Verlengingsarrangement Kapiti Island: 2 dagen / 1 nacht

Verlengingsarrangement Kapiti Island: 2 dagen / 1 nacht


Op korte afstand van de hoofdstad Wellington ligt een bijzonder eiland: Kapiti Island. Dit is de plek om een van de bekendste Nieuw-Zeelandse iconen in het wild te kunnen zien: de kiwi vogel! Hier leven 1200 ‘Little Spotted Kiwi’ vogels in het wild, omgeven door een schitterend landschap en vergezeld door diverse andere zeldzame inheemse vogelsoorten. Het is een roofdier vrij conservatie gebied, waar Nieuw-Zeelandse meest bedreigde diersoorten in hun natuurlijke omgeving en in vrijheid leven.

Dag 1:

Op 45 minuten rijden vanaf Wellington parkeert u uw huurauto. Om 08.30 uur checkt u in voor de ferry, die om 09.00 uur vertrekt naar Kapiti Island. De vaartijd is ca. 15 minuten. U heeft een groot deel van de dag de tijd om te genieten van de natuur en de dieren op het eiland. Aan het eind van de middag geniet u van drankjes en een snack voor het diner, gevolgd door een informatieve bijeenkomst over de Kiwi vogels en de begeleide wandeling. In de avond, wanneer de kans het grootst is om de dieren te kunnen zien, gaat u namelijk onder begeleiding van een gids een wandeling maken van ca. 1,5 uur om de Kiwi’s in hun natuurlijke omgeving te zien.

Kapiti Island Accommodation

Dag 2:

Na het ontbijt volgt de ferry overtocht terug, waar u rond 10.00 uur aankomst, om uw huurauto op de parkeerplaats op te halen en uw rondreis te vervolgen.

Inbegrepen: diner, ontbijt, drankjes en een snack voor het diner, overnachting, een informatieve introductie bijeenkomst, 1,5 uur durende kiwi spotting wandeling en de ferry overtocht. Vertrek om 09.00 uur, 08.30 uur inchecken, retour de volgende dag om 10.00 uur

01 april 2023 - 31 maart 2024

Prijsindicatie in Euro per persoon bij 2 samen reizende personen: 

Reissom vanaf
320

Inbegrepen:

  • 1 overnachting inclusief met drankjes, snacks en drankje voor het diner en ontbijt
  • Retour ferry overtocht voor passagiers
  • begeleide wandeling (Kiwi spotting tour 1,5 uur)

Niet inbegrepen:

  • Verlenging autohuur