0 van 15

Florida met een Caribisch sausje

 • Combineer een autoreis Florida met een verblijf in de Caribbean
 • Autorondreis langs de hoogtepunten van Florida
 • Relaxen op Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten
 • 19 dagen
 • Autoreis
 • Individueel
 • Reiscode: AVS161107
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Hotelinformatie

Combinatiereis Florida met een Caribisch sausje

Autorondreis Florida en relaxen op Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten
Vanuit Miami start uw fraaie autoreis via de Everglades naar de Golf van Mexico. Na een heerlijk verblijf aan het strand gaat u naar Orlando, wereldberoemd om haar attractieparken. Vervolgens rijdt u langs de Atlantische Oceaan weer richting Miami. Nadat u de huurauto heeft ingeleverd checkt u in voor uw vlucht naar het Caribisch eiland van uw keuze. Hier verblijft u 1 week (verblijfsduur kan worden aangepast aan uw wensen).

Florida
Cipressen, palmen en citrusvruchten: dat is Sunshine State Florida, de zonnigste staat van Amerika met een gemiddelde temperatuur van 29 C in juli en 21C in de koudste maand januari. Deze staat ligt eigenlijk meer in het Caribisch gebied, dan dat zij bij de Verenigde Staten hoort. Florida heeft een nationaal park, de Everglades, waar schitterende routes te maken zijn en waar alligators leven. Behalve het spraakmakende Miami met de vele uitgaansmogelijkheden, stranden en Zuid-Amerikaanse sferen heeft Florida nog meer aan de toerist te bieden zoals de badplaats Fort Lauderdale en Cocoa Beach. Maar bovenal staat Florida bekend om de vele amusement- en attractieparken die vooral in en om Orlando geconcentreerd zijn. U vindt er Walt Disney World Resort, Magic Kingdom, Sea World, Universal Studio’s en het Kennedy Space Center.

Lees meer

Beknopte route
 • Dag 1 Vliegreis Amsterdam – Londen – Miami + verblijf Miami Beach
 • Dag 2 - 3 Miami Beach
 • Dag 4 Miami - Everglades - Fort Myers Beach
 • Dag 5 - 6 Fort Myers Beach
 • Dag 7 Fort Myers Beach – Orlando / Kissimmee
 • Dag 8 - 9 Orlando / Kissimmee
 • Dag 10 Orlando – Kennedy Space Center – Fort Lauderdale
 • Dag 11 Fort Lauderdale – Miami + vliegreis Miami – Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten
 • Dag 12 - 17 Verblijf op Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten
 • Dag 18 Vliegreis Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten – Miami – Londen – Amsterdam
 • Dag 19 Amsterdam

Toon alle dagen

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Londen – Miami + verblijf Miami Beach
U vliegt met British Airways via Londen (overstap) naar Miami. Na aankomst op de internationale luchthaven reist u op eigen gelegenheid of met de shuttle transfer naar uw accommodatie. Ontdek daarna Miami, een internationale stad met een multi-etnische cultuur wat men vooral terugziet in de architectuur en de restaurants.

Shuttle Transfer in Miami

U kunt gelijktijdig bij reservering van deze reis de Super Shuttle transfer regelen. Na aankomst te Miami gaat u naar de Super Shuttle Airport Ground Transportation. Hier levert u uw voucher in en reist u met de shuttle transfer (seat-in-coach) naar uw accommodatie.

Dag 2 - 3: Miami Beach
Vandaag heeft u alle gelegenheid om Miami Beach en het gebied rondom de stad te ontdekken. Beleef het schouwspel en de geluiden van de ‘Magic City’, de tropische stad met een buitengewoon architectonische geschiedenis. In Downtown Miami vindt u het vermaarde Miami’s Food Court met zijn vele en gevarieerde restaurants en cafés, Coral Gables, nagenoeg volkomen gebouwd in mediterraanse renaissance stijl en Little Havana, een Cubaans immigrantengebied, beroemd om zijn specifieke elementen, zoals Calle Ocho en Domino Park en zijn culturele en politieke activiteiten.

Miami South Beach

Miami’s South Beach is een bijzonder mooi gebied. Warme briesjes, wiegende palmen en het geluid van de golven bespelen het strand met als coulissen de pastelkleurige Art Deco gebouwen. Deze wereldberoemde South Beach, door toeristen ook wel de Amerikaanse Rivièra genoemd, is erg populair vanwege het fabuleuze winkelen, de restaurants voor de fijnproevers, mode, film en theater. ’s Nachts komt South Beach geheel tot leven.

Dag 4: Miami - Everglades - Fort Myers Beach
Nadat u vanochtend uw huurauto heeft opgehaald begint u aan uw rondreis door Florida. U maakt vandaag kennis met de Everglades. Vaak wordt dit gebied de ‘rivier van gras’ genoemd vanwege het langzaam stromend water en een overvloed aan sawgrass. Hier ziet u unieke planten en ongelooflijke wilde dieren, zoals de beroemde alligator. Breng een bezoek aan Shark Valley en stap in een airboot om alligators, herten, rivierotters en ongeveer 200 soorten vogels te zien. Daarna kunt u eventueel  een alligatorshow zien, gevolgd door een bezoek aan het museum en de alligatorfarm, waar u ruim 100 alligators, krokodillen en zwarte kaaimannen kunt zien. Hierna vervolgt u uw reis naar Fort Myers Beach alwaar u drie nachten verblijft.

Aanvang autohuur

Miami Beach kunt u uitstekend te voet verkennen. Openbaar vervoer naar Downtown Miami is goed en goedkoop, bovendien zijn de parkeerkosten in Miami Beach hoog. Parkeren op straat kan, maar het is lastig een veilige plek te vinden en de kosten zijn per saldo net zo hoog als het 24-uurstarief van de hotels (circa 30 dollar per 24 uur). Daarom adviseren wij u de huurauto op te halen bij vertrek vanuit Miami op dag 4. In principe wordt de huurauto vanaf 10.00 uur voor u gereserveerd en dient u deze voor 10.00 uur op dag 11 in te leveren. Wilt u de huurauto eerder ophalen of later inleveren, dan is dat mogelijk tegen meerprijs van een extra huurdag.

Dag 5 - 6: Fort Myers Beach

City of Palms

Fort Myers en de omliggende eilanden zijn beroemd om Florida’s meest natuurlijke en lieflijke stranden. Zij zijn een toevluchtsoord voor vogels en diverse wilde dieren en zeeschildpadden komen zich hier nestelen. In het centrum vindt u diverse restaurants. De bijnaam City of Palms dankt Fort Myers aan haar wintergast Thomas Edison, die de oude hoofdstraat met Cubaanse palmen liet beplanten. Thans is Fort Myers een populaire bestemming voor Europeanen.
Dag 7: Fort Myers Beach – Orlando / Kissimmee
Vanuit Fort Myers zijn er twee routes naar Orlando: de lange kaarsrechte highway 17 dwars door Florida naar het noorden of highway 75 langs de kust. De laatste route duurt iets langer, maar is leuker door de rustplaatsen waar u kunt stoppen. De totale reistijd bedraagt zo’n 3,5 uur.  U logeert drie nachten in Orlando / Kissimmee.
Dag 8 - 9: Orlando / Kissimmee
De meeste toeristen die Orlando bezoeken, komen in de eerste plaats voor de geweldige pretparken die hier ruim voorhanden zijn. Niets mis mee uiteraard, maar de Orlando regio heeft verrassend veel meer te bieden. Een greep uit de mogelijkheden? Er liggen vlakbij Orlando echte moerassen, u kunt er fantastisch shoppen en NBA-topbasketbal beleven. Ook kunt u een dagje shoppen! ‘See you later New York, Hello Orlando!’ staat er pontificaal op één van de etalageruiten van The Mall at Millenia. Het mag duidelijk zijn dat ze in Orlando vinden dat u daar moet zijn voor het betere shopwerk en niet in New York. Shop till you drop is hier geen cliché, maar heel normaal.  
Dag 10: Orlando – Kennedy Space Center – Fort Lauderdale
Vandaag zegt u 'vaarwel’ tegen de magie van Orlando en kunt u naar Kennedy Space Center rijden, het terrein van het Amerikaans Ruimtevaart programma en NASA hoofdkwartier. In het bezoekerscentrum zijn interactieve simulatoren en live shows en ziet u van nabij indrukwekkende raketten. Nadat u ‘de ruimte heeft ontdekt’ vervolgt u uw weg naar Fort Lauderdale, bekend als het ‘Venetië van Amerika’ vanwege het ingewikkelde grachtensysteem. Het kunst- en amusementdistrict van Fort Lauderdale vindt u aan het Riverfront en de Las Olas boulevard biedt bijzondere winkels, eetgelegenheden en galeries.
Dag 11: Fort Lauderdale – Miami + vliegreis Miami – Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten
Vanochtend rijdt u naar de nabijgelegen luchthaven van Miami. Nadat u de huurauto heeft ingeleverd checkt u in voor uw vlucht met American Airlines naar één van bovengenoemde bestemmingen. U logeert 7 nachten op uw bounty bestemming in de accommodatie van uw keuze.
Dag 12 - 17: Verblijf op Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten
Dag 18: Vliegreis Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten – Miami – Londen – Amsterdam
U reist naar de luchthaven van de desbetreffende bestemming. Hier checkt u in voor uw vlucht met American Airlines naar Miami. In Miami stapt u over op een toestel van British Airways en vliegt u via Londen (overstap) naar Amsterdam.
Dag 19: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Florida met een Caribisch sausje 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

01 mei 2017 – 31 oktober 2017


Prijsindicatie in Euro per persoon:

Hotels in Florida op basis van: Middenklasse hotels         
Verblijf in de Carribean op: Curacao   Aruba   Sint Maarten  Barbados 
Vertrek uit Nederland 2 pers 3 pers 4 pers 2 pers 3 pers 4 pers 2 pers 3 pers 4 pers 2 pers 3 pers 4 pers
01 mei 17 - 16 jun 17 1681 1528 1395 1854 1624 1525 1832 1561 1501 2020 1760 1769
17 jun 17 - 22 aug 17 2001 1848 1715 2174 1944 1845 2152 1881 1821 2330 2070 2079
23 aug 17 - 31 okt 17 1681 1528 1395 1854 1624 1525 1832 1561 1501 2020 1760 1769

 

Hotels in Florida op basis van: Upgrade hotels          
Verblijf in de Carribean op: Curacao   Aruba   Sint Maarten  Barbados 
Vertrek uit Nederland 2 pers 3 pers 4 pers 2 pers 3 pers 4 pers 2 pers 3 pers 4 pers 2 pers 3 pers 4 pers
01 mei 17 - 16 jun 17 1861 1655 1500 2033 1751 1630 2012 1688 1606 2160 1847 1834
17 jun 17 - 05 aug 17 2181 1975 1820 2353 2071 1950 2332 2008 1926 2480 2167 2154
06 aug 17 - 22 aug 17 2163 1964 1810 2336 2060 1940 2314 1997 1916 2462 2156 2144
23 aug 17 - 28 sep 17 1843 1644 1490 2016 1740 1620 1994 1677 1596 2142 1836 1824
29 sep 17 - 31 okt 17 1900 1681 1519 2073 1777 1648 2051 1714 1625 2199 1873 1853

 

Aanbieding Camacuri Residence, Aruba: 7 nachten verblijven = 6 betalen voor verblijf in de periode 01 mei - 30 jun 17, alleen geldig voor verblijf in studio's.

Aanbieding Flamingo Park, Curaçao: 7 nachten verblijven = 6 betalen voor verblijf in de periode 01 mei - 30 jun 17 en 16 aug - 21 dec 17.

Prijs op aanvraag:
U kunt uw verblijf op de diverse eilanden verlengen. Tevens zijn er meerdere accommodaties mogelijkheden op de diverse Caribische eilanden. Geef uw wensen aan, dan maken wij een voorstel op maat voor uw.

Florida & Curaçao:
Indien uw keuze uitgaat naar de combinatie Florida & Curaçao, dan heeft u de keuze uit 2 vluchtmogelijkheden: Naast de vluchtmogelijkheid met British Airways vanuit Amsterdam via Londen en Miami, kunt u kiezen uit  Air Berlin, vanuit Düsseldorf. De vlucht route is als volgt: Düsseldorf - Miami - Curaçao - Düsseldorf. Prijs op aanvraag.


Inbegrepen:

 • Vliegreis Amsterdam-Londen-Miami v.v. met British Airways en vliegreis Miami - naar het eiland van uw keuze (Aruba, Barbados, Curaçao of Sint Maarten) met American Airlines v.v.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • Florida:
 • 10 Overnachtingen in naar keuze middenklasse of upgrade hotels op basis van logies, voor 2 personen: een 2-persoonskamer, voor 3 personen: een 3-persoonskamer en voor 4 personen: een 4-persoonskamer.
 • 07 dagen autohuur van Alamo op basis van het Gold pakket, type Compact (CDAR) voor 2 personen en Full Size (FCAR) voor 3-4 personen. Ophalen op dag 4 in Miami South Beach rond 09.00 uur, inleveren op dag 11 voor 09.00 uur op Miami Airport. 
 • Informatiepakket.
 • 07 nachten verblijf op een eiland naar keuze:
 • Aruba:
 • 07 Overnachtingen in Camacuri Residence op basis van logies, 2-3 personen: studio en 4 personen: 2 bedroom apartment.
 • 15% toeristenbelasting.
 • Governement Environmental Levy US$ 3,- p.d.
 • Barbados:
 • 07 overnachtingen in het Yellow Bird Hotel in een Ocean View deluxe studio. (bij 4 personen: 2x studio) basis van logies.
 • 7,5% Governement taks.
 • Curaçao:
 • 07 overnachtingen in Flamingo Park op basis van logies, 2 personen verblijf in studio A, 3-4 personen verblijf in 2 kamer bungalow D.
 • 7% omzetbelasting.
 • Sint Maarten:
 • 07 overnachtingen in La Flamboyant Hotel & Resort op basis van logies, 2-3 personen: 1x studio, 4 personen: 1x suite.

Niet inbegrepen:

 • Eventuele extra verhoging brandstoftoeslag.
 • Transfer luchthaven Miami - hotel – autoverhuurkantoor.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.
 • Aruba: transfers, maaltijden en overige kosten.
 • Curaçao: transfers, gebruik airco en warm water (bij normaal gebruik ca. € 2,- per slaapkamer per dag), maaltijden en overige kosten.
 • Barbados: maaltijden en vertrekbelasting op de luchthaven.
 • Sint Maarten: transfers, maaltijden en overige kosten.


Optioneel bij te boeken:

 • Shuttle transfer Miami Airport - hotel Miami Beach: € 22,- per persoon.
 • Voor uw verblijf op Curaçao kunt u een huurauto en een voedsel-start pakket bijboeken. Prijzen op aanvraag.

Hotelinformatie

Dag Bestemming Middenklasse hotel Upgrade hotel
Dag 1 - 3 Miami Beach Days Inn Oceanside Dorchester Hotel
Dag 4 - 6 Fort Myers Beach Best Western Fort Myers Outrigger Beach Resort
Dag 7 - 9 Orlando Maingate Lakeside Resort Doubletree Universal Orlando
Dag 10 Fort Lauderdale Best Western Plus Oceanside Sonesta Fort Lauderdale Beach
Dag 11 - 17 Caribbean Bestemming naar keuze