassen aan uw wensen. Bij boeking worden de ophaallocatie en datum en inleverlocatie en datum van de camperhuur vastgelegd. Op de laatste dag van de camperhuur dient u de camper in de ochtend, meestal voor 10:30 uur op de afgesproken locatie in te leveren.

Dag 20: Vliegreis Verenigde Staten – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

Na de camperreis kunt u weer naar huis vliegen, maar heeft u meer tijd ter beschikking, overweeg dan om de camperreis te combineren met bijvoorbeeld een strandvakantie op Hawaii of  Florida. Of wat dacht u van een ontspannen cruise door het Caribisch gebied (mogelijk vanuit Florida en Texas) of naar Alaska (mogelijk vanuit Seattle). Ook kunt u, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt uw vlucht onderbreken in een boeiende stad, zoals New York, of wat dacht u van een bezoek aan IJsland! Geef uw wensen aan, dan bekijken wij graag hoe dit te realiseren is.
Dag 21: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Verenigde Staten 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huurperiode: 01 april 2018 - 31 maart 2020, afhankelijk van de special

In de Verenigde Staten werken we samen met de volgende camperverhuur maatschappijen:

Camperverhuurder: Merk: Product klasse:
THL groep: Road Bear Premium product
  El Monte Middenklasse
  Mighty Budget product
Cruise America: Cruise America Middenklasse product
Apollo: Apollo Middenklasse product
  Star RV Premium product


Deze maatschappijen brengen op wisselende momenten camper specials in de markt, waarbij u aanzienlijk kunt besparen op de huurkosten. De voorwaarden om voor deze specials in aanmerking te komen met betrekking tot verhuurlocaties, huurperiodes, aantal huurdagen en campertypes variëren per specials. Evenals de boekingsperiode en de hoogte van de kortingen.

Het aanbod aan specials varieert sterk. Hieronder volgt een kort overzicht van de actuele specials. Indien u ons aangeeft wat uw wensen en reismogelijkheden zijn, dan selecteren wij het meest passende aanbod voor u en maken we een compleet uitgewerkt reisvoorstel compleet met overige reisonderdelen als vluchten en hotel overnachtingen voor u op maat.

Passen uw reisplannen niet binnen de voorwaarden van onderstaande specials? Indien u zeer vroegtijdig boekt, kunnen we vroegboek voordelen van toepassing zijn, of vaste maandelijkse specials. Hier vindt u een overzicht van de doorlopende camperhuur aanbiedingen.


Aanbiedingenoverzicht
 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Explore USA: 10% korting op het huurtarief en 100 gratis mijlen per nacht voor de eerste 10 nachten
Boekingsperiode: 15 februari 2019 - 15 maart 2019.
Huurperiode: 15 februari 2019 - 13 juli 2019.
Ophaal locatie: Alle verhuur locaties.
Inlever locaties: Alle verhuur locaties.
Bijzonderheden: Niet geldig voor camperhuur vanuit Las Vegas ophaal periode 09 - 19 mei 2019.
Code: APUSAEXMILE

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Explore USA: 10% korting op het huurtarief en geen one way kosten
Boekingsperiode: 15 februari 2019 - 15 maart 2019.
Huurperiode: 15 februari 2019 - 13 juli 2019.
Ophaal locatie: Alle verhuur locaties.
Inlever locaties: Alle verhuur locaties.
Bijzonderheden: Niet geldig voor camperhuur vanuit Las Vegas ophaal periode 09 - 19 mei 2019.
Code: APUSAEXWOF

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Explore USA: 10% korting op het huurtarief en 20% korting op het Value pack
Boekingsperiode: Tot en met 04 april 2019.
Huurperiode: 15 februari - 13 juli 2019.
Ophaal locatie: Alle verhuur locaties.
Inlever locaties: Alle verhuur locaties.
Bijzonderheden: Niet geldig voor camperhuur vanuit Las Vegas ophaal periode 09 - 19 mei 2019.
Code: APUSAEXVPD

 

Verhuurder:Apollo
Aanbieding: Lucky in Las Vegas: 20% korting op de huurprijs en geen one way fee.
Boekingsperiode: Voor 31 maart 2019.
Huurperiode: 29 april - 13 mei 2019.
Ophaal locatie: Los Angeles en San Francisco.
Inlever locaties: Las Vegas.
Bijzonderheden: Type: Pioneer, Sunrise en Wanderer.
Code: APUSLIV

 

Verhuurder:Apollo
Aanbieding: Leaving Vegas: 20% korting op de huurprijs en geen one way fee.
Boekingsperiode: Voor 31 maart 2019.
Huurperiode: Ophalen tussen 24 en 29 mei, inleveren uiterlijk 30 juni 2019.
Ophaal locatie: Las Vegas.
Inlever locaties: Los Angeles en San Francisco.
Bijzonderheden: Type: Pioneer, Sunrise en Wanderer.
Code: APUSLLAS

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Dreaming of Denver: 20 % korting op de huurprijs en geen one way fee.
Boekingsperiode: Voor 31 maart 2019.
Huurperiode: 27 mei - 14 juli 2019.
Ophaal locatie: Las Vegas.
Inlever locaties: Denver.
Bijzonderheden: Type: Pioneer, Sunrise en Wanderer.
Code: APUSDD

 

Overzicht doorlopende aanbiedingen:

Verhuurder: El Monte
Lange huur korting: 5% korting op de huurprijs en het all inclusive pakket.
Voorwaarden: Alleen geldig bij een huurperiode van minimaal 21 nachten.
Mag gecombineerd worden met vroegboekkorting. Geen korting op overige huurkosten.
 
Vroegboek voordelen geldig voor camperhuur met aanvang in de periode: 01 april 2019 - 31 oktober 2019:
Boeken voor: 28 februari 2019 5% korting op de huurprijs
Voorwaarden: Alleen van toepassing op de huurprijs en het all inclusive pakket.
Geen korting op overige huurkosten.
Boekingscode: EB-DISC.
 
Vroegboek voordelen voor huurperiode 01 november 2019 - 31 maart 2020
Boekingsperiode: t/m 31 maart 2019 15% korting op de huurprijs en all inclusive pakket
Boekingscode: EB-DISC
 
Southwest one ways
Betaal geen one-way toeslag voor huur tussen de locaties Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.
Boekingscode: SWOW.                              

 

Verhuurder: Apollo
Lange huur korting: 5% korting
Voorwaarden: Bij minimaal 21 nachten camperhuur, lange huur korting, van toepassing op Flextarief en Value pack, niet op overige kosten.
 
Added Value Specials Apollo Keuze uit 1 van onderstaande specials:
  *Betaal geen one way kosten (code APUSWOF), verhuurkantoren New York en Orlando zijn uitgesloten van deze special.
  *Ontvang 1000 vrije mijlen (code APUSMILES) bij minimaal 10 huurnachten.
  *Ontvang 20 % korting op het Value pakket (code APUSVPD).
Voorwaarden: - Reizen in de periode: 01 september 2018 - 31 maart 2019.
- Reizen 01 april - 15 juli 2019 en 01 september 2019 - 31 maart 2020.
  - Geldig voor alle camper types en op alle verhuurlocaties in de Verenigde Staten.
  - Minimale huurperiode: 10 nachten.
  - Mag gecombineerd worden met vroegboekkorting en lange huur korting/ niet met andere specials.
 
Added Value Specials Star: Keuze uit 1 van onderstaande specials:
  *Ontvang 20% korting op het Star pakket (code SRUSVPD).
  *Ontvang 1000 vrije mijlen (code SRUSMILES) bij minimaal 10 huurnachten.
Voorwaarden: - Geldig voor alle camper types en op alle verhuurlocaties in de Verenigde Staten.
  - Minimale huurperiode: 10 nachten.
 
Vroegboekkortingen:
Boeken voor: 31 december 2018: 5% korting op de huurprijs en het Star Pack / Value Pack.
Voorwaarden: Geldig indien de gehele camperhuur valt in de periode: 01 april 2019 - 31 maart 2020.

 

Verhuurder: Road Bear
Winterspecials voor ophalen in de periode 01 november 2018 - 31 maart 2019 
Zie onze reis: Road Bear All Inclusive Winterspecial
 
Super Deals 
Informeer bij onze reserveringsafdeling naar de maandelijkse superdeals.
  
One way fee specials: Betaal geen achterlatingskosten in geval van 'one way rental'
  Camper ophalen in: Camper inleveren in:
Huurperiode
01 apr - 31 mei 19
Denver & Las Vegas Las Vegas, Los Angeles, New York,
Seattle & San Francisco
Huurperiode
01 apr - 15 jul 19
Orlando Denver, Las Vegas, Los Angeles, New
York, Seattle & San Francisco
Camper ophalen
15 jul - 22 aug 19
Las Vegas, Los Angeles, San Francisco & Denver Denver & Seattle
Camper ophalen
01 okt - 31 okt 19
Denver, Las Vegas, Los Angeles & New York Las Vegas, San Francisco & Seattle 
Camper ophalen
01 okt - 30 nov 19
Alle locaties Orlando
 
Lange huur korting:
21 - 41 huurnachten 5% korting op de camperhuur prijs per nacht (geen korting op aanvullende kosten)
42+ nachten 10% korting op de camperhuur prijs per nacht (geen korting op aanvullende kosten)

 

Verhuurder: Cruise America
Vroegboek voordelen voor huurperiode 01 april 2019 - 31 oktober 2019
 Boekingsperiode: 01 februari - 28 februari 2019 5% korting op de huurprijs (flextarief)
Vroegboek voordelen voor huurperiode 01 november 2019 - 31 maart 2020
Boekingsperiode: t/m 31 juli 2019 15% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 augustus - 31 augustus 2019 10% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 september - 30 september 2019 5% korting op de huurprijs (flextarief)
Opmerking: geen korting op aanvullende camperhuurkosten zoals persoonlijke uitrustingen, mijlen pakketten etc.
 
Maandelijkse specials
Afhankelijk van de maand waarin uw camperhuur aanvangt, kunt u een van de bij de maand vermelde specials kiezen.

01 april t/m 30 juni &
01 sep t/m 31 okt

* 50% korting op de one way huur toeslag, of
* 25% korting op de ongelimiteerde mijlen of ongelimiteerde mijlen plus toeslag - alleen geldig voor campertype C30, of 
* gratis camper uitrusting.
01 jul t/m 31 aug * 25% korting op de ongelimiteerde mijlen of ongelimiteerde mijlen plus toeslag - alleen geldig voor campertype C19, of
* Gratis camper uitrusting.
Voorwaarden: - Specials geldig voor periode 01 april 2019 t/m 31 oktober 2019
  - Aanvangst datum van de camperhuur is bepalend voor de actie periode.
  - Mag gecombineerd worden met vroegboekkorting. Mag niet gecombineerd worden met overige specials

Uitbreidingen

Stopover New York

Indien u naar de Verenigde Staten reist en u vliegt met United (via Newark), KLM/ Delta of British Airways/ American Airlines (via JFK Airport), kunt u in veel gevallen uw vlucht onderbreken in New York, voor een verblijf van een aantal dagen. Ontdek de bruisende stad New York door een stop op heen/ terug reis te maken.
Klik hier voor meer informatie over de stopover New York

€ 75,-

Excursies