2 van 6

Vroegboek camperspecials USA 2021

 • Boek nu uw camper voor 2021!
 • Vroegboekkorting: bespaar honderden Euro’s.
 • Verhuurmaatschappijen: Road Bear, El Monte, Apollo, Cruise America.
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AVS2006021
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Vroegboekspecial 2021 met Road Bear, El Monte, Apollo, Cruise AmericaIn de afgelopen 40 jaar heeft WRC een zeer nauwe samenwerking opgebouwd met bovengenoemde camperbedrijven in de Verenigde Staten. Dankzij deze langdurige, zeer respectvolle samenwerking verstrekt men aan WRC vroegboekspecials die wij heel graag aanbieden aan onze trouwe clientèle. Deze vroegboekspecials zijn geldig voor een bepaalde periode. We verwachten dat de belangstelling om een camperreis door de USA te maken in 2021 overweldigend zal zijn, omdat veel reizigers hun reis in 2020 moesten uitstellen. Bij de prijzen en vertrek kunt u bekijken hoeveel u bespaart als u thans reserveert.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Vliegreis Amsterdam – Verenigde Staten
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Amerika. Na aankomst reist u naar uw hotel voor uw eerste overnachting op Amerikaanse bodem. Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis en al enigszins wennen aan het tijdsverschil.
Per camper door de USA
Heeft u ervoor gekozen om na de eerste overnachting de camperhuur in te laten gaan, dan haalt u vandaag de camper op. Hoe u bij de verhuurlocatie komt en hoe laat uw camper klaar staat, hangt van de verhuurder en de huurlocatie af. Sommige verhuurmaatschappijen bieden al dan niet tegen betaling een transfer aan vanaf een geselecteerd aantal hotels en vanaf luchthavens naar de verhuurlocaties. Bij de meeste verhuurmaatschappijen staat uw camper vanaf ca. 12:00 – 13:00 uur voor u gereed. Het ophalen van de camper neemt ca. 1,5 uur in beslag. Het huurcontract wordt opgemaakt en u krijgt instructie over de werking van de camper. Vervolgens kijkt u of alles aanwezig is in de camper en kunt u uw bagage installeren.
Per camper door de Verenigde Staten
Stelt u zich voor: u rijdt over een bergpas en stopt bij een schitterend uitkijkpunt. In de camper maakt u een vers kopje koffie om dat vervolgens op een bankje, genietend van het uitzicht in alle rust op te drinken. In de loop van de middag rijdt u naar een campingplaats, onder enorme Redwood bomen, midden in een nationaal park. De volgende ochtend opent u de gordijnen en ziet u enkele herten op het veld grazen. In plaats van verder te rijden, besluit u dat deze plek veel te mooi is om weer te verlaten, hier wilt u een nachtje langer blijven staan. Na een lekker ontbijt dat u in het zonnetje voor uw camper nuttigt, pakt u uw wandelschoenen en fotocamera en gaat erop uit. Dit kan zomaar een willekeurige dag van uw campervakantie zijn.
Inleveren camper + vliegreis USA - Amsterdam
Vanochtend levert u de camper in bij het verhuurdepot. Vervolgens vindt de transfer plaats naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vlucht naar Amsterdam. De volgende dag komt u aan op Schiphol.

Heeft u meer tijd ter beschikking overweeg dan om de camperreis te combineren met bijvoorbeeld een strandvakantie op Hawaii of Florida. Ook kunt u, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt uw vlucht onderbreken in een boeiende stad, zoals New York, of wat dacht u van een bezoek aan IJsland! Geef uw wensen aan, dan bekijken wij graag hoe dit te realiseren is.

Routekaart

Recensies

Vroegboek camperspecials USA 2021 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Reisperiode: 01 april 2021 – 31 maart 2022

Hieronder volgt een beknopte samenvatting van de vroegboekvoordelen. Geef uw wensen aan met betrekking tot uw camperreis, dan bekijken wij welke aanbieding voor u het voordeligst is en ontvangt u een reisvoorstel. 

Meer informatie en inspiratie kunt u vinden onder het thema Reizen per camper.

Verhuurder: Road Bear
Boekingsperiode: Voor 30 september 2020.
Huurperiode: 15 maart 2021 - 31 maart 2022.
Actie: Early Bird (EB)
  - 5% Korting op de huurprijs van de camper per nacht.
  - Gratis GPS.
  - 50% Korting op persoonlijke uitrustingen.
Opmerkingen:  Mag gecombineerd worden met lange huurkorting: 5% korting op de huurprijs per nacht bij minimaal 21 huurnachten.

 

Verhuurder: El Monte
Boekingsperiode: Voor 31 oktober 2020.
Huurperiode: 15 maart 2021 - 31 maart 2022.
Actie: Early Bird
  - 17% korting op de huurprijs van de  camper per nacht.
Opmerkingen:  Mag gecombineerd worden met lange huurkorting: 5% korting op de huurprijs per nacht bij minimaal 21 huurnachten.

 

Verhuurder: Apollo
Boekingsperiode: Voor 31 oktober 2020.
Huurperiode: 01 april - 31 oktober 2021.
Actie: Early Bird, phase 1
  - 10% korting op de huurprijs van de  camper per nacht en keuze uit één van de 3 onderstaande voordelen:
  1. One way special: 50% korting op de one way toeslag.
  2. Saver Pack Discount: 50% korting op het Saver pack. 
  3. Premium Pack Discount: 50% korting op het Premium pack
   
Inbegrepen in Saver Pack: 2000 vrije mijlen, 2 extra bestuurders, persoonlijke uitrustingen, campingstoelen en tafel.
Inbegrepen in Premium Pack: Onbeperkt aantal vrije mijlen, Drop & Go Service, 2 extra bestuurders, persoonlijke uitrustingen, campingstoelen en tafel.
   
Opmerkingen:  Mag gecombineerd worden met lange huurkorting: 5% korting op de huurprijs per nacht bij minimaal 21 huurnachten.

 

Verhuurder: Cruise America
Boekingsperiode: Voor 31 december 2020.
Huurperiode: 01 april - 31 oktober 2021.
Actie: 15% korting op de huurprijs van de  camper per nacht.
Opmerkingen: Mag gecombineerd worden met één van de onderstaande voordelen:
   
  Bij vertrek in april t/m juni en september t/m oktober:
  1. 50% Korting op de one way toeslag, of
  2. 25% Korting op unlimited mileage (plus) voor campertype C30, of
  3. Gratis camperuitrusting.
   
  Bij vertrek in juli of augustus:
  1. 25% Korting op unlimited mileage (plus) voor campertype C19, of
  2. Gratis camperuitrusting.

Naast de vermelde voordelen is vroeg boeken bij de meeste maatschappijen extra gunstig:

 • El Monte, Apollo en Cruise America werken met flexibele tarieven. Deze tarieven worden wekelijks opnieuw vastgesteld aan de hand van vraag en aanbod en zijn geldig voor boekingen gemaakt in de desbetreffende week.
 • De huurprijzen worden hoger naarmate de beschikbaarheid beperkter wordt, In de regel betekent dit: hoe langer voor vertrek geboekt, hoe lager de huurprijs.

 

Uitbreidingen

Stopover New York

Indien u naar de Verenigde Staten reist en u vliegt met United (via Newark), KLM/ Delta of British Airways/ American Airlines (via JFK Airport), kunt u in veel gevallen uw vlucht onderbreken in New York, voor een verblijf van een aantal dagen. Ontdek de bruisende stad New York door een stop op heen/ terug reis te maken.
Klik hier voor meer informatie over de stopover New York

€ 75,-
Uitbreidingsarrangement: Relaxen op Hawaii

Indien u naar een indrukwekkende autorondreis door Noord-Amerika nog een aantal dagen heerlijk wilt relaxen aan het strand kunnen wij u van harte een verblijf op het eiland Oahu. Opmerking: Dit uitbreidingsarrangement is alleen te reserveren in combinatie met een rondreis. Bekijk hier de uitgebreide beschrijvingen van het uitbreidingsarrangement op Oahu of uitbreidingsarrangement op Maui.

€ 847,-

Excursies