Verleng uw reis naar de Verenigde Staten met een historische treinreis door de Grand Canyon!

Verleng uw reis naar de Verenigde Staten met een historische treinreis door de Grand Canyon!
Ooit aan boord van een historische trein willen stappen? Ooit de majestueuze Grand Canyon willen bezoeken? Boek dan deze prachtige vintage treinreis, die u meeneemt van Williams naar Grand Canyon National Park. Ontdek de prachtige natuurlijke juweel vanuit een jaren vijftig treinwagon, die tot in detail is hersteld in oorspronkelijke staat. Terwijl de locomotief u steeds dichterbij de Grand Canyon brengt, kunt u genieten van de prachtige vergezichten. Vanuit het raam ziet u het landschap veranderen, van woestijn tot prairie en van prairie naar dennenbossen. Ontzettend afwisselend, tot u voor het eerst de Grand Canyon ziet, u zult versteld staan.Dag 1: Aankomst in Williams
 
Afhankelijk van uw aankomsttijd, kunt u alvast een wandeling maken en het gezellige stadje Williams gaan ontdekken. Het hotel ligt niet ver van het centrum. In dit sfeervolle stadje in Old West stijl heeft u het gevoel dat u terug gaat in de tijd. Koop een leuk souvenir in één van de winkeltjes en geniet van een heerlijk typisch jaren vijftig diner. In één van de lokale saloons kunt u een lekker biertje drinken. In de zomer wordt er elke avond een Wild West Show georganiseerd. U kunt in het Grand Depot Café, tegenover het hotel, de avond afsluiten met een diner (inbegrepen). 

Dag 2: Per trein naar de Grand Canyon 
U begint de dag met een heerlijk ontbijt in het Grand Depot Café, een ontbijtbuffet waar u tussen 06:30 en 08:30 uur kunt genieten van heerlijke gerechten. Vandaag reist u per historische Grand Canyon Railway naar de Grand Canyon. Tijdens de treinrit kunt u getuige zijn van een Wild West Shoot-Out, gespeeld door cowboys, genieten van de live muziek, en meedoen aan een nep treinoverval. U stapt dichtbij de zuidelijke rand uit en dan heeft u genoeg tijd om deze prachtige plek te ontdekken en te fotograferen. De Grand Canyon Railway vertrekt dagelijks om 09:30 uur vanaf het Williams Train Depot. De trein rijdt in noordelijke richting naar de zuidelijke rand van het Grand Canyon National Park, waar u om 11:45 uur aankomt. De treinrit duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten (heen- en terugreis). Om 15:30 uur vertrekt de trein vanaf het Grand Canyon Depot, zodat u om 17:45 uur weer terug in Williams bent. U sluit de dag af met een diner in het Grand Depot Café. 

Dag 3: Vertrek vanuit Williams 
Na het ontbijt is het helaas alweer tijd om Williams te verlaten. U kijkt terug op een onvergetelijke ervaring!

 

Grand Canyon Railway Hotel
U verblijft twee nachten in het sfeervolle Grand Canyon Railway Hotel in de historische wijk van Williams. Dit hotel is zo ontworpen, dat het lijkt op een spoorwegdepot. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Williams, op ongeveer 100 kilometer afstand van de Grand Canyon. Er is een restaurant, een cocktail lounge en een supermarkt. Verder kunt u een duik nemen in het zwembad en voor de kinderen is er een speeltuin. U verblijft in een standaard tweepersoonskamer.

The Grand Canyon by Rail 
01 april 2018 – 31 maart 2020
Alleen te boeken in combinatie met een complete auto of camper reis naar de Verenigde Staten.

De prijzen voor deze treinreis zijn op aanvraag.

Inbegrepen:

 • 02 Overnachtingen in Grand Canyon Railway hotel.
 • 2 x ontbijt (dag 2 en 3) in Grand Depot Café.
 • 2 x diner in Grand Depot Café.
 • Trein excursie Grand Canyon: retour vanuit Williams op basis van Coach klasse.
 • Entree Nationaal Park Grand Canyon.
 • Discovery Guide (elektronische versie in PDF formaat).

Niet inbegrepen:

 • Verlenging autohuur.
 • Niet genoemde maaltijden en overige kosten.
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Verenigde Staten

Reisaanbod

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
 • Grand Canyon NP & Petrified Forest NP.
 • Canyon de Chelly National Monument.
 • Monument Valley & Bryce Canyon NP.
€ 1600,-
Bekijk
20 dagen Autoreis + Individueel
20 dagen
 • Topper! 20-daagse autoreis vanuit San Francisco.
 • U bezoekt de allermooiste natuurparken.
 • Relaxen aan het strand van Pismo Beach& Aptos Beach.
Bekijk