Verlengingsarrangement Kangaroo Island

Verlengingsarrangement Kangaroo Island


U kunt de reis "Van Melbourne naar Adelaide, met optioneel verlenging op Kangaroo Island" uitbreiden met verlenging op Kangaroo Island.Verlengingsarrangement Kangaroo Island

Dag 1 Naracoorte – Victor Harbour 
Vanuit Naracoorte kunt u kiezen voor de snelste route naar Victor Harbour (ca. 4 uur rijden) of voor de route via het Coorong National Park. Dit park is een enorme lagune aan de kust van Zuid-Australië, waar veel watervogels te vinden zijn. Eindbestemming is vandaag Victor Harbour, een prettige badplaats. Vlak voor de kust ligt Granite Island, verbonden met Victor Harbour d.m.v. een brug. Deze brug kunt u lopend of per authentieke paardenkoets oversteken. Op het eiland leeft een kolonie pinguïns. Via een wandelpad kunt u in ca. 1 uur het eiland  rond wandelen. Onderweg zijn diverse uitkijkpunten die u een schitterende blik op het kustgebied geven. Vaak kunnen dolfijnen, zeeleeuwen en walvissen (mei – oktober) gespot worden.  U verblijft in het Comfort Inn Motel Victor Harbour. 

Dag 2: Victor Harbour – Kangaroo Island 
Vanuit Victor Harbour is het ca. 45 minuten rijden naar Cape Jervis. Van hier vertrekt de ferry (4 x per dag) naar Kangaroo Island. De auto gaat mee op de ferry. (U dient bij het ondertekenen van het huurcontract melding te maken dat u per  huurauto Kangaroo Island gaat bezoeken) De overtocht duurt 45 minuten. U verblijft twee nachten op het eiland in het Aurora Ozone Hotel Kingscote.

Dag 3: Kangaroo Island
Het eiland is 145 km lang en gemiddeld 42 kilometer breed en is een paradijs voor natuurliefhebbers. Er leven grote populaties zeeleeuwen, kangoeroes, koala’s, vogelbek dieren en vele vogelsoorten op het eiland. Maar liefst 19 diersoorten zijn inheems. Aangezien veel wegen onverhard zijn, verdient het aanbeveling een 4WD tour te boeken onder leiding van een gids (optioneel). De ruige, ongerepte natuur zal beslist indruk op u maken: uitgestrekte eucalyptusbossen, steile rotsformaties, verlaten stranden en het rijke dierenleven.

Dag 4: Kangaroo Island - Adelaide
In de loop van de dag maakt u weer de oversteek per veerboot. Als u van de ferry  afkomt is het nog ca. 1,5 uur rijden naar Adelaide, de grootste stad van Zuid-Australië.

Hotels tijdens het verlengingsarrangement Kangaroo Island

1 nacht  Victor Harbour Comfort Inn Motel Victor Harbour
2 nachten Kangaroo Island Aurora Ozone Hotel Kingscote

 

De prijzen en vertrekmogelijkheden van bovengenoemde verlenging kunt u terugvinden bij de reis: Van Melbourne naar Adelaide, met optioneel verlenging op Kangaroo Island.