4 van 31

Camperspecials Verenigde Staten

 • Recent overzicht van aanbiedingen.
 • Variërende kortingen, locaties en campertypes.
 • Verhuurmaatschappijen: Road Bear, El Monte, Apollo, Cruise America.
 • 21 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AVS1912311
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Alexandra Burger
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Alexandra Burger alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Maak gebruik van de camperaanbiedingen in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten is zowel qua oppervlakte als qua inwonersaantal het op twee na grootste land ter wereld. Om u een idee te geven: de afstand tussen de wereldsteden New York aan de oostkust en Los Angeles aan de westkust bedraagt ca. 5000 kilometer. Dit enorme land biedt een ongekende variëteit aan landschappen en inwoners en vraagt om ontdekt te worden door middel van een ‘roadtrip’. Wat is er nu mooier om deze roadtrip uit te voeren met een vervoermiddel die de grootste vrijheid biedt: u kunt uw eigen route bepalen en u beschikt over een slaapplaats, keuken, badkamer en u heeft uw persoonlijke spullen binnen handbereik. De verhuurlocaties liggen verspreid over het hele land, maar het westen van de Verenigde Staten is het meest populair om per camper te bereizen. Spreekt een afwisseling van hoge bergen, bijzondere rotsformaties, verrassend veelzijdig woestijnlandschap, schitterende kustroutes, fantastische stranden, uniek wildlife en bruisende steden u aan? Dan is dit uw bestemming. De Amerikaanse campers zijn comfortabel en zeer compleet uitgerust. De wegen zijn breed en buiten de grote steden doorgaans rustig. Campings zijn vrijwel overal te vinden en vaak op schitterende locaties. Een groot aantal campings is voorzien van faciliteiten waarbij de camper kan worden aangesloten op water, elektriciteit en riolering. Zo heeft u het comfort van een bungalow. Maar ook op eenvoudige campings met beperkte faciliteiten kunt u met uw luxe camper prima uit de voeten. 

Wij werken met diverse gerenommeerde camper verhuurmaatschappijen samen, die al naar gelang de beschikbaarheid van de campers, regelmatig aanbiedingen offreren. De camper verhuurtarieven en daarmee ook de aanbiedingen zijn gerelateerd  aan vraag en aanbod. Doorgaans geldt: hoe flexibeler u bent qua reisdatum, ophaal- en inleverlocatie en campertype, des te groter de kans dat er een aanbieding beschikbaar is die past bij uw reiswensen. Maar hoe komt u aan de beste aanbieding? Vertel ons uw wensen, wij zoeken de meest gunstige mogelijkheid voor u uit. 

Uitbreidingen: Het is mogelijk om onze reizen uit te breiden met diversen arrangementen, deze zijn te vinden onder het bovenstaande kopje 'uitbreidingen'.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Verenigde Staten
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar de bestemming van uw keuze in de Verenigde Staten. Hier komt u in de loop van de middag of avond aan. U reist op eigen gelegenheid naar de accommodatie waar wij uw eerste overnachting hebben geboekt. Indien u meerdere dagen de stad van aankomst wilt verkennen, dan raden wij u aan om eerst enkele nachten in een hotel in de stad te verblijven alvorens u de camper ophaalt. Dit omdat campings veelal buiten de grote steden liggen.
Dag 2: Camper ophalen + camperreis
Heeft u ervoor gekozen om na de eerste overnachting de camperhuur in te laten gaan, dan haalt u vandaag de camper op. Hoe u bij de verhuurlocatie komt en hoe laat uw camper klaar staat, hangt van de verhuurder en de huurlocatie af. Sommige verhuurmaatschappijen bieden al dan niet tegen betaling een transfer aan vanaf een geselecteerd aantal hotels en vanaf luchthavens naar de verhuurlocaties. Bij de meeste verhuurmaatschappijen staat uw camper vanaf ca. 12:00 – 13:00 uur voor u gereed. Uiteraard informeren wij u bij boeking over de mogelijkheden. Het ophalen van de camper neemt ca. 1,5 uur in beslag. Het huurcontract wordt opgemaakt en u krijgt instructie over de werking van de camper. Vervolgens kijkt u of alles aanwezig is in de camper en kunt u uw bagage installeren. Zodra u op pad gaat, verdient het aanbeveling om eerst bij een grote supermarkt te stoppen om eten, drinken en andere benodigdheden in te slaan. Maak voor de eerste dag geen ambitieuze plannen om grote afstanden te rijden. De medewerkers bij het verhuurdepot kunnen u informeren omtrent campings in de regio.
Dag 3 - 19: Per camper door de Verenigde Staten
Stelt u zich voor: u rijdt over een bergpas en stopt bij een schitterend uitkijkpunt. In de camper maakt u een vers kopje koffie om dat vervolgens op een rotsblok, genietend van het uitzicht in alle rust op te drinken. In de loop van de middag rijdt u naar een campingplaats, onder enorme Redwood bomen, midden in een nationaal park. Op één van de camping grillplaatsen bereidt u een heerlijke barbecue en al snel informeert een nieuwsgierige mede-kampeerder wat u zoal gezien heeft en raakt u in een boeiend gesprek. De volgende ochtend opent u de gordijnen en ziet u enkele herten op het veld grazen. In plaats van verder te rijden, besluit u dat deze plek veel te mooi is om weer te verlaten, hier wilt u een nachtje langer blijven staan. Na een lekker ontbijt dat u in het zonnetje voor uw camper nuttigt,  pakt u uw wandelschoenen en fotocamera en gaat erop uit. Dit kan zomaar een willekeurige dag van uw campervakantie zijn. 
Dag 20 - 21: Vliegreis Verenigde Staten – Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

Na de camperreis kunt u weer naar huis vliegen, maar heeft u meer tijd ter beschikking, overweeg dan om de camperreis te combineren met bijvoorbeeld een strandvakantie op Hawaii of  Florida. Of wat dacht u van een ontspannen cruise door het Caribisch gebied (mogelijk vanuit Florida en Texas) of naar Alaska (mogelijk vanuit Seattle). Ook kunt u, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt uw vlucht onderbreken in een boeiende stad, zoals New York, of wat dacht u van een bezoek aan IJsland! Geef uw wensen aan, dan bekijken wij graag hoe dit te realiseren is.

Routekaart

Recensies

Camperspecials Verenigde Staten 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

In de Verenigde Staten werken we samen met de volgende camperverhuur maatschappijen:

Camperverhuurder: Merk: Product klasse:
THL groep: Road Bear Premium product
  El Monte Middenklasse
  Mighty Budget product
Cruise America: Cruise America Middenklasse product
Apollo: Apollo Middenklasse product
  Star RV Premium product

Deze maatschappijen brengen op wisselende momenten camper specials in de markt, waarbij u aanzienlijk kunt besparen op de huurkosten. De voorwaarden om voor deze specials in aanmerking te komen met betrekking tot verhuurlocaties, huurperiodes, aantal huurdagen en campertypes variëren per specials. Evenals de boekingsperiode en de hoogte van de kortingen.

Het aanbod aan specials varieert sterk. Hieronder volgt een kort overzicht van de actuele specials. Indien u ons aangeeft wat uw wensen en reismogelijkheden zijn, dan selecteren wij het meest passende aanbod voor u en maken we een compleet uitgewerkt reisvoorstel compleet met overige reisonderdelen als vluchten en hotel overnachtingen voor u op maat.

Passen uw reisplannen niet binnen de voorwaarden van onderstaande specials? Indien u zeer vroegtijdig boekt, kunnen we vroegboek voordelen van toepassing zijn, of vaste maandelijkse specials. Hier vindt u een overzicht van de doorlopende camperhuur aanbiedingen.


Aanbiedingenoverzicht:
 

Verhuurder: El Montte
Aanbieding:

One way Special San Francisco: betaal geen one way kosten

Boekingsperiode: Voor 31 maart 2020.
Huurperiode: Ophalen in de periode: 01 april - 15 september 2020.
Ophaallocaties: Los Angeles en Las Vegas.
Inleverlocaties: San Francisco.
Bijzonderheden: - geldig voor types: C22/C25/C28/FS31/AF34 of M22/M28/MS31/MA34.
  Mag gecombineerd worden met vroegboekspecial, indien van toepassing. Minimaal 7 huurnachten.
Code: ONE WAY SPECIAL SFO

 

Verhuurder: Apollo & Star RV
Aanbieding:

Vakantiebeurs 2020 special: 8% korting op de huurprijs per nacht + keuze uit een van de volgende voordelen:
1. 50% korting op de one way toeslag
2. 50% korting op Saver pack
3. 50% korting op Premium Pack

Boekingsperiode: 13 januari - 31 januari 2020.
Huurperiode: 01 april 2020 - 31 maart 2021.
Ophaallocaties: Alle locaties.
Inleverlocaties: Alle locaties.
Bijzonderheden: - Geen korting op aanvullende camperhuur kosten.
  - Korting op one way kosten niet geldig op kust - kust huur of van / naar Anchorage
Code: APUSJAN

 

Verhuurder: Star
Aanbieding: 50% korting op de one way toeslag.
Boekingsperiode: Voor 31 maart 2020.
Huurperiode: 01 juli 2019 t/m 31 maart 2020.
Ophaallocaties: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Denver & Seattle.
Inleverlocaties: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Denver & Seattle.
Code: SRUSESOWF

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Winter long hire special: 25% korting op de huurprijs, geen one way toeslag en gratis klaarzetkosten.
Boekingsperiode: Voor 31 januari 2020.
Huurperiode: 01 januari 2020 - 31 maart 2020.
Ophaallocaties: Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, New York, Miami of Orlando.
Inleverlocaties: Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, New York, Miami of Orlando.
Bijzonderheden: - Minimale huurperiode 21 nachten.
  - Geen korting op aanvullende camperhuurkosten.
Code: APUSWLH19

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Winter Weekends: 10% korting op de huurprijs en gratis persoonlijke uitrustingen
Boekingsperiode: Voor 31 januari 2020.
Huurperiode: 01 januari 2020 - 31 maart 2020.
Ophaallocaties: Las Vegas, San Francisco, Los Angeles.
Inleverlocaties: Las Vegas, San Francisco, Los Angeles.
Bijzonderheden: - Huurperiode 5 - 20 nachten.
  - Geen korting op aanvullende camperhuurkosten.
Code: APUSWW19

 

Verhuurder:Apollo
Aanbieding: Miami Winter Festival: 20% korting op de huurprijs per nacht en gratis persoonlijke uitrustingen.
Boekingsperiode: Voor 31 januari 2020.
Huurperiode: 06 januari - 04 april 2020.
Ophaallocaties: Miami of Orlando.
Inleverlocaties: Miami of Orlando.
Bijzonderheden: - Sunrise, Ecplise en Wanderer.
  - Geen korting op aanvullende camperhuurkosten.
Code: APUSMIA20

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Added Value: 1000 gratis kilometers
Boekingsperiode: Voor 31 januari 2020.
Huurperiode: Camper ophalen voor 1 april, inleveren voor 30 juni 2020.
Ophaallocaties: Alle locaties.
Inleverlocaties: Alle locaties.
Bijzonderheden: - Minimale huurperiode 10 nachten.
  - Geen korting op aanvullende camperhuurkosten.
Code: APUSMILES

 

Verhuurder: Apollo
Aanbieding: Added Value: Value Pack discount: 20% korting op het Value pack.
Boekingsperiode: Voor 31 januari 2020.
Huurperiode: Camper ophalen voor 1 april, inleveren voor 30 juni 2020.
Ophaallocaties: Alle locaties.
Inleverlocaties: Alle locaties.
Bijzonderheden: - Minimale huurperiode 10 nachten.
  - Geen korting op aanvullende camperhuurkosten.
Code: APUSVPD

 

Overzicht doorlopende aanbiedingen:

Road Bear
Winterspecials voor ophalen in de periode 01 november 2019 - 13 maart 2020 & 19 oktober 2020 - 13 maart 2021
Geldig voor campertypes C22-30 ft, alle verhuurlocaties, m.u.v. verhuurlocatie Orlando is uitgesloten van deze actie. 
Keuze uit de volgende opties:
- Tot 15 nachten inclusief 1000 vrije mijlen.
- 16 tot 20 nachten inclusief 1500 vrije mijlen.
- 21 tot 30 nachten inclusief 2000 vrije mijlen.
- 31 tot 40 nachten, inclusief 2500 vrije mijlen.
In ons reisvoorstel ontvangt u de prijs voor de optie van uw keuze.
 
Super Deals
Informeer bij onze reserveringsafdeling naar de maandelijkse superdeals.
 
Vroegboekkorting (geldig voor camperhuur voor de periode 01 april - 31 oktober 2020)
Boeken voor: Korting:  
15 dec 2019 - 5% korting op de huurprijs, 50 % korting op de persoonlijke uitrustingen & gratis GPS.
 
One way fee specials: 
Betaal geen achterlatingskosten in geval van 'one way rental'
  Camper ophalen in: Camper inleveren in:
Huurperiode 01 apr - 31 mei 20 Denver, Las Vegas, New York  Las Vegas, Los Angeles, Seattle, San Francisco
Huurperiode 01 apr - 15 jul 20 Orlando Denver, Las Vegas, Los Angeles, New York,
Seattle, San Francisco
Camper ophalen  15 jul - 21 aug 20 Denver, Las Vegas, Los Angeles, Seattle Denver, Seattle
Camper ophalen  01 okt - 31 okt 20 Denver, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco Las Vegas, Seattle, San Francisco
Camper ophalen  01 okt - 30 nov 20 Denver, Las Vegas, Los Angeles, New York,
Seattle, San Francisco
Orlando
   
Lange huur korting:
21 - 41 huurnachten - 5% korting op de camperhuurprijs per nacht (geen korting op aanvullende kosten)
42+ nachten - 10% korting op de camperhuurprijs per nacht (geen korting op aanvullende kosten)

 

Verhuurder: Apollo en Star RV
Vroegboekkortingen geldig in combinatie met de reguliere camperhuur tarieven:
 
8% korting op de camperhuurprijs en u mag 1 aanbieding van de volgende selectie van 3 aanbiedingen uitkiezen:
1: One way special: 30% korting op de one way toeslag (code: APUSWOF) Oost-Westkust of v.v. one way uitgesloten.
2. Saver Pack korting: 30% korting op het saver pack (code APUSSPD)
3. Premium pack korting: 30% korting op het premium pack (APUSSPDD)
Voorwaarden - Boeken van 01 november 2019 - 31 januari 2020.
  - Geldig voor camperhuur met aanvang in de periode 01 april 2020 - 31 maart 2021.
  - Geen korting op aanvullende camperhuurkosten.
   
5% korting op de camperhuurprijs en u mag 1 aanbieding van de volgende selectie van 3 aanbiedingen uitkiezen:
1: One way special: 20% korting op de one way toeslag (code: APUSWOF) Oost-Westkust of v.v. one way uitgesloten.
2. Saver Pack korting: 20% korting op het saver pack (code APUSSPD)
3. Premium pack korting: 20% korting op het premium pack (APUSSPDD)
Voorwaarden: - Boeken van 01 - 29 februari 2020.
  - Geldig voor camperhuur in de periode 06 april - 21 juni 2020 en 24 augustus - 01 november 2020.
  - Geen korting op aanvullende camperhuurkosten.
   
Lange huur korting: 5% korting
Voorwaarden: Bij minimaal 21 nachten camperhuur.
  Lange huur korting: van toepassing op Flextarief en Value pack, niet op overige kosten.
  Lange huur korting: mag gecombineerd worden met vroegboekkortingen, niet met overige specials.
 
Added Value Specials    
Apollo Camperhuur in de periode: 01 september 2019 - 31 maart 2020
  Keuze uit 1 van onderstaande specials:
  * Betaal geen one way kosten (code APUSWOF), verhuurkantoren New York, Orlando, Miami en Anchorage zijn uitgesloten.
  * Ontvang 1000 vrije mijlen (APUSMILES) bij minimaal 10 huurnachten.
  * Ontvang 20% korting op het Value pakket (code APUSVPD).
   
Star RV  Camperhuur in de periode: 01 september 2019 - 31 maart 2020
  * 50% korting op de one way fee (code SRUSOWF).
   
Voorwaarden: * Geldig voor de verhuurlocaties: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Seattle en Denver.
  * Minimale huurperiode: 10 nachten.
  * Kan gecombineerd worden met vroegboekkorting en lange huurkorting.
  * Kan niet gecombineerd worden met andere specials.

 

Verhuurder: El Monte
Lange huur korting: 5% korting op de huurprijs en het all inclusive pakket.
Voorwaarden: Alleen geldig bij een huurperiode van minimaal 21 nachten.
Mag gecombineerd worden met vroegboekkorting. Geen korting op overige huurkosten.
Southwest one ways
Betaal geen one-way toeslag voor huur tussen de locaties Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.
Boekingscode: SWOW.

 

Verhuurder: Cruise America
Vroegboek voordelen voor huurperiode 01 april - 31 oktober 2020
Boekingsperiode:  t/m 31 december 2019 15% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 januari - 31 januari 2020 10% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 februari - 28 februari 2020 5% korting op de huurprijs (flextarief)
Vroegboek voordelen voor huurperiode november 2020 - 31 maart 2021
Boekingsperiode: t/m 31 juli 2020 15% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 augustus - 31 augustus 2020 10% korting op de huurprijs (flextarief)
  01 september - 30 september 2020 5% korting op de huurprijs (flextarief)
Opmerking: geen korting op aanvullende camperhuurkosten zoals persoonlijke uitrustingen, mijlen pakketten etc.
 
Maandelijkse specials
Afhankelijk van de maand waarin uw camperhuur aanvangt, kunt u een van de bij de maand vermelde specials kiezen.

01 april t/m 30 juni &
01 sep t/m 31 okt

* 50% korting op de one way huur toeslag, of
* 25% korting op de ongelimiteerde mijlen of ongelimiteerde mijlen plus toeslag - alleen geldig voor campertype C30, of 
* gratis camper uitrusting.
01 jul t/m 31 aug * 25% korting op de ongelimiteerde mijlen of ongelimiteerde mijlen plus toeslag - alleen geldig voor campertype C19, of
* Gratis camper uitrusting.
Voorwaarden: - Specials geldig voor periode 01 april t/m 31 oktober 2019 & 01 april t/m 31 oktober 2020.
  - Aanvangsdatum van de camperhuur is bepalend voor de actie periode.
  - Mag gecombineerd worden met vroegboekkorting. Mag niet gecombineerd worden met overige specials

 

Verhuurder: Star
Aanbieding: 50% korting op de one way toeslag.
Boekingsperiode: Voor 31 maart 2020.
Huurperiode: 01 juli 2019 t/m 31 maart 2020.
Ophaallocaties: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Denver & Seattle.
Inleverlocaties: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Denver & Seattle.
Code: SRUSESOWF

Uitbreidingen

Stopover New York

Indien u naar de Verenigde Staten reist en u vliegt met United (via Newark), KLM/ Delta of British Airways/ American Airlines (via JFK Airport), kunt u in veel gevallen uw vlucht onderbreken in New York, voor een verblijf van een aantal dagen. Ontdek de bruisende stad New York door een stop op heen/ terug reis te maken.
Klik hier voor meer informatie over de stopover New York

€ 75,-
Uitbreidingsarrangement: Relaxen op Hawaii

Indien u naar een indrukwekkende autorondreis door Noord-Amerika nog een aantal dagen heerlijk wilt relaxen aan het strand kunnen wij u van harte een verblijf op het eiland Oahu. Opmerking: Dit uitbreidingsarrangement is alleen te reserveren in combinatie met een rondreis. Bekijk hier de uitgebreide beschrijvingen van het uitbreidingsarrangement op Oahu of uitbreidingsarrangement op Maui.

€ 847,-

Excursies