Verlengingsarrangement Wanaka 3 dagen / 2 nachten

Verlengingsarrangement Wanaka 3 dagen / 2 nachten


Wanaka ligt op de route van Queenstown naar de Haaspas en het gletsjer gebied aan de westkust, maar is ook prima te combineren als u vanuit  Twizel / Mount Cook regio komt.  Wanaka ligt schitterend aan het gelijknamige meer, omringd door imposante bergtoppen. De sfeer is er bijzonder ontspannen en bovendien zijn er leuke cafés, restaurants en artistieke winkeltjes. Een perfecte combinatie van een fijne plaats in een adembenemend mooie omgeving, die erom vraagt om verkend te worden.

Dag 1:

Neem na aankomst in Wanaka de tijd om door Wanaka te struinen en uzelf te trakteren op iets lekkers. Wandel langs het meer, of informeer naar de talloze andere wandelmogelijkheden in de omgeving. U verblijft 2 nachten in Te Wanaka Lodge. Tegen meerprijs kunnen we tevens Tin Tub Lodge voor u boeken.

 Te Wanaka Lodge

 

Dag 2:

Vandaag staat er voor u een bijzondere wandel en vaar excursie gereserveerd, met een geheel eigen karakter, onder leiding van zeer goed getrainde gidsen.

U wordt per boot naar het magische en afgelegen eiland Mou Waho eiland in het Wanaka meer gebracht. Dit is het laatste leefgebied van de zeldzame Buff Weka vogel, een loopvogel die niet kan vliegen. Op het eiland komen geen roofdieren voor, waardoor de vogel hier kan overleven. De gids zal u naar een verrassende plak brengen: het ‘geheime’ meer op de top van het eiland. Tijdens de ‘ picknick High Tea’ die de gids hier voor u zal serveren, komen de Buff Weka vogels vaak even kijken. De totale reisduur van de excursie bedraagt 3 – 4 uur, waarvan ca. 1 uur wandelen en een boottocht van 40 minuten tot 1 uur.

Dag 3:

Tijd om het schitterende Wanaka te verlaten en uw rondreis te vervolgen.

01 april 2023 - 31 maart 2024

Prijsindicatie in Euro per persoon bij 2 samen reizende personen: 

Reissom vanaf
375

 Inbegrepen:

  • 2 overnachtingen incl. ontbijt
  • Halve dag excursie Lake Cruise & Island Nature Walk

Niet inbegrepen:

  • Verlenging autohuur