3 van 8

Vroegboek camperspecials USA 2022

 • Road Bear, El Monte, Cruise America.
 • De beste deals!
 • Vraag een reisvoorstel.
 • 16 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AVS2101042
Prijs op aanvraag
Al onze reizen zijn maatwerk.
Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Vroegboek camperspecials USA 2022


Altijd al gedroomd van een camperreis door de Verenigde Staten? Luxe kamperen op de mooiste plekken midden in de natuur? Het comfort van een goed bed, volledig ingerichte keuken en een douche en toilet altijd binnen handbereik. Eén keer uw koffer uitpakken en verder geen gesjouw met bagage. Vrijheid om uw eigen route te bepalen en aan te passen terwijl u aan het reizen bent.

Met de meest indrukwekkende natuurparken, veelal rustige wegen, een enorm aanbod aan campings en goede faciliteiten voor campers is de Verenigde Staten een fantastische bestemming om per camper te ontdekken.
Reizen per camper is populairder dan ooit. U kunt nu al uw camperreis voor zomer 2022 vastleggen. Wilt u verzekerd zijn van de beste prijs en de meeste keus uit campertypes en mogelijkheden, wacht dan niet langer met boeken. Nu geniet u de hoogste vroegboekkortingen. Bovendien zijn het aantal beschikbare campers in 2022 beperkt, vanwege uitgestelde reizen. 
 
Welke aanbiedingen zijn er en welke special komt voor uw reiswensen in aanmerking? Dat is een hele puzzel. Bij WRC Reizen verzorgen we  ruim 40 jaar camperreizen door de Verenigde Staten. Door onze uitstekende samenwerking met gerenommeerde camperverhuurbedrijven en onze jarenlange ervaring, stellen wij voor u de mooiste camperreis tegen de beste prijs samen.
 

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Vliegreis Amsterdam – bestemming van uw keuze in Verenigde Staten
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Amerika. Na aankomst reist u naar uw hotel voor uw eerste overnachting op Amerikaanse bodem. Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis en al enigszins wennen aan het tijdsverschil.
Aanvang camperreis
Vanochtend reist u op eigen gelegenheid of vindt de transfer plaats (afhankelijk van de gekozen verhuurmaatschappij) naar het verhuurstation. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen.
Per camper door de Verenigde Staten
Tijdens deze camper reis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.
Inleveren camper + vliegreis USA - Amsterdam
Vanochtend levert u de camper in bij het verhuurdepot. Vervolgens vindt de transfer plaats naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vlucht naar Amsterdam. De volgende dag komt u aan op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Vroegboek camperspecials USA 2022 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Good to know

Reisperiode: 01 april 2022 – 31 oktober 2022

Verhuurders: Road Bear, El Monte of Cruise America
Specials:  Vroegboekvoordelen en one way specials

De vroegboekspecials per verhuurder voor u op een rij:

 

* El Monte: 17% korting op de huurprijs

Geldig voor camperhuur startend in de periode 1 april 2022 - 31 maart 2023. Boeken tot nader order.

* Cruise America: 15 % korting op de huurprijs. 

Geldig voor camperhuur startend in de periode 1 april - 31 oktober 2022, voor boekingen gemaakt voor 31 december 2021.

* RoadBear: 10% korting op de huurprijs en All Inclusive toeslag

Geldig voor camperhuur met aanvang op of na 1 april 2022, voor boekingen gemaakt voor 30 september 2021

Daarnaast is er een wisselend aanbod aan aanvullende specials. Geef uw wensen door, dan bekijken wij de beste mogelijkheden passend bij uw reiswensen en reisgezelschap. Met onze meer dan 40-jarige ervaring in camperreizen zijn wij specialist in het verzorgen van uw camperreis.

Vraag een offerte aan via het offerteformulier, stuur ons een mail reserveringen@wrc.nl of bel WRC 088-0101100 voor de beste specials.


Meer informatie en inspiratie kunt u vinden onder het thema Reizen per camper.

 

Uitbreidingen

Stopover New York

Indien u naar de Verenigde Staten reist en u vliegt met United (via Newark), KLM/ Delta of British Airways/ American Airlines (via JFK Airport), kunt u in veel gevallen uw vlucht onderbreken in New York, voor een verblijf van een aantal dagen. Ontdek de bruisende stad New York door een stop op heen/ terug reis te maken.
Klik hier voor meer informatie over de stopover New York

€ 75,-
Uitbreidingsarrangement: Relaxen op Hawaii

Indien u naar een indrukwekkende autorondreis door Noord-Amerika nog een aantal dagen heerlijk wilt relaxen aan het strand kunnen wij u van harte een verblijf op het eiland Oahu. Opmerking: Dit uitbreidingsarrangement is alleen te reserveren in combinatie met een rondreis. Bekijk hier de uitgebreide beschrijvingen van het uitbreidingsarrangement op Oahu of uitbreidingsarrangement op Maui.

€ 847,-

Excursies