5 van 24

De droomreis naar Zuid-Afrika

 • Ervaar dit prachtige land
 • Indrukwekkende landschappen
 • Veel afwisseling
 • 24 dagen
 • Autoreis
 • Individueel
 • Reiscode: AZA170718
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Debbie Heikamp
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Debbie Heikamp alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Hotelinformatie
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Zuid-Afrika: wereld in één land

 
Bergen, strand. Wildlife, wijngaarden. Kunst, cultuur, wereldsteden. Zuid-Afrika wordt al tijden gerekend tot de mooiste reisbestemmingen ter wereld.
 
Deze 24-daagse reis biedt u een route dwars door het prachtige land. U start de reis in bruisend Johannesburg en reist door naar Kaapstad. Ervaar de schoonheid van het landschap en droom weg terwijl u wordt omgeven door comfort. Mede dankzij het goede wegennet kunt u dit land op eigen gelegenheid -en in eigen tempo- bereizen.
 
Tijdens de reis ziet u onder meer het Kaapgebied met heuvels en druivengaarden. Tevens bezoekt u het wereldberoemde Kruger park, en reist u langs het kustdorp Hermanus, waar u walvissen kunt observeren. Ontdek de authentieke plattelandsdorpjes en ervaar de diverse sport-en cultuur evenementen die hier worden georganiseerd. U verblijft tijdens uw reis in sfeervolle Bed&Breakfasts, game-lodges en boutique hotels.
 
 
 
 
Beknopte route
 • Dag 1 Vliegreis Amsterdam – Johannesburg + aankomst Johannesburg
 • Dag 2 Johannesburg – Dullstroom
 • Dag 3 - 4 Dullstroom – Tzaneen
 • Dag 5 Tzaneen – Phalaborwa
 • Dag 6 Phalaborwa – Hazyview
 • Dag 7 - 8 Hazyview – Ezulwini / Swaziland
 • Dag 9 Ezulwini / Swaziland – St. Lucia
 • Dag 10 St. Lucia – uMhlanga Rocks
 • Dag 11 - 12 uMhlanga Rocks – Drakensberg
 • Dag 13 Drakensberg – Bloemfontein
 • Dag 14 Bloemfontein – Cradock
 • Dag 15 - 16 Cradock – St. Francis Bay
 • Dag 17 - 18 St. Francis Bay – Knysna
 • Dag 19 Knysna – Robertson
 • Dag 20 Robertson – Stellenbosch
 • Dag 21 - 22 Stellenbosch – Camps Bay
 • Dag 23 Camps Bay – luchthaven Kaapstad + vliegreis Kaapstad – Amsterdam
 • Dag 24 Amsterdam

Toon alle dagen

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Johannesburg + aankomst Johannesburg
U vliegt per KLM naar Johannesburg. Na aankomst wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Vervolgens reist u op eigen gelegenheid naar uw airport hotel.
Dag 2: Johannesburg – Dullstroom
Nadat u de huurauto in ontvangst heeft genomen verlaat u de provincie Gauteng, waarin Johannesburg ligt, en rijdt u in zo’n 3 uur richting het Kruger National Park. Onderweg ligt het pittoreske dorpje Dullstroom. Het ontstond in de vroege 19de eeuw toen Hollandse pioniers zich hier vestigden. Het dorpje werd genoemd naar ene Wolterus Dull, voorzitter van de Nederlandse immigranten. De ‘stroom’ wijst naar de overvloed aan water in dit gebied. De Crocodile River, die door het Kruger Park stroomt, heeft zijn bron in Dullstroom. Andere rivieren in dit gebied hebben er ook toe bijgedragen dat Dullstroom bekend is geworden als één van de aantrekkelijkste plaatsen waar men kan vissen op forel. Het gebied staat bekend om het koele, subalpine klimaat – Dullstroom ligt 2100 meter boven de zeespiegel – waardoor het aan de Schotse Hooglanden doet denken. Het is ook het gebied waar drie soorten kraanvogels voorkomen en waar een grote verscheidenheid aan wilde bloemen te zien is. Dullstroom heeft een goede selectie winkels en biedt veel activiteiten, waardoor het een geliefde vakantieplek en stopplaats is op weg naar het Kruger Park. 
Dag 3 - 4: Dullstroom – Tzaneen
De plaats Tzaneen, die haar naam ontleent aan ‘tsaneng’ (verzamelplaats) of ‘tsana’ (mandvol met heuvels) is de tweede grootste stad in de Limpopo provincie. Het klimaat is hier vochtig en warm en het gebied is rijk aan natuurlijke hulpbronnen zoals vruchtbare grond en een overvloed aan water. 
Het gebied is ook rijk aan fruitbomen. Op de omringende heuvels groeien voornamelijk dennen- en eucalyptusbomen. Tzaneen is een goede plaats om tot rust te komen. U kunt hier de geschiedenis van de Shangaan, Sotho en Venda stammen met hun boeiende legendes, cultuur, kunst en dans ontdekken. Het kleine Tzaneen Museum heeft een interessante verzameling van prehistorisch aardewerk. Net buiten Tzaneen ligt het Modjadji Cycaden Reservaat met cicaden die dateren van 50 tot 60 miljoen jaar geleden. In de Magoebaskloof aan de westkant van Tzaneen kan men heerlijk wandelen. In oostelijke richting liggen de Debegeni watervallen, een goede plek om te picknicken. Nog verder naar het oosten ligt de Tzaneen dam en het bijbehorende natuurreservaat. 

Karongwe Private Game Reserve

Het Karongwe Private Game Reserve beslaat 9000 hectaren van het Afrikaanse bosveld. Het wordt onderhouden door landeigenaren die destijd het alleenrecht hadden. In 1998 werd besloten de grond die tot dan voornamelijk voor de landbouw werd gebruikt, weer terug te brengen in de natuurlijke staat waarbij flora en fauna elkaar in evenwicht houden. Er zijn nu 40 grotere diersoorten aanwezig waaronder de Big-5. De Karongwe Association werd gesticht in 2001 met als doel om via conservatie en gemeenschapsprojecten niet alleen flora en fauna te onderhouden, maar ook om de lokale gemeenschap deel te laten nemen in dit bedrijf. Het is een ideale plek om de drukte van de steden achter u te laten en te genieten van de rust en stilte. 

Dag 5: Tzaneen – Phalaborwa
Phalaborwa is ontstaan door de ontdekking van de vele mineralen lagen en werd als stad gesticht in 1958. De hoeveelheid en verscheidenheid aan delfstoffen wordt toegeschreven aan een serie vulkanische uitbarstingen in het gebied 2000 miljoen jaar geleden. De kegel van de uitbarsting is verdwenen, maar de pijp – een verbazingwekkend geologische verschijnsel – is gebleven. De pijp heeft een doorsnee oppervlak van 19 m2 en zit tot op een onbekende diepte propvol met delfstoffen, van fosfaten tot goud. Ongeveer 150 jaar geleden werd de pijp ontdekt door inheemse goudzoekers en zij begonnen koper en ijzer te ontginnen. Zij noemden de plaats Ba-Phalaborwa, ‘beter dan het zuiden’, de door koorts geteisterde gebieden waar ze vandaan kwamen. Ba-Phalaborwa is er trots op één van ’s werelds grootste bovengrondse mijnen te zijn. Hier wordt het Zuid-Afrikaanse koper gewonnen op een nogal bijzondere manier. De open mijn is 450 meter diep en heeft een diameter van bijna 2 km. Maar Ba-Phalaborwa heeft nog veel meer attracties. Het ligt op 2 minuten rijden van het Kruger National Park en biedt allerlei mogelijkheden om van dichtbij te genieten van het natuurleven. Ba-Phalaborwa is de enige stad waarvandaan avondsafari’s naar het Kruger National Park worden georganiseerd
Dag 6: Phalaborwa – Hazyview
Hazyview, gelegen in de provincie Mpumalanga, is een tropisch paradijs en een centrum voor de handel. Het kreeg de naam door de laaghangende mist die hier opkomt wanneer de temperatuur hoog is. Dit dorp werd belangrijk in 1959 toen hier een postkantoor werd gevestigd. Het station stamt uit de tijd dat de Selati spoorweg hier langs werd gelegd. Hazyview ligt temidden van de spectaculaire natuurwonderen van het voorgebergte zoals de Blyde River Canyon en de vele wildparken waaronder het Kruger National Park. Ongeveer 5 km buiten Hazyview richting Graskop ligt het Shangana Cultural Village. De markt is een plek waar lokale en/of traditionele handvaardigheidsproducten te koop worden aangeboden. 
Dag 7 - 8: Hazyview – Ezulwini / Swaziland
De Ezulwini Vallei, ook bekend als ‘De Vallei van de Hemel’, is omringd door Afrikaanse wildparken. De vallei biedt een thuis aan vele oude Swazi legendes. Ezulwini profiteert van het opkomende toerisme in Swaziland en dit is te zien aan de hotels, winkels en casino’s die er zijn gebouwd. Vrees echter niet dat dit ten koste is gegaan van de prachtige natuur, want deze is er nog steeds. 

Mvubu Falls Hotel

Mvubu Falls Hotel ligt halverwege de hoofdstad Mbabane (6 km) en Ezulwini (6 km). Door de centrale ligging heeft u snel toegang tot de wildparken en de steden. Vanuit deze kleinschalige lodge heeft u een prachtig uitzicht op de heuvels. De romantische ligging, naast het kleine Mvubu riviertje, is de ideale plek om te genieten en heerlijk te ontspannen. De accommodatie beschikt over een 'bush'-bar, een  restaurant en een klein zwembadje met ligbedden. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning, televisie en verwarming. De badkamer heeft een douche of bad en toilet.

Dag 9: Ezulwini / Swaziland – St. Lucia
St. Lucia is gelegen in KwaZulu-Natal. Het heeft een prachtige, natuurlijke omgeving waar veel excursiemogelijkheden zijn. Hierbij kunt u denken aan safari’s en het kijken naar walvissen bij Cape Vidal. Cape Vidal ligt binnen het St. Lucia Marine Reservaat en heeft het beste van twee werelden: toegang tot de oostelijke oevers van het St. Lucia meer met een verscheidenheid aan wild zoals de rietbok, krokodillen, buffels, bossen en weidevogels en aan de andere kant van het park de kust van de Indische Oceaan met opmerkelijke zeedieren.
Dag 10: St. Lucia – uMhlanga Rocks
Dit kustplaatsje was oorspronkelijk een deel van een suikerplantage van Sir Marshall Campbell. Hij was het die de kleurrijke riksja introduceerde op de boulevard van Durban. In 1931 werd uMhlanga Rocks tot dorp uitgeroepen en werden er meer huizen, hotels, pensions en winkels gebouwd. Het eerste strandhutje, de Oyster Box, werd in 1869 gebouwd en is nu het Oyster Box Hotel. Het tinnen dak van dit huisje werd gebruikt als navigatiebaken tot dat in 1953 de automatische vuurtoren werd gebouwd. De Natal kust is is afgeschermd met haaiennetten zodat u er heerlijk kunt zwemmen en zonnenbaden
Dag 11 - 12: uMhlanga Rocks – Drakensberg
De geologische vorm van Zuid-Afrika kan beschreven worden als een binnenlands hoogland, in het westen, oosten en zuiden omringd door berghellingen. De bergketen van de Drakensberg maakt deel uit van de oostelijke glooiingen, die ongeveer 4000 meter hoog zijn. De Bergen van de Draken zijn door erosie gevormd. De basis van de bergen was oorspronkelijk deel van het supercontinent Gondwanaland dat ongeveer 300 tot 100 miljoen jaar geleden uiteenviel om nieuwe continenten te vormen zoals Afrika. Het land van het hedendaagse KwaZulu-Natal was vroeger bedekt met een 1000 meter dikke laag lava. Deze gestolde massa van zware granieten stenen drukte op de lagen van zandsteen eronder. 
Dag 13: Drakensberg – Bloemfontein
Bloemfontein is de hoofdstad van de provincie Free State. U kunt er het Nationale Museum of het Militaire Museum bezoeken. Dit laatste is opgedragen aan de 28000 vrouwen en kinderen die tijdens de Anglo Boerenoorlog in concentratiekampen zijn omgekomen als ook de soldaten die tijdens de veldslagen sneuvelden. De stad is bekend om de Afrikaner geschiedenis van Zuid-Afrika. 
Dag 14: Bloemfontein – Cradock
Cradock ontstond in 1813 aan de oevers van de Great Fish River, een gebied met een gezond klimaat, prima weidegrond en genoeg water. Het doel van deze nederzetting was om de boeren die zich in dit mooie, ruige gebied hadden gevestigd, bescherming te bieden tegen aanvallen van de Xhosa stammen. Cradock is vandaag de dag een welvarende landbouwgemeenschap, die zich toelegt op de productie van wol, mohair en veeteelt. Het is tevens een trotse beschermer van z’n kostbare erfenis: een aantal prachtig gerestaureerde gebouwen. Ten westen van het dorpje ligt Mountain Zebra National Park dat in 1937 is opgezet met het doel de Cape Mountain zebra voor uitsterven te behoeden. Hoewel het park niet groot is, biedt het een grote verscheidenheid aan klein wild, antilopen en meer dan 200 vogelsoorten. 
Dag 15 - 16: Cradock – St. Francis Bay
Het schilderachtige vakantieoord St. Francis Bay ligt tussen groenoverdekte duinen aan de Krommerivier en de Indische Oceaan. De oevers van de rivier zijn bekend om hun begroeiing van wilde bloemen. De monding van de rivier zelf is een paradijs voor vissers, kanoërs, windsurfers en watersportliefhebbers. Ook de natuurliefhebber komt hier aan z’n trekken. In dit gebied is een overvloed aan vogels. Verder is de baai wereldberoemd vanwege de bijna perfecte golven voor surfers en worden er allerlei watersporten bedreven. Dolfijnen en walvissen vinden dit kennelijk ook en zijn vaak tussen de surfers te zien. Het ernaast gelegen vissersplaatsje Cape St. Francis heeft een prachtig strand en een historische vuurtoren, terwijl Port St. Francis een haventje heeft. 
Dag 17 - 18: St. Francis Bay – Knysna
Knysna is een druk stadje waar een gezellige vakantiesfeer hangt. Het ligt midden in het hart van de Garden Route. Knysna is van oorsprong gebouwd als centrum voor de houthandel en de scheepsbouw. Dit dankzij de aanwezigheid van een grote lagune en vele bossen in de omgeving. De lagune is een natuurreservaat met een prachtig watergebied waar industrie en recreatie samengaan. 
Een boottocht over deze prachtige lagune mag u zeker niet missen. Er is ook een mogelijkheid om te duiken in de lagune. Verder kunt u een bezoek brengen aan de Knysna Heads, het Featherbed Natuurreservaat, het strand in Brenton-on-Sea of een balletje slaan op één van de prachtige golfbanen. Winkelen kunt u in het Knysna Waterfront. 

Bamboo Guest House

Bamboo Guest House ligt aan de Tuinroute in de buitenwijk Hunter’s Home in Knysna. Het pension beschikt over een weelderige tuin, houten terrassen, een buitenzwembad  met zonneterras en ontbijtzaal met verhoogd terras met uitzicht op de inheemse bomen. De kamers zijn voorzien van warme kleuren en moderne meubels. Elke kamer is uitgerust met een terras dat uitkijkt op de tuin. 

Dag 19: Knysna – Robertson
Robertson wordt ook wel de brandy en muskadel hoofdstad van Zuid-Afrika genoemd. De plaats werd gesticht in 1853 en is vernoemd naar de Nederduits Gereformeerde predikant Dr. W. Robertson. Door de rijke alluviale grond en overvloed aan water van de Breede Rivier bloeide de stad. Ze stond bekend om haar wagen-, meubel- en klokkenmakerijen. Vandaag de dag staat de stad bekend om haar wijn, brandewijn, sherry en likeuren, maar ook om de renpaardstoeterijen en fruitboomgaarden. Er zijn verscheidene attracties mogelijk, zoals boottochten op de rivier, bergklimtochten, picknicks en het opzoeken van historische plekken. 
Dag 20: Robertson – Stellenbosch
Stellenbosch is gesticht als grensstad door gouverneur Van der Stel in 1679. Ze ligt in de westelijke Kaapprovincie in een prachtige en vruchtbare vallei. Stellenbosch is één van de oudste en best bewaarde steden van Zuid-Afrika. De stad is bezaaid met historische gebouwen van Nederlandse, Georgiaanse en Victoriaanse architectuur. Deze gebouwen staan in de schaduw van prachtige eiken. De mooiste gebouwen liggen in de Dorpstraat rond Die Braak (het dorpsplein) en in het Dorpsmuseum (openluchtmuseum). Tot dit museum behoort het Schreuderhuis dat dateert uit 1709 en daarmee één van de oudste huizen van Zuid-Afrika is. Stellenbosch ligt in de mooiste wijnproducerende regio. De aanwezigheid van de vele studenten geeft Stellenbosch een levendig karakter. Het toeristenbureau bevindt zich in de Market Street. De wijnvelden bestaan al vanaf het begin van de oprichting van de stad. Een wijntour door deze gebieden is een ‘must’. In de meeste wijnhuizen is het mogelijk de verschillende wijnen te proeven. Stellenbosch bevat een aantal belangrijke musea en gebouwen, zoals het Village Museum, Braak, Bergkelder, Simonsberg Cheese Factory. 
Dag 21 - 22: Stellenbosch – Camps Bay
Camps Bay is gelegen in een voorstad van Kaapstad en staat bekend om de prachtige, witte stranden en het bruisende nachtleven. De baai biedt een thuis aan erg veel gezellige restaurants en een leuk idee is om op een warmere avond te kiezen voor een barbecue bij het strand. Er is de mogelijkheid om te surfen bij Glen Beach, waar vooral ervaren surfers heengaan. 

Camps Bay Resort

Camps Bay Resort ligt in de populaire wijk Camps Bay met haar prachtige witte strand en diverse restaurants en bars. Het ligt op circa 10 minuten rijden van het centrum en V&A Waterfront. Dit kleinschalige appartementencomplex bestaat uit een twee verdiepingen tellend gebouw met 2 zwembaden en parkeergelegenheid. De 42 kamers zijn voorzien van satelliet-televisie, minibar, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en badkamer met haardroger.

Dag 23: Camps Bay – luchthaven Kaapstad + vliegreis Kaapstad – Amsterdam
In aansluiting op uw vliegreis rijdt u naar de luchthaven van Kaapstad. Nadat u de huurauto heeft ingeleverd checkt u in voor uw terugreis naar Nederland.

Kaapstad

Kaapstad is één van de mooiste steden ter wereld. De lengte van het verblijf en de leeftijd van de bezoeker maakt geen verschil, iedereen raakt in de ban van de schoonheid van de westelijke Kaapprovincie. Het is een stad met twee gezichten, Europees en Afrikaans. Het is een mengelmoes van rijk en arm. Ondanks deze verschillen is Kaapstad een ontspannen, veilige en leuke stad, die zeker niet overgeslagen mag worden. Het toeristenbureau waar informatie over Kaapstad en het Kaaps Schiereiland verkregen kan worden, bevindt zich in de Waterfront in het gebouw ‘De Clock Tower’. 

Voordat u de stad ingaat kunt u ervoor kiezen om eerst wat ideeën op te doen op 1086 meter hoogte. De Tafelberg biedt iedereen een geweldig uitzicht over de stad. De top kan gemakkelijk worden bereikt met de kabelbaan, maar men kan ook verschillende moeilijkere wandelroutes kiezen. Mocht u zin hebben om een dag te shoppen, dan kan dit perfect bij de Victoria & Alfred Waterfront. De Waterfront heeft een sfeervol en modern winkelcentrum aan de haven van Kaapstad. In het winkelcentrum zijn veel souvenirwinkels en restaurants te vinden. Voor degene die van het prachtige oceaanleven houdt, is het Two Oceans Aquarium een aanrader. Dit aquarium in de V&A Waterfront is zeer geschikt voor families en biedt zelfs de mogelijkheid om te duiken met haaien. Vanuit het Waterfront vertrekken tevens boten naar Robben Island, waar in de tijd van de VOC de gevangenen opgesloten werden en waar Nelson Mandela vele jaren heeft doorgebracht. Het is raadzaam van te voren te boeken. Daarnaast is er op cultureel gebied nog veel meer te beleven in Kaapstad, denk bijvoorbeeld aan het South African Museum met planetarium, het Bo-Kaap Museum en de National Gallery. In het centrum van de stad aan de Grand Parade bevindt zich het Castle of Good Hope. Dit fort is in 1666 door Van Riebeeck in de tijd van de VOC gebouwd en is nu nog steeds het hoofdkwartier van de Western Cape Military. Verder is er rondom Kaapstad nog meer te zien, zoals de Botanische Tuinen van Kirstenbosch. Het schiereiland waar Kaapstad op ligt is een prachtig gebied met een schitterende flora, heerlijk om te wandelen. Een bezoek aan Cape Point en Kaap de Goede Hoop is absoluut de moeite waard. Onderweg is een stop bij Boulders in Simon’s Town om de pinguïns te bewonderen, de moeite waard.

Dag 24: Amsterdam
Aankomst op Schiphol. 

Routekaart

Recensies

De droomreis naar Zuid-Afrika 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

01 augustus 2017 - 31 oktober 2018

Prijsindicatie in Euro per persoon:

  2 pers 4 pers
Laagseizoen zomer '17 prijs vanaf 2413 2293
Hoogseizoen zomer '17 prijs vanaf 2513 2393
Laagseizoen winter '17 - '18 prijs vanaf 2560 2432
Hoogseizoen winter '17 - '18 prijs vanaf 2705 2558
Laagseizoen zomer '18 prijs vanaf 2531 2415
Hoogseizoen zomer '18 prijs vanaf 2631 2515

Indicatie vertrekperiode seizoen:
Laagseizoen zomer: 20 aug - 31 okt.
Hoogseizoen zomer: 08 jul - 19 aug.
Laagseizoen winter: 01 nov - 14 dec & 06 jan - 31 mrt.
Hoogseizoen winter: 15 dec - 05 jan.

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam - Johannesburg en Kaapstad - Amsterdam met KLM.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • Meet en Greet op de luchthaven door onze lokale agent, overhandiging van uw vouchers en algemene informatie.
 • 22 Overnachtingen volgens programma in vermelde accommodaties 2-persoonskamers, 20 nachten inclusief ontbijt en 2 nachten volpension inclusief 2 gamedrives en 1 game walk per dag.
 • 22 Dagen autohuur van Avis, op basis van Premium dekking, type: EDMR bij 2 personen en type: CDMR bij 4 personen.
  ophalen na eerste overnachting in Johannesburg, inleveren voor vertrek vlucht in Kaapstad.

Niet inbegrepen:

 • Eventuele extra verhoging brandstoftoeslag. 
 • Overige maaltijden, entreegelden nationale parken en overige kosten.
 • Achterlatingskosten autohuur Johannesburg-Kaapstad ZAR 1070,- + VAT.
 • Eventuele toeslag hotelaflevering huurauto ZAR 325,-.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.

Excursie suggesties:
We kunnen een zeer uitgebreid aanbod aan excursies aanbieden die u bij uw reis kunt bij boeken. Voor deze reis verdienen de volgende excursies een speciale aanbeveling. (prijzen op aanvraag)

 • Swaziland, Taman Tours Step On Guide - 4 uur, start 09:00 uur.
 • Drakensberg: Scotours - 2 uur.
 • Knysna: John Benn boottocht - 1,5 uur lunch cruise om 12:30 uur of sunset cruise om 17:00/18:00 uur. 

Hotelinformatie

Dag Bestemming Middenklasse hotel
Dag 1 Johannesburg The Aviator
Dag 2 Dullstroom The Highland Rose Country House
Dag 3 - 4 Tzaneen Karongwe Private Game Reserve
Dag 5 Phalaborwa Sefapane Lodge
Dag 6 Hazyview The Windmill Wine Shop & Cottages
Dag 7 - 8 Ezulwini Mvubu Falls Hotel
Dag 9 St. Lucia Forest Lodge
Dag 10 uMhlanga Rocks Caza Beach Guest House
Dag 11 - 12 Drakensberg Acorn Cottages
Dag 13 Bloemfontein De Oude Kraal
Dag 14 Cradock Die Tuishuise
Dag 15 - 16 St. Francis Bay Thatchwood Country Lodge
Dag 17 - 18 Knysna Bamboo Guest House
Dag 19 Robertson Ballinderry, The Robertson Guest House
Dag 20 Stellenbosch Rusthuiz Guest House
Dag 21 - 22 Camps Bay Camps Bay Resort

Uitbreidingen

Excursies

Excursiemogelijkheden Zuid-Afrika

Maak uw Zuid-Afrika reis compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een Game Drive in Addo National Park, een Morning Game Walk in het Kruger National Park, een Bikes 'n Wine tour in Stellenbosch, een Whale Watching Tour in Hermanus of een Soweto Fairtrade Tour in Soweto (nabij Johannesburg)? De mogelijkheden zijn legio!

Bekijk onze excursiemogelijkheden in Zuid-Afrika hier.

€ 7,-