Wijs op Reis met WRC Garantie

Wijs op Reis met WRC Garantie


Het uitstellen van uw camperreisplannen naar Canada is niet nodig met de Wijs op Reis WRC Garantie!

Het is nu een lastige tijd om uw reisplannen voor 2021 definitief te maken. U wilt héél graag die reis maken en graag gebruik maken van de hoge vroegboekkortingen, maar wilt ook zekerheid. Als de situatie door het coronavirus op uw bestemming tegen die tijd niet veilig genoeg is om zorgeloos te kunnen reizen dan wilt u niet op reis. Dat begrijpen we!

Daarom biedt WRC de camperreizen 2021 naar Canada aan met de Wijs op Reis WRC Garantie. Tot zes weken voor vertrek mag u uw reis kosteloos annuleren als deze wordt beïnvloed door het coronavirus. Deze garantie is dé oplossing voor onze klanten die graag  in 2021 een camperreis door Canada willen maken.

VOORWAARDEN:

  • Een pakketreis of een samengestelde reis inclusief vlucht, hotel en camper met vertrek in 2021 en geboekt is voor 31 augustus 2020 valt onder de Wijs op Reis WRC Garantie.
  • Bij een camperreis in combinatie met een cruise en/of een treinreis vervalt de Wijs op Reis WRC Garantie. Ook voor enkel camperhuur vervalt de Wijs op Reis WRC Garantie. 
  • Bij een camperreis met een campingpakket (waarbij de campings tijdens je reis vooraf zijn geboekt) vervalt het recht op kosteloos annuleren.
  • Is uw bestemming zes weken voor vertrek code geel, oranje of rood? Voelt u uzelf niet comfortabel om te reizen vanwege Covid-19, dan kunt u aanspraak maken op de Wijs op Reis WRC Garantie.
  • Wanneer uw bestemming zes weken voor vertrek reisadvies code groen is, is de Wijs op Reis WRC Garantie uitgesloten. Er kan veilig gereisd worden.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de Wijs op Reis WRC Garantie.
  • De Wijs op Reis WRC Garantie is alleen van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt in de maanden juli en augustus 2020 en geldt niet voor reeds geboekte reizen die worden omgeboekt i.v.m. het Corona-virus.
  • Na het passeren van de 6 weken voor vertrek gelden onze normale voorwaarden voor annulering.