Visum Canada

Visum Canada


Voor alle passagiers die naar Canada reizen is een ETA verplicht, ook indien u via Canada naar de Verenigde Staten of een andere bestemming reist. Indien u via Canada naar de Verenigde Staten vliegt, is zowel een ETA als ESTA autorisatie verplicht.


Deze aanvraag dient u uiterlijk 72 uur voor vertrek in te dienen. Echter, wij adviseren u dit enkele weken voor vertrek in orde te maken. In de regel krijgt u een paar minuten na het versturen van de online aanvraag de bevestiging terug. Maar soms kan het langer duren. Indien de autorisatie niet wordt toegekend, dan dient u via de Canadese ambassade een visum te regelen.


De autorisatie is 5 jaar geldig, indien uw paspoort nog tenminste 5 jaar geldig is. Zodra u een nieuw paspoort aanvraagt, dient u opnieuw ETA autorisatie aan te vragen. U dient voor elke reis naar Canada uw reisgegevens zoals vluchtnummers, verblijfsadres etc. afzonderlijk te actualiseren.


De kosten bedragen CA$7,- per aanvraag per persoon (onder voorbehoud van wijziging). De kosten dienen per creditcard voldaan te worden. Tevens dient u over een e-mailadres te beschikken.


WRC Reizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het indienen en het afhandelen van de ETA aanvraag. Aanvragen kunt u via de volgende link in orde maken: 
https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome (betaling is alleen per creditcard mogelijk).
Indien u de betaling niet per creditcard kunt voldoen dan kunt u via de volgende website: www.etacanada-aanvragen.nl tegen extra bemiddelingskosten de aanvraag doen. Meer informatie over de ETA vindt u op www.etacanada-aanvragen.nl of www.canada.ca/eta