Ontdek
met WRC Reizen
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

16 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Beklim de Tafelberg en bezoek Robbeneiland in Kaapstad.
  • Doe een wijnproeverij in Franschhoek.
  • Bekijk de walvissen in Hermanus.
€ 4970,-
Bekijk
19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
  • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
  • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 3485,-
Bekijk
21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Autoreis van Kaapstad naar Johannesburg.
  • Maak een aantal safari’s.
  • Strand, kunst, cultuur & geschiedenis.
€ 2715,-
Bekijk


Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft alles wat een reiziger wenst: kunst, cultuur, wildlife, prachtige landschappen, eindeloze kustlijn en een aantrekkelijk klimaat. De bevolking is vriendelijk en gastvrij en de Zuid-Afrikaanse keuken is creatief en divers. Hiermee heeft Zuid-Afrika alle ingrediënten voor een ideale rondreis horen we u denken, en dat klopt!  

Rondreizen door Zuid-Afrika met WRC

Al meer dan 40 jaar stellen wij met veel plezier rondreizen over de hele wereld samen. Rondreizen naar Zuid-Afrika staan bij ons hoog in het lijstje: wat een veelzijdig land! Met deze ervaring op zak hebben we voorbeelden van schitterende rondreizen door Zuid-Afrika samengesteld. Per auto door Zuid-Afrika reizen, Botswana meepikken tijdens uw droomreis, of een safari in Zuid-Afrika afsluiten op de schitterende stranden van de Seychellen? Maudy is onze Zuid-Afrika specialist en kan u er alles over vertellen. 

Maar ook een rondreis door Zuid-Afrika zelf samenstellen is mogelijk. Met uw wensen op zak doen wij er alles aan om het gewenste uit uw rondreis te halen. 

 

Welke hoogtepunten kunt u in Zuid-Afrika verwachten?

Bent u hier om zich te oriënteren en raakt u niet uitgelezen over Zuid-Afrika? Wij vertellen graag over enkele hoogtepunten die u tijdens een rondreis Zuid-Afrika niet mag missen en eindigen met wat praktische informatie. 

Bekijk de Big Five

Een natuur-safari door één van de wildparken is voor veel reizigers de reden voor een rondreis door Zuid-Afrika. Spot de wereldbekende Big Five: de olifant, luipaard, neushoorn, buffel en uiteraard de leeuw. Ontdek de dieren in het wereldberoemde Krugerpark. Naast deze dieren ziet u hier wellicht ook zebra's, giraffen, impala's en cheeta's.

Overige hoogtepunten in Zuid-Afrika 

Zuid-Afrika wordt niet voor niets ook wel de ‘wereld in één land’ genoemd. Ontdek dit bijzondere land tijdens een camper- of autoreis. Tijdens uw rondreis verblijft u in sfeervolle B&B's, natuur-lodges of boutique hotels. Andere hoogtepunten zijn de populaire Tuinroute, of een spontane stedentrip naar Kaapstad. De Zuid-Afrikaanse stad is volgens veel reizigers één van de mooiste steden ter wereld.

Praktische informatie over een rondreis naar Zuid-Afrika

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika begint bij een goede voorbereiding. Daarom geven we u nog enkele praktische informatie mee. Wilt u graag meer hulp bij het boeken van uw droomreis naar Zuid-Afrika? Dan staan Maudy en haar collega’s uiteraard voor u klaar.  

Beste reistijd naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft een prettig klimaat en is heel het jaar door geschikt als reisbestemming. Zuid-Afrika ligt op het zuidelijk halfrond, waardoor de seizoenen tegengesteld zijn aan onze seizoenen. In de zomer van december - februari is het warm en vochtig. De periode april tot oktober is het meest geschikt voor een safari in een van de natuurparken. 

Visum voor Zuid-Afrika

Voor uw reis naar Zuid-Afrika is een visum niet nodig als u korter dan 90 dagen in het land verblijft. Als u een andere nationaliteit bezit dan de Nederlandse, informeer dan bij de ambassade van Zuid-Afrika in Den Haag of er afwijkende regels gelden. 

Beste duur van een rondreis naar Zuid-Afrika

Zoals u hierboven ziet, bieden wij diverse rondreizen aan. We raden aan om minimaal 2 weken uit te trekken voor een rondreis naar Zuid-Afrika, maar met 3 weken ziet u als vanzelfsprekend nog net iets meer. Dit ligt geheel aan uw wensen en mogelijkheden. 

Boek nu uw reis

Alle hoogtepunten van Zuid-Afrika ontdekken? Daar helpen wij heel graag aan mee. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen. Bel naar 088 - 01 01 100 en onze reisspecialisten staan direct voor u klaar. 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Zuid-Afrika

De reizen binnen Zuid-Afrika zijn als volgt onderverdeeld: