33 van 37

Sluit uw reis door Noord-Amerika af met een schitterende cruise!

 • Afvaart: iedere zondag vanuit Galveston
 • Schip: Liberty of the Seas® van Royal Caribbean International®
 • Een bijzonder alternatief voor een strandverblijf
 • 9 dagen
 • Cruise
 • Individueel, Reis incl. cruise
 • Reiscode: AVS180222
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Anita Bos
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Anita Bos alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Cruisen met de Liberty of the Seas® vanuit Galveston

Een zeer regelmatig verzoek is om een fraaie reis door Noord-Amerika af te sluiten met een strandvakantie. De strandmogelijkheden aan de westkust zijn beperkt en veelal vrij duur. Een fantastisch alternatief is om de reis dan af te sluiten met een schitterende cruise. Vanuit Galveston biedt Royal Caribbean International® voordelige cruises aan. Hoe bereikt u deze bestemming? Op uw terugvlucht maakt u een tussenstop in Houston (veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze mogelijkheid zonder extra vliegkosten). Na een overnachting in een airport hotel in Houston reist u de volgende ochtend op eigen gelegenheid (met een shuttle bus – informatie hieromtrent wordt aan u verstrekt – naar de terminal in Galveston. Na de cruise reist u met de shuttle bus (niet gratis) terug naar de luchthaven van Houston.


Ruil het vasteland voor een drijvend resort
Waarom zou u tijdens uw vakantie als maar op het vasteland blijven, wanneer de zee zoveel meer te bieden heeft? Met Royal Caribbean International® wachten 25 van ’s werelds meest innovatieve cruiseschepen op ontdekking. Royal Caribbean International® is niet bang om de regels om te gooien, vooroordelen te negeren en de grenzen van de fantasie te verleggen. Aan boord van deze schepen is nu eenmaal alles mogelijk. Negen dekken hoog zweven aan een zipline, dineren in een drijvende binnentuin, ijsschaatsen in de Caribbean, bergen beklimmen in de Middellandse Zee, verbluffende Broadway-shows bijwonen of een ritje maken op de eerste draaimolen op zee. Het zal u dan ook niet verbazen dat Royal Caribbean de meest innovatieve schepen in de cruise-industrie heeft.

Met 25 schepen die 5 continenten, 71 landen en alle oceanen aandoen, bestrijkt Royal Caribbean de hele wereld. U kunt alle beroemde locaties op uw lijst met favoriete bestemmingen zelf ervaren en verborgen pareltjes ontdekken waarvan u het bestaan niet eens kende en dit alles tijdens één groot avontuur.

Een Royal Caribbean-cruise is een familieproduct bij uitstek. Alle leden van het gezin vinden op deze schepen hun gading. Wist u bijvoorbeeld dat Royal Caribbean International een jeugdprogramma aanbiedt voor zes verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot 17 jaar? Daarnaast is er een speciale opvang voor baby’s en kleuters van 6 tot 36 maanden. Echt onvergetelijk wordt het voor de jongste cruisers wanneer ze ontbijten met Shrek en Fiona, feesten met de karakters uit de Madagascar-animatiefilms en genieten van De Gelaarsde Kat of Kung Fu Panda in onze 3D-theaters. De Dream Works Experience is reeds beschikbaar aan boord van Liberty of the Seas®, Allure of the Seas® en Freedom of the Seas®. Tevens willen wij erop wijzen dat kinderen onder de 12 jaar die de hut delen met twee betalende volwassenen op diverse cruises alleen de havengelden en fooien betalen.

Lees meer

Beknopte route
 • Dag 1 Vliegreis naar Houston
 • Dag 2 - 9 Cruisen met de Liberty of the Seas®

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis naar Houston
Op iedere zaterdag na keuze vliegt u vanuit uw laatste verblijfplaats, wellicht Los Angeles, San Francisco, Vancouver of Calgary naar Houston. In Houston hebben wij een airport hotel voor u gereserveerd.
Dag 2 - 9: Cruisen met de Liberty of the Seas®
U reist met de shuttle bus naar de terminal in Galveston.

Galveston, Texas

Wanneer we het hebben over cruisehaven Galveston dan bedoelen we Galveston Island. Dit is een langgerekt eiland voor de kust aan de Gulf of Mexico. Galveston maakt deel uit van het stedelijk gebied rondom de stad Houston. Galveston is een toeristische plaats die het met name moet hebben van cruisepassagiers en daarnaast van de Texaanse families die er hun zomervakanties doorbrengen. Wij kunnen u twee verschillende cruises vanuit Galveston aanbieden met de Royal Caribbean International. Bekijk hier de diverse vaarschema's en afvaartdata. Wij hebben hieronder de highlights van de cruises vanuit Galveston voor u op een rij gezet.

Routekaart

Recensies

Sluit uw reis door Noord-Amerika af met een schitterende cruise! 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

01 april - 31 oktober 2018

Prijsindicatie in Euro per persoon, bij 2 samenreizende personen:

Reissom
Binnenhut vanaf 780
Buitenhut vanaf 904Vertrek data:
De cruise vertrekt wekelijks op zondag vanuit Galveston. Derhalve start het arrangement met een overnachting in Houston op zaterdag.

Inbegrepen:

 • 01 Hotelovernachting in een middenklasse hotel nabij de luchthaven van Houston, 2 persoonskamer logies.
 • Transfer luchthaven Houston - Cruise terminal in Galveston v.v.
 • 08-Daagse cruise met het schip Liberty of the Seas® van Royal Caribbean International® op basis van naar keuze een 2-persoonsbinnenhut of buitenhut.
  Inclusief bij de cruise:
 • Alle maaltijden.
 • Havengelden.
 • Verplichte fooien ter waarde van € 13,- per persoon per dag. 

Accommodatie tijdens cruise:
Naast een standaard binnenhut en buitenhut zijn er tevens hutten met balkon en suites te boeken.