Groepsreis Amerika

Groepsreis Amerika


Vaak krijgen wij de vraag of wij ook een groepsreis naar Amerika kunnen verzorgen: een groepsreis naar New York, een groepsreis naar West-Amerika of een groepsreis naar een ander deel van Amerika. Hieronder leggen wij u graag het een en ander uit met betrekking tot groepsreizen naar Amerika.

Groepsreis ja of nee?

Helaas, wij bieden geen groepsrondreis naar Amerika aan. Überhaupt bieden wij geen groepsreizen aan, naar geen enkel van onze bestemmingen. Bij ons reist u op individuele basis. Dit betekent dat u alleen met uw eigen gezelschap reist. We hebben wel een lokale agent ter plaatse en in geval van nood kunt u 24/7 contact met hem (of ons) opnemen. 

Groepsexcursies

Wat we wel aanbieden zijn groepsexcursies. Een groepsexcursie is een klein stukje van een groepsreis naar Amerika. Tijdens deze groepsexcursie reist u met een internationaal gezelschap een uur, een halve- of soms wel een hele dag.

Zelf een groep samenstellen

Bent u met 10 personen of meer? Dan kan ons team een (individuele) groepsrondreis door Amerika speciaal voor u samenstellen. Dit kan uiteenlopen van een groepsreis voor een weekend naar New York, een rondreis naar Florida of een familierondreis naar het Zuidwesten.