Uitbreidingsarrangement: Relaxen op Oahu, Hawaii

Uitbreidingsarrangement: Relaxen op Oahu, Hawaii


Oahu
Oahu is het op twee na grootste eiland en betekent plaats van samenkomst. Aan de zuidkust liggen de steden Waikiki en Honolulu, de hoofdstad van Hawaii. Pearl Harbor ligt 11km van Honolulu en heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bij Waikiki ligt Waikiki Beach. Aan dit lange strand bevinden zich de hotels en het uitgaansleven. Het grootste deel van het eiland is landelijk. De natuur is schitterend en de fameuze branding aan de noordkust trekt veel surfers. Het noordoosten wordt overheerst door jungle en bergen.

Dag 15: Vliegreis Los Angeles – Honolulu
U vliegt vanaf Los Angeles naar Honolulu. De vliegtijd bedraagt zo’n 6 uur. Na aankomst te Honolulu reist u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie. U logeert 4 nachten in Luana Waikiki Hotel & Suites.


Luana Waikiki Hotel & Suites***
Dit prima middenklasse hotel ligt direct tegenover het wereldberoemde Waikiki Beach. Op maar enkele minuten loopafstand vindt u het Kapiolani Park, Honolulu Zoo en de International Market Place waar u zich zowel overdag als ’s avonds kunt vermaken in de vele winkeltjes en restaurants en barretjes met live entertainment. Het hotel beschikt onder andere over een zwembad, sundeck, restaurant, cadeaushop en een activiteitendesk. Uw kamer is o.a. voorzien van airconditioning, badkamer, televisie en een telefoon. U kunt bij het hotel parkeren tegen betaling.


Dag 16- 18: Oahu
Oahu ‘plaats van samenkomst’
Oahu is het op twee na grootste eiland en betekent plaats van samenkomst. Aan de zuidkust liggen de steden Waikiki en Honolulu, de hoofdstad van Hawaii. Pearl Harbor ligt 11 km van Honolulu en heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bij Waikiki ligt Waikiki Beach. Aan dit 4 km lange strand bevinden zich de hotels en het uitgaansleven. Het grootste deel van het eiland is landelijk. De natuur is schitterend en de fameuze branding aan de noordkust trekt veel surfers. Het noordoosten wordt overheerst door jungle en bergen.

Dag 19: Vliegreis Honolulu – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht reist u naar de luchthaven van Honolulu. Hier checkt u in voor uw vluchten naar Nederland. In het algemeen vertrek u ’s avonds uit Honolulu en komt u de volgende ochtend aan op het vasteland van de Verenigde Staten. Hier stapt u over op uw intercontinentale vlucht naar Amsterdam en komt weer 1 dag later aan in Nederland. Bij vertrek vanuit Hawaii komt u twee dagen later aan op Nederlandse bodem!

Dit verblijf is inbegrepen bij de reis, voor prijzen en vertrekmogelijkheden, zie de originele reis. 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Verenigde Staten

Reisaanbod

23 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • Best-seller met talloze hoogtepunten
  • Monument Valley, Moab, Joshua Tree
  • van San Francisco naar Los Angeles
€ 3995,-
Bekijk
20 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Begin- en eindpunt: Vancouver.
  • Langs de spectaculaire kust van de Grote Oceaan.
  • Overweldigende natuur, imponerende steden.
€ 2600,-
Bekijk
15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Wandel in Boston de historische Freedom Trail
  • Ontdek de schoonheid van de Green Mountains
  • Dwaal over de stranden bij Cape Cod
€ 2125,-
Bekijk
1 2 3