Cruisen met Holland America Line naar Alaska vanuit Seattle

 • Cruisen met de gerenommeerde rederij Holland America Line.
 • Afvaarten vanuit Seattle.
 • Een cruise naar Alaska blijft altijd op uw netvlies gebrand.
 • 8 dagen
 • Cruise
 • Individueel, Reis incl. cruise
 • Reiscode: ACA2007072
€ 1160,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Verleng uw auto- of camperreis naar Noord-Amerika met een cruise naar Alaska


Cruisen in een wondermooie natuur & gletsjers
Een cruise naar en door Alaska blijft altijd op uw netvlies gebrand. De indrukwekkende natuur, de schaduwen van scholen walvissen, de enorme gletsjers, cirkelende arenden...het zijn indrukken die u nooit meer vergeet. Alaska is een aanrader voor iedere natuurliefhebber. Het gevoel dat men zich erg nietig kan voelen op een cruiseschip dat door de wateren van Alaska vaart, maakt van Alaska nog één van de weinige bestemmingen die niet zijn platgewalst door het massatoerisme. 

Holland America Line
In 2021 speelt Holland America Line al 140 jaar een vooraanstaande rol in de cruisewereld. Holland America Line biedt een luxe product. Zo zijn de hutten aan boord veelal groter dan bij andere rederijen, de openbare ruimtes ruimer en worden er vijfsterren maaltijden geserveerd. De rederij staat bekend om de kwaliteit in service en gastronomie en om haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De schepen zijn relatief klein, waardoor er een bepaalde mate van intimiteit is. Daarnaast is er een band met Nederland. Alle schepen varen onder de Nederlandse vlag en er werken Nederlandse officieren aan boord, wat zorgt voor een stukje (h)erkenning. 

Cruisen is voor alle leeftijden
Helaas bestaan er veel vooroordelen over cruises. Veel mensen denken dat deze vorm van vakantie alleen plezierig is voor oude mensen met veel geld en dat men de hele dag op zee zit, maar dat is volstrekt onjuist. Cruises zijn ook heel geschikt voor gezinnen en jonge mensen. ’s Nachts wordt gevaren en overdag wordt aangemeerd bij schitterende locaties. Elke dag is anders en u kunt kiezen om aan boord te blijven om te genieten van de faciliteiten of aan land te gaan om de omgeving te ontdekken of op het strand te liggen. Kortom: een ideale manier om uw vakantie te vieren.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1 - 7: Cruisen naar Alaska met Holland America Line
In Seattle checkt u in voor uw cruise naar Alaska met één van de schepen van de zeer gerenommeerde rederij Holland America Line. De afvaarten zijn in de periode mei t/m september op vaste dagen.

Routekaart

Recensies

Cruisen met Holland America Line naar Alaska vanuit Seattle 1160 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Verleng uw reis vanuit Seattle met een schitterende cruise naar Alaska met een schip van Holland America Line. De getoonde prijzen zijn vanaf prijzen, de actuele prijs ontvangt u in ons reisvoorstel. In de regel geldt: hoe vroeger u boekt, hoe gunstiger het tarief. De cruises kunnen alleen geboekt worden in combinatie met vluchten en / of een aanvullend arrangement.

De voordelen van vroegboeken:

 • De beste prijzen: des te eerder u boekt, des te gunstiger de prijzen.
 • De meeste keuze in accommodatie types (binnenhut, buitenhut, balkonhut of suite)

De getoonde vanaf prijzen zijn op basis van een standaard binnenhut en een standaard buitenhut met onbelemmerd zicht accommodatie. Naast deze accommodaties zijn er, afhankelijk van het schip diverse andere accommodatie types mogelijk zoals: buitenhutten met beperkt zicht, hutten aan het promenadedek en diverse soorten suites.

Prijsindicatie in Euro per persoon

Cruises met vertrek en eind in Seattle
Schip: Accommodatie type: Standaard binnenhut Standaard buitenhut
Eurodam (7 daagse cruise) Laagseizoen 1230 1370
  Hoogseizoen 1450 1760
Oosterdam (7-daagse cruise) Laagseizoen 1160 1250
  Hoogseizoen 1240 1510

Vertrekdata Eurodam en Oosterdam:
Eurodam: iedere zaterdag van 01 mei 2021 tot en met 18 september 2021.
Oosterdam: iedere zondag van 09 mei 2021 tot en met 19 september 2021.

Cruiseprijzen zijn inclusief:

 • De vermelde cruise is op basis van de vermelde accommodatie inclusief: alle maaltijden.
 • Havengelden en brandstofheffing. 

Exclusief:

 • Fooien aan boord van de cruise ca. US$ 16,- per persoon per dag.
 • Excursies.
 • Overige persoonlijke uitgaven.