Droomcruises met vertrek vanuit Nederland

 • Vertrek comfortabel vanuit Amsterdam.
 • Genieten op de Holland America Line.
 • Vaar naar het koude Noorden.
 • 8 of 15 dagen
 • Cruise
 • Reis incl. cruise
 • Reiscode: ANL2011031
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Vertrek uit Nederland specialist

Als Vertrek uit Nederland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Droomcruises met vertrek vanuit Nederland


We werken al vele jaren nauw samen met de gerenommeerde cruisemaatschappij: Holland America Line. De rederij met een lange indrukwekkende geschiedenis die start in 1871 en haar oorsprong in Rotterdam heeft. Deze Nederlandse roots blijven voor Holland America Line van groot belang. 

Welke reizigers zullen zich bij Holland America Line thuis voelen:

Holland America Line, dé cruisemaatschappij voor ontdekkingsreizigers, fijnproevers en muziekliefhebbers die deze passies wereldwijd willen ervaren, op schepen die van alle gemakken zijn voorzien, gevuld met unieke belevenissen en blijvende herinneringen.
 • Bestemmingsexpertise & verdieping.
 • Ongeëvenaarde culinaire ervaringen.
 • Het beste in live muziek.
 • Smaakvolle schepen & gerenommeerde service.
Maar wellicht voor nu het grootste voordeel: er staan voor zomer 2021 weer een groot aantal fantastische mooie routes door Noord-Europa in de planning, waarbij de cruise vertrekt en weer terugkeert in Amsterdam.

U hoeft niet te vliegen voordat u op uw bestemming aankomt. Slechts een korte reis naar de passagiersterminal in de haven van Amsterdam. Waar, zodra u aan boord bent, uw vakantie op een heerlijk ontspannen manier direct begint. 

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Inscheping
Vandaag scheept u in op één van de schepen: Nieuw Statendam of het allernieuwste schip: de Rotterdam, die eind juli 2021 in de vaart wordt genomen. Wellicht staan uw familie of vrienden op het moment van vertrek u op de kade uit te zwaaien.
Aantrekkelijke routes
Nu nog een keuze maken uit de aantrekkelijke routes: gaat u de mooiste Noorse Fjorden ontdekken, op weg naar de Noordkaap, geniet u van de ruige natuur van IJsland, de Shetland eilanden en Schotland, wordt het een rondje om het Verenigd Koningrijk inclusief stops in Ierland of reist u via de Oostzee langs de leukste Scandinavische hoofdsteden Kopenhagen, Stockholm en Helsinki naar het indrukwekkende Sint Petersburg?
Dag 2 – 7 of 2- 14: Cruise
Afhankelijk van de  door u gekozen route, stopt u op de mooiste plaatsen en in de leukste havens. Reis naar het hart van de fjorden, waar watervallen de omringende kliffen sieren en charmante dorpjes opduiken op de meest onverwachte locaties. Of wat dacht je van een cultureel verrassende cruise naar de Baltische Staten en St. Petersburg.

Sta ons toe enkele van de prachtige havens uit te lichten!
Dag 8 of 15: Aankomst Amsterdam
In de ochtend komt het schip weer aan in de haven van Amsterdam.

Routekaart

Recensies

Droomcruises met vertrek vanuit Nederland 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

 

Neem contact met ons op voor de beste actuele aanbiedingen.

Waarom is het nu juist wel het moment om een nieuwe cruise te boeken?

1. Vaarschema’s Europa 2021 en 2022 zijn bekend.
2. Uitgebreide Health & Safety protocollen; Holland America Line geeft de gezondheid, veiligheid en het algehele welzijn van hun gasten en crew de allerhoogste prioriteit!
3. Flexibel annuleringsbeleid met het Cancellation Protection Plan (CPP); in deze onzekere tijden is het meer dan ooit duidelijk geworden dat het belangrijk is uw vakantie te beschermen tegen annulering.
4. Plan nu, cruise later promotie – Have it all; Nog nooit zijn de acties zo All-inclusive geweest.
5. Boek met vertrouwen beleid: flexibel annuleren tot een maand voor vertrek in 2021 en 2022.

Om de keuze nog makkelijker te maken om nu een cruisevakantie te boeken biedt Holland America Line nu uitzonderlijke voordelen om juist nu te boeken!