Visum Cuba

Visum Cuba


Reisdocumenten- Visum
U dient een paspoort te hebben dat bij vertrek nog tenminste 2 maanden geldig is. Daarnaast heeft u een toeristenkaart nodig. Indien u na boeking een kopie van uw paspoort aan ons heeft toegestuurd, dan maken wij de toeristen kaart voor u in orde en ontvangt u de toeristenkaart bij uw reisbescheiden. Mocht u zelf de toeristenkaart invullen, dan dient u dit in duidelijke blokletters volgens de aanwijzingen, zonder krassen of doorstrepen. 

Daarnaast is het door de Cubaanse autoriteiten verplicht gesteld dat u bij aankomst kunt aantonen dat u een ziektekostenverzekering heeft, die internationale dekking ook geldig voor Cuba biedt. Dit kan ook een reisverzekering met ziektekosten dekking zijn. Informeert u bij twijfel bij uw verzekeringsmaatschappij.

Visum indien u per cruise Cuba aandoet
Voor de MSC afvaarten startend vanaf winter 2018-2019 met de MSC Armonia vanaf Miami naar Cuba, dient iedere passagier (behoudens Amerikaanse passagiers) bij inscheping in Miami een visum te kopen voor Cuba a $ 30 per persoon met de Amerikaanse nationaliteit betalen $ 75,- per persoon. Deze kosten zijn niet in de reissom inbegrepen (ook niet in de Fly & Cruise reissom) en worden automatisch aan de boord rekening toegevoegd.


Let op: U dient zelf zorg te dragen voor de juiste reisdocumenten
Op de website van de Visumdienst kunt u nakijken wat per land de regels zijn. 
WRC Reizen BV is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen en/of foutieve vermeldingen.