Camperreis Zuid-Afrika en wegdromen op de Seychellen

 • Geniet van optimale vrijheid tijdens uw camperreis
 • Spot de Big 5!
 • Seychellen: een kleurrijk sprookje
 • 23 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AZA171205
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Met een camper van Britz door Zuid-Afrika en relaxen op Mahé

Camperreis Zuid-Afrika en verblijf op Seychellen
De gerenommeerde luchtvaartmaatschappij Etihad Airways biedt de mogelijkheid om de vliegreis naar Johannesburg zonder extra vliegkosten te onderbreken op de Seychellen. Een unieke gelegenheid om deze exotische, maar niet goedkope, bestemming te ontdekken. U kunt deze prachtige reis door Zuid Afrika ook boeken met verblijf op Mauritius. De bekijk hier de reis. 

Per camper door Zuid-Afrika
 
Indien u uw eigen reisschema wilt bepalen en dit ter plaatse wenst aan te passen, adviseren wij u om een camper te huren. Zuid-Afrika leent zich bij uitstek voor een vakantie per camper. Het wegennet is goed en er zijn voldoende kampeergelegenheden. Per camper door Zuid-Afrika reizen kent wel een aantal zaken waarmee u rekening dient te houden en die afwijkend zijn t.o.v. het reizen per camper door bijvoorbeeld Noord-Amerika of Australië:
 • U dient er rekening mee te houden dat u bij de benzinestations meestal niet met een creditcard kunt betalen en uitsluitend in contanten.
 • In Zuid-Afrika wordt links gereden.
 • Het wegennet is goed, de kwaliteit van de wegen wil nog wel eens te wensen over laten. Hierdoor kan het erg rammelen in uw camper.
 • Door de zgn. dirt road ligt het risico op een lekke band om de hoek.
Daar waar camperen in Noord-Amerika en Australië een uitermate comfortabele manier van vakantie vieren is, is het in Zuidelijk Afrika wat meer avontuurlijk en zal er mogelijk wat vaker een beroep gedaan worden op uw flexibiliteit en handigheid.
Seychellen
Duizenden kilometers verwijderd van ons alledaagse leven ligt een oase van 120 eilandjes voorzien van een uitbundige tropische flora en blinkend witte stranden. De aankomst op het eiland Mahé is vanuit de lucht een kleurrijk sprookje. De sfeer op dit grootste eiland, dat de afmetingen van Texel heeft, is er één van een aangename rust. Niets gaat gehaast. Op dit eiland woont het grootste deel van de bevolking, circa 65.000 inwoners, maar dat aantal bewoners valt niet op. De hoofdstad Victoria op Mahé is één van de kleinste hoofdsteden ter wereld waar een zeer relaxte sfeer heerst. Criminaliteit is op de Seychellen nagenoeg onbekend. Een rijkelijk begroeide bergketen met een hoogte van 900 meter deelt het eiland min of meer in tweeën. De zestig stranden met aan de ene zijde uitzicht op azuurblauw water en aan de andere kant op groene palmen versterken het paradijselijk karakter van het eiland. Niet voor niets genieten jong gehuwden hier van hun huwelijksreis.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Abu Dhabi
U vliegt met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij Etihad Airways naar Johannesburg. Het vluchtschema luidt (onder voorbehoud): vlucht EY 078 vertrek Amsterdam 21:25 uur en aankomst Abu Dhabi 06:30 uur (volgende ochtend).
Dag 2: Vliegreis Abu Dhabi – Johannesburg
Vlucht EY 604 vertrek Abu Dhabi 09:35 uur en aankomst Johannesburg 16:00 uur. Na aankomst op de luchthaven van Johannesburg reist u per taxi naar uw accommodatie, die op circa 3 km van de luchthaven ligt. U logeert in The Aviator OR Tambo.

The Aviator OR Tambo

U vindt The Aviator op 3 km afstand van O.R. Tambo International Airport (luchthaven van Johannesburg). Door de goede ligging is het hotel een uitstekende plaats om te overnachten voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantiereiziger. De sfeer en service zijn van de hoogste standaard.

Dag 3: Met een Britz of Bobo camper door Zuid-Afrika
In dit arrangement zijn 14 dagen camperhuur opgenomen (in Zuid-Afrika geldt ook de ophaal- en inleverdag als een huurdag). Echter, de huurperiode kan worden aangepast aan uw wensen. 

Britz Campers

Na aankomst neemt u contact op Britz Campers voor de transfer naar het verhuurstation. Het verhuurstation is geopend van maandag t/m vrijdag en op nationale feestdagen van 08.00 uur t/m 16.30 uur, op zaterdag van 08.00 uur tot 13.00 uur en is gesloten op zondag en Eerste Kerstdag. U dient bij het ophalen van de camper er rekening mee te houden dat de informatie en uitleg ca. 2-3 uur duurt. Dit is mede afhankelijk van de vragen die gesteld worden. De dag van op halen en de dag van inleveren worden als aparte huurdagen beschouwd. Bekijk hier de campertypes van Britz Campers.

Bobo Campers

Bij Bobo Campers is de transfer naar het camperbedrijf niet inbegrepen (wel terug naar het vliegveld). U reist op eigen gelegenheid (taxi) naar het verhuurstation of wij kunnen voor u de transfer regelen via Bobo Campers ad. ca. €11,- per persoon. Het verhuurstation is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 16.30 uur. De verhuurstations zijn gesloten op 25 december, 1 januari en paaszondag. Het is eventueel mogelijk de campers op te halen in weekenden en/of feestdagen (alleen op aanvraag en is afhankelijk van Bobo Campers). De campers dienen uiterlijk om 16.00 uur te worden ingeleverd. Bij inleveren op feestdagen of in weekenden kunnen afwijkende inlevertijden van toepassing zijn. Bekijk hier de campertypes van Bobo Campers.

Dag 4 - 15: Per camper door Zuid-Afrika
Indien u heeft gekozen voor een camperreis door Zuid-Afrika dan ontsnapt u aan het keurslijf waar u gewild of ongewild in verkeert. Tijdens deze camperreis kunt u genieten van uw vrijheid en de tijd vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.

Namukelekile, oftewel welkom, in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika; het land staat op menig lijstje ‘ooit-nog-te-maken-vakanties’. Of liet zo’n onuitwisbare indruk achter dat u erover nadenkt spoedig terug te keren. Redenen genoeg; dankzij een overweldigende natuur, een spannend wildleven en – niet op de laatste plaats – een kleurrijke bevolking. Natuurlijk doet iedereen de highlights als Kaapstad, het Krugerpark en de Tuinroute. Maar er is nog heel veel meer te ontdekken... En waarom niet per camper? Laat u tijdens uw camperreis verrassen door de schoonheid van Zuid-Afrika, maak kennis met de bijzondere culturen, bezoek de beroemde natuurparken en spot de Big 5 en geniet van de prachtige kustlijn.

Dag 16: Inleveren camper + vliegreis Johannesburg – Seychellen
Houdt u ruimschoots rekening met de vertrektijd van uw vlucht als u vandaag de camper inlevert? Voor het inleveren van de camper dient u 1 uur uit te trekken. U dient de camper schoon in te leveren en bij de camper dienen ook de watertanks en toilet geleegd te zijn. Hierna volgt de transfer naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vlucht naar Mahé. Het vluchtschema luidt (onder voorbehoud): vlucht EY 4149 vertrek Johannesburg 13:40 uur en aankomst Seychellen 20:35 uur. Op de luchthaven van Mahé wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en vindt de transfer plaats op basis van seat-in-coach naar uw accommodatie.
Dag 17 - 19: Mahé
Dit ongeveer 25 km lange en 8 km brede eiland is veelal uw eerste kennismaking met de Seychellen. Op Mahé leeft ongeveer 90% van de totale bevolking van de Seychellen. Tóch zijn er nog voldoende stille of verlaten stranden en baaien te vinden. Met een huurauto zijn die over het algemeen goed te bereiken. De natuur op het eiland is contrastrijk; het varieert van tropische hellingbossen tot romantische palmenbaaien met de voor de Seychellen zo typerende granietrotsen. Vanaf de passen van de bergketen, die van noord naar zuid over Mahé loopt, geniet u van prachtige uitzichten op lagunes, baaien en kleine eilandjes voor de kust. Bezoek op Mahé de kleurrijke markt en de botanische tuin in de hoofdstad Victoria, of een theeplantage in de bergen met een adembenemend uitzicht op de kust.
Dag 20: Vliegreis Mahé – Abu Dhabi
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht vindt de transfer plaats naar de luchthaven van Mahé. Hier checkt u in voor uw vluchten naar Europa. Het vluchtschema luidt (onder voorbehoud): vlucht EY 4118 vertrek Mahé 20:30 uur en aankomst Abu Dhabi 01:00 uur (inmiddels dag 23).
Dag 21: Vliegreis Abu Dhabi – Amsterdam
In Abu Dhabi stapt u over op een ander toestel. Het vluchtschema luidt (onder voorbehoud): Vlucht EY 7308 vertrek Abu Dhabi 02:10 uur en aankomst Amsterdam 07:30 uur.

Routekaart

Recensies

Camperreis Zuid-Afrika en wegdromen op de Seychellen 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

01 december 2017 – 31 oktober 2018


Prijsindicatie in Euro per persoon:

Camperhuur Zuid Afrika & Seychellen
  Best buy Keuze Best buy Keuze Best buy Best buy
Aantal personen 2 personen 4 personen
Camperhuur op basis van Bobo Britz Bobo Britz
01 dec 17 2007 2047 1595 1635 1611 1431
16 dec 17 2241 2281 1770 1810 1845 1665
01 jan, 01 feb, 01 mrt & 01 apr 18 2007 2047 1536 1576 1611 1388
01 mei, 01 jun 18 2067 2107 1536 1576 1519 1388
08 jul, 08 aug 18 2301 2341 2078 2118 1867 1804
01 sep & 01 okt 18 2067 2107 1844 1884 1633 1570

Op de Seychellen kunt u kiezen uit de volgende accommodatie opties:

Best buy optie
Bij 2 personen: Daniella's Bungalows een 2-persoonsstandaard kamer inclusief ontbijt
Bij 4 personen: Bordmer Villa in een 4-persoonsfamilie kamer, op basis logies.
 
Keuze optie (voor 2 personen)
04 Overnachtingen op Mahe keuze uit:
Bordmer Villa, 2-prestige kamer op basis van logies
Anse Soleil Beachcomber hotel, 2-persoonsstandaardkamer inclusief ontbijt. 
Au Fond de Mer Apartments, 1-slaapkamer appartement op basis van logies 
Villa Koket, 1-slaapkamer appartement op basis van logies 

Keuze optie met verblijf voor 4 personen mogelijk in de volgende accommodaties:
Bordmer Villa, Au Fond de Mer en Villa Koket. Prijzen voor Au Fond de Mer en Villa Koket voor 4 personen op aanvraag.

Inbegrepen

 • Vlucht Amsterdam - Johannesburg - Seychellen - Amsterdam (via Abu Dhabi) met Etihad Airways.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • Zuid Afrika
 • 01 Overnachting in een hotel nabij de luchthaven van Johannesburg op basis van een 2 persoonskamer met logies en ontbijt.
 • 14 Dagen camperhuur met naar keuze een camper van Bobo campers of Britz Campers.
 • Camperhuur Bobo:
  14 Dagen camperhuur van Bobo op basis van een CDW midi dekking, voor 2 personen type: Discoverer Fun en voor 4 personen type Discoverer 4.
 • Ongelimiteerd aantal kilometer.
 • CDW midi (eigen risico R19000), tegen meerprijs of CDW maxi (eigen risico R0) mogelijk, zie algemene voorwaarden.
 • Lokale belastingen.
 • Diefstalverzekering.
 • Transfer verhuurstation naar de luchthaven.
 • Camperhuur Britz:
 • 14 Dagen camperhuur van Britz op basis van standaard dekking, voor 2 personen type MSEP: Nissan 2.4L Petrol 4x4 single cab en voor 4 personen type MDE: Nissan 2.4L Diesel 4x4 double cab.
 • Seychellen
 • Meet en Greet op de luchthaven van Mahé door onze lokale agent, bezoek van een vertegenwoordiger van het agentschap aan uw hotel tijdens het verblijf.
 • Transfer luchthaven Mahé - accommodatie v.v. op basis van seat in coach transfer.
 • 04 Overnachtingen op Mahé in een Best Buy of keuze accommodatie in het vermelde kamer type en op basis van logies.

Niet inbegrepen:

 • Eventuele extra verhoging brandstoftoeslag.
 • Overige maaltijden, entreegelden nationale parken en overige kosten.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.
 • Bobo campers:
 • Transfer luchthaven - verhuur depot van Bobo.
 • Gauteng Provincie wegenbelasting ZAR 800,-.
 • Britz & Maui Campers
 • Contract Fee ZAR 150,-.
 • E-toll bij ophalen in Johannesburg ZAR 500,-.

Optioneel bij te boeken:


Opmerking m.b.t. accommodatie op de Seychellen:
Naast de vermelde accommodatie bieden we een groot aantal andere accommodaties aan op de Seychellen. Kijk in ons overzicht, voor de mogelijkheden. Geef uw voorkeur aan, dan maken wij een aangepast reisvoorstel. U kunt uw verblijf op de Seychellen tevens verlengen, combineren met andere eilanden en mooie excursies bijboeken.

Uitbreidingen

Excursies

Excursiemogelijkheden Seychellen

Maak uw reis naar de Seychellen compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een prachtige wandeling door Vallee de Mai of een hele dag op een catamaran met een BBQ lunch. Er zijn excursies mogelijk vanaf de eilanden Mahé, Pralin of La Digue.

Bekijk hier onze excursiemogelijkheden op de Seychellen
.

€ 52,-
Excursiemogelijkheden Zuid-Afrika

Maak uw Zuid-Afrika reis compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een Game Drive in Addo National Park, een Morning Game Walk in het Kruger National Park, een Bikes 'n Wine tour in Stellenbosch of een Whale Watching Tour in Hermanus? De mogelijkheden zijn legio!

Bekijk onze excursiemogelijkheden in Zuid-Afrika hier.

€ 18,-