7 van 40

Camperspecials Verenigde Staten

 • Recent overzicht van aanbiedingen
 • Variërende kortingen, locaties en campertypes.
 • Verhuurmaatschappijen: Road Bear, El Monte, Apollo, Cruise America
 • 21 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AVS1812051
Bovenstaande prijs betreft de meest gunstige, bekijk de prijzen voor voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Maak gebruik van de camperaanbiedingen in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten is zowel qua oppervlakte als qua inwonersaantal het op twee na grootste land ter wereld. Om u een idee te geven: de afstand tussen de wereldsteden New York aan de oostkust en Los Angeles aan de westkust bedraagt ca. 5000 kilometer. Dit enorme land biedt een ongekende variëteit aan landschappen en inwoners en vraagt om ontdekt te worden door middel van een ‘roadtrip’. Wat is er nu mooier om deze roadtrip uit te voeren met een vervoermiddel die de grootste vrijheid biedt: u kunt  uw eigen route bepalen en u beschikt over een slaapplaats, keuken, badkamer en u heeft uw persoonlijke spullen binnen handbereik. De verhuurlocaties liggen verspreid over het hele land, maar het westen van de Verenigde Staten is het meest populair om per camper te bereizen. Spreekt een afwisseling van hoge bergen, bijzondere rotsformaties, verrassend veelzijdig woestijnlandschap, schitterende kustroutes, fantastische stranden, uniek wildlife en bruisende steden u aan? Dan is dit uw bestemming. De Amerikaanse campers zijn comfortabel en zeer compleet uitgerust. De wegen zijn breed en buiten de grote steden doorgaans rustig. Campings zijn vrijwel overal te vinden en vaak op schitterende locaties. Een groot aantal campings is voorzien van faciliteiten waarbij de camper kan worden aangesloten op water, elektriciteit en riolering. Zo heeft u het comfort van een bungalow. Maar ook op eenvoudige campings met beperkte faciliteiten kunt u met uw luxe camper prima uit de voeten. 

Wij werken met diverse gerenommeerde camper verhuurmaatschappijen samen, die al naar gelang de beschikbaarheid van de campers, regelmatig aanbiedingen offreren. De camper verhuurtarieven en daarmee ook de aanbiedingen zijn gerelateerd  aan vraag en aanbod. Doorgaans geldt: hoe flexibeler u bent qua reisdatum, ophaal- en inleverlocatie en campertype, des te groter de kans dat er een aanbieding beschikbaar is die past bij uw reiswensen. Maar hoe komt u aan de beste aanbieding? Vertel ons uw wensen, wij zoeken de meest gunstige mogelijkheid voor u uit.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Verenigde Staten
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar de bestemming van uw keuze in de Verenigde Staten. Hier komt u in de loop van de middag of avond aan. U reist op eigen gelegenheid naar de accommodatie waar wij uw eerste overnachting hebben geboekt. Indien u meerdere dagen de stad van aankomst wilt verkennen, dan raden wij u aan om eerst enkele nachten in een hotel in de stad te verblijven alvorens u de camper ophaalt. Dit omdat campings veelal buiten de grote steden liggen.
Dag 2: Camper ophalen + camperreis
Heeft u ervoor gekozen om na de eerste overnachting de camperhuur in te laten gaan, dan haalt u vandaag de camper op. Hoe u bij de verhuurlocatie komt en hoe laat uw camper klaar staat, hangt van de verhuurder en de huurlocatie af. Sommige verhuurmaatschappijen bieden al dan niet tegen betaling een transfer aan vanaf een geselecteerd aantal hotels en vanaf luchthavens naar de verhuurlocaties. Bij de meeste verhuurmaatschappijen staat uw camper vanaf ca. 12:00 – 13:00 uur voor u gereed. Uiteraard informeren wij u bij boeking over de mogelijkheden. Het ophalen van de camper neemt ca. 1,5 uur in beslag. Het huurcontract wordt opgemaakt en u krijgt instructie over de werking van de camper. Vervolgens kijkt u of alles aanwezig is in de camper en kunt u uw bagage installeren. Zodra u op pad gaat, verdient het aanbeveling om eerst bij een grote supermarkt te stoppen om eten, drinken en andere benodigdheden in te slaan. Maak voor de eerste dag geen ambitieuze plannen om grote afstanden te rijden. De medewerkers bij het verhuurdepot kunnen u informeren omtrent campings in de regio.
Dag 3 - 19: Per camper door de Verenigde Staten
Stelt u zich voor: u rijdt over een bergpas en stopt bij een schitterend uitkijkpunt. In de camper maakt u een vers kopje koffie om dat vervolgens op een rotsblok, genietend van het uitzicht in alle rust op te drinken. In de loop van de middag rijdt u naar een campingplaats, onder enorme Redwood bomen, midden in een nationaal park. Op één van de camping grillplaatsen bereidt u een heerlijke barbecue en al snel informeert een nieuwsgierige mede-kampeerder wat u zoal gezien heeft en raakt u in een boeiend gesprek. De volgende ochtend opent u de gordijnen en ziet u enkele herten op het veld grazen. In plaats van verder te rijden, besluit u dat deze plek veel te mooi is om weer te verlaten, hier wilt u een nachtje langer blijven staan. Na een lekker ontbijt dat u in het zonnetje voor uw camper nuttigt,  pakt u uw wandelschoenen en fotocamera en gaat erop uit. Dit kan zomaar een willekeurige dag van uw campervakantie zijn. 

Camperhuur

In deze reisomschrijving gaan wij uit van 18 nachten camperhuur. Tezamen met de vliegreis en een hotel overnachting aan het begin van de reis, vormt dit een reis van 21 dagen. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en kunnen we de reisduur aanpassen aan uw wensen. Bij boeking worden de ophaallocatie en datum en inleverlocatie en datum van de camperhuur vastgelegd. Op de laatste dag van de camperhuur dient u de camper in de ochtend, meestal voor 10:30 uur op de afgesproken locatie in te leveren.

Dag 20: Vliegreis Verenigde Staten – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

Na de camperreis kunt u weer naar huis vliegen, maar heeft u meer tijd ter beschikking, overweeg dan om de camperreis te combineren met bijvoorbeeld een strandvakantie op Hawaii of  Florida. Of wat dacht u van een ontspannen cruise door het Caribisch gebied (mogelijk vanuit Florida en Texas) of naar Alaska (mogelijk vanuit Seattle). Ook kunt u, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt uw vlucht onderbreken in een boeiende stad, zoals New York, of wat dacht u van een bezoek aan IJsland! Geef uw wensen aan, dan bekijken wij graag hoe dit te realiseren is.
Dag 21: Amsterdam

Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

Camperspecials Verenigde Staten 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Good to know

In de Verenigde Staten werken we samen met de volgende camperverhuur maatschappijen:

Camperverhuurder: Merk: Product klasse:
THL groep: Road Bear Premium product
  El Monte Middenklasse
  Mighty Budget product
Cruise America: Cruise America Middenklasse product
Apollo: Apollo Middenklasse product
  Star RV Premium product

Deze maatschappijen brengen op wisselende momenten camper specials in de markt, waarbij u aanzienlijk kunt besparen op de huurkosten. De voorwaarden om voor deze specials in aanmerking te komen met betrekking tot verhuurlocaties, huurperiodes, aantal huurdagen en campertypes variëren per specials. Evenals de boekingsperiode en de hoogte van de kortingen.

Het aanbod aan specials varieert sterk. Hieronder volgt een kort overzicht van de actuele specials. Indien u ons aangeeft wat uw wensen en reismogelijkheden zijn, dan selecteren wij het meest passende aanbod voor u en maken we een compleet uitgewerkt reisvoorstel compleet met overige reisonderdelen als vluchten en hotel overnachtingen voor u op maat.

Passen uw reisplannen niet binnen de voorwaarden van onderstaande specials? Indien u zeer vroegtijdig boekt, kunnen we vroegboek voordelen van toepassing zijn, of vaste maandelijkse specials. Hier vindt u een overzicht van de doorlopende camperhuur aanbiedingen.


Aanbiedingenoverzicht:
  

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: SanFran In Offer: 20% korting op de huurprijs, geen one way kosten en 1000 vrije mijlen
Boekingsperiode: Voor 31 juli 2019.
Huurperiode: 15 juli - 22 augustus 2019.
Ophaal locatie: Los Angeles, Las Vegas, Denver en Seattle.
Inlever locaties: San Francisco.
Bijzonderheden: Korting alleen op de daghuurprijs, niet op aanvullende huurkosten.
Deze korting mag wel worden gecombineerd met de lange huurkorting.
Code: APUSINSFA18

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: SFO out: 50% korting op de huurprijs, geen one way kosten en 1000 vrije mijlen.
Boekingsperiode: Voor 31 juli 2019.
Huurperiode: 09 september - 07 oktober 2019.
Ophaal locatie: San Francisco.
Inlever locaties: Los Angeles, Las Vegas, Denver en Seattle.
Bijzonderheden: Korting alleen op de daghuurprijs, niet op aanvullende huurkosten.
Code: APUSINSFA18

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Explore USA: 10% korting op de huurprijs.
Boekingsperiode: Voor 31 juli 2019.
Huurperiode: Inleveren voor 30 september 2019.
Ophaal locatie: Alle verhuurkantoren.
Inlever locaties: Alle verhuurkantoren.
Bijzonderheden: Mag gecombineerd worden met lange huur korting, geen korting op overige huurkosten.
Niet geldig voor ophalen tussen 01 - 24 augustus in San Francisco.
Code: APUSEXPLORE

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: New York in Summer: 20% korting op de huur prijs, gen one way kosten.
Boekingsperiode: Voor 31 juli 2019.
Huurperiode: 19 augustus - 31 oktober 2019.
Ophaal locatie: New York.
Inlever locatie: Miami, Orlando, New York.
Bijzonderheden: Geen korting op overige huurkosten, niet te combineren met andere camperhuur aanbiedingen.
Alleen geldig voor types: Pioneer, Sunrise en Wanderer
Code: APUSNYC19

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Miami Summer Sizzler: 20% korting op de huurprijs, geen one way kosten en gratis preperation fee
Boekingsperiode: Voor 31 juli 2019.
Huurperiode: 03 juni - 31 augustus 2019.
Ophaal locatie: Miami.
Inlever locaties: Miami, Orlando of New York.
Bijzonderheden: Geen korting op overige huurkosten, niet te combineren met andere camperhuur aanbiedingen.
Alleen geldig voor type Pioneer, Sunrise en Wanderer.
Code: APUSMISSIZZ

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Alaska Adventure: 30% korting en 500 vrije mijlen gratis.
Boekingsperiode: Voor 31 juli 2019.
Huurperiode: 19 augustus - 28 oktober 2019.
Ophaal locatie: Anchorage.
Inlever locatie: Anchorage.
Bijzonderheden: Geen korting op overige huurkosten, mag gecombineerd worden met lange huur korting.
Alleen geldig voor types: Pioneer, Sunrise, Wanderer en Eclipse.
Code: APUSMSSIZZ

 

Verhuurder: Star
Aanbieding: 30% korting op de huurprijs en 500 vrije mijlen gratis.
Boekingsperiode: Voor 31 juli 2019.
Huurperiode: 19 augustus 2019 - 28 oktober 2019.
Ophaal locatie: Anchorage.
Inlever locaties: Anchorage.
Bijzonderheden: Alleen geldig voor type X-Pioneer,X- Sunrise en X-Wanderer.
Code: STUSANCADV

 

Verhuurder: Star
Aanbieding: 50% korting op de one way toeslag.
Boekingsperiode: Voor 31 maart 2020.
Huurperiode: 01 juli 2019 t/m 31 maart 2020.
Ophaal locatie: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Denver & Seattle.
Inlever locaties: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Denver & Seattle.
Code: SRUSESOWF

 

Overzicht doorlopende aanbiedingen:

Verhuurder: Road Bear
Super Deals 
Informeer bij onze reserveringsafdeling naar de maandelijkse superdeals.
  
One way fee specials: Betaal geen achterlatingskosten in geval van 'one way rental'
Ophaaldatum camper: Camper ophalen in: Camper inleveren in:
15 jul - 22 aug 19 Las Vegas, Los Angeles, Seattle & Denver Denver & Seattle
01 okt - 31 okt 19 Denver, Las Vegas, Los Angeles & New York Las Vegas, San Francisco & Seattle 
01 okt - 30 nov 19 Denver, Las Vegas, Los Angeles, New York, Seattle
of San Francisco
Orlando
 
Lange huur korting:
21 - 41 huurnachten 5% korting op de camperhuur prijs per nacht (geen korting op aanvullende kosten)
42+ nachten 10% korting op de camperhuur prijs per nacht (geen korting op aanvullende kosten)

 

Verhuurder: Apollo en Star RV
Lange huur korting: 5% korting
Voorwaarden: Bij minimaal 21 nachten camperhuur.
  Lange huur korting: van toepassing op Flextarief en Value pack, niet op overige kosten.
  Lange huur korting: mag gecombineerd worden met vroegboekkortingen, niet met overige specials.
 
Added Value Specials    
Apollo Camperhuur in de periode: 01 april 2019 - 13 juli 2019 en 01 september 2019 - 31 maart 2020
  Keuze uit 1 van onderstaande specials:
  * Betaal geen one way kosten (code APUSWOF), verhuurkantoren New York, Orlando, Miami en Anchorage zijn uitgesloten.
  * Ontvang 1000 vrije mijlen (APUSMILES) bij minimaal 10 huurnachten.
  * Ontvang 20% korting op het Value pakket (code APUSVPD).
   
Star RV  Camperhuur in de periode: 01 april 2019 - 13 juli 2019 en 01 september 2019 - 31 maart 2020
  * 50% korting op de one way fee (code SRUSOWF).
   
Voorwaarden: * Geldig voor de verhuurlocaties: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Seattle en Denver.
  * Minimale huurperiode: 10 nachten.
  * Kan gecombineerd worden met vroegboekkorting en lange huurkorting.
  * Kan niet gecombineerd worden met andere specials.

 

Verhuurder: El Monte
Lange huur korting: 5% korting op de huurprijs en het all inclusive pakket.
Voorwaarden: Alleen geldig bij een huurperiode van minimaal 21 nachten.
Mag gecombineerd worden met vroegboekkorting. Geen korting op overige huurkosten.
Southwest one ways
Betaal geen one-way toeslag voor huur tussen de locaties Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.
Boekingscode: SWOW.

 

Verhuurder: Cruise America
Vroegboekvoordelen voor huurperiode 01 november 2019 - 31 maart 2020
Boekingsperiode: t/m 31 juli 2019 15% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 augustus - 31 augustus 2019 10% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 september - 30 september 2019 5% korting op de huurprijs (flextarief)
Vroegboek voordelen voor huurperiode 01 april 2020 - 31 oktober 2020
Boekingsperiode:  t/m 31 december 2019 15% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 januari - 31 januari 2020 10% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 februari - 28 februari 2020 5% korting op de huurprijs (flextarief)
Vroegboek voordelen voor huurperiode november 2020 - 31 maart 2021
Boekingsperiode: t/m 31 juli 2020 15% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 augustus - 31 augustus 2020 10% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 september - 30 september 2020 5% korting op de huurprijs (flextarief)
Opmerking: geen korting op aanvullende camperhuurkosten zoals persoonlijke uitrustingen, mijlen pakketten etc.
 
Maandelijkse specials
Afhankelijk van de maand waarin uw camperhuur aanvangt, kunt u een van de bij de maand vermelde specials kiezen.

01 april t/m 30 juni &
01 sep t/m 31 okt

* 50% korting op de one way huur toeslag, of
* 25% korting op de ongelimiteerde mijlen of ongelimiteerde mijlen plus toeslag - alleen geldig voor campertype C30, of 
* gratis camper uitrusting.
01 jul t/m 31 aug * 25% korting op de ongelimiteerde mijlen of ongelimiteerde mijlen plus toeslag - alleen geldig voor campertype C19, of
* Gratis camper uitrusting.
Voorwaarden: - Specials geldig voor periode 01 april 2019 t/m 31 oktober 2019 & 01 april 2020 t/m 31 oktober 2020.
  - Aanvangsdatum van de camperhuur is bepalend voor de actie periode.
  - Mag gecombineerd worden met vroegboekkorting. Mag niet gecombineerd worden met overige specials

Uitbreidingen

Stopover New York

Indien u naar de Verenigde Staten reist en u vliegt met United (via Newark), KLM/ Delta of British Airways/ American Airlines (via JFK Airport), kunt u in veel gevallen uw vlucht onderbreken in New York, voor een verblijf van een aantal dagen. Ontdek de bruisende stad New York door een stop op heen/ terug reis te maken.
Klik hier voor meer informatie over de stopover New York

€ 75,-

Excursies