Ontdek Zuidelijk Afrika per camper

 • Diverse camperbedrijven.
 • Bekijk de tarievenmodule.
 • Combineer uw camperreis met een verblijf op de Seychellen.
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: AZA2004201
Prijs op aanvraag
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen
 • Excursies

Ontdek Zuidelijk Afrika per camper


U wordt wakker van een geluid buiten de camper. U kijkt door het raam en staat oog in oog met enkele gnoes, die rustig grazen rondom uw camper. Na het ontbijt besluit u verder te rijden naar het Kruger National Park. Tijdens een heerlijke braai ’s avonds bij uw camper geniet u van alle avonturen die u vandaag hebt beleefd. Zomaar een dag uit uw schitterende camperreis door Zuidelijk Afrika, een overweldigende natuur en prachtige wilde dieren.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Vliegreis Amsterdam - Zuidelijk Afrika
U vliegt per KLM naar Zuidelijk Afrika en komt ’s avonds lokale tijd aan. Indien u de voorkeur geeft aan een andere luchtvaartmaatschappij dan komt u op dag 2 aan in Zuidelijk Afrika. Veelal kunt u dan – zonder extra vliegkosten – uw vliegreis onderbreken.
Aankomst in Zuidelijk Afrika
Na aankomst in Zuidelijk Afrika reist u op eigen gelegenheid naar uw hotel nabij de luchthaven. Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis.
Aanvang camperreis
Vanochtend reist u op eigen gelegenheid of vindt de transfer plaats (afhankelijk van de gekozen verhuurmaatschappij) naar het verhuurstation. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen.
Per camper door Zuidelijk Afrika
Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.
Inleveren camper + vliegreis Zuidelijk Afrika - Amsterdam
De camper wordt weer ingeleverd
De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper vandaag inlevert bij het verhuurdepot in Australië. Vervolgens reist u op eigen gelegenheid of vindt de transfer plaats naar de luchthaven (afhankelijk van de gekozen verhuurmaatschappij). Hier checkt u in voor uw vluchten naar Amsterdam. U komt de volgende dag aan op Schiphol.

Wilt u uw vakantie nog verlengen op de Seychellen? Wij hebben op de eilanden Mahé, Praslin en La Dique een aantal mooie, kleinschalige accommodaties geselecteerd die ideaal zijn om uw camperreis in Zuid-Afrika mee af te sluiten.

Routekaart

Recensies

Ontdek Zuidelijk Afrika per camper 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Informatie en prijzen

Wilt u direct een idee hebben van de camperprijzen en mogelijkheden dan kunt via ons thema: REIZEN PER CAMPER de boekingsmodule hanteren, klik hier. Na het invullen van de gevraagde gegevens krijgt u een overzicht van de mogelijkheden en prijzen. Soms zijn de mogelijkheden zo uitgebreid dat u wellicht het overzicht verliest. De prijzen van de vliegreis en eventuele hotelovernachtingen zijn niet gepubliceerd. Voor een overzicht van de totale kosten en mogelijkheden zenden wij u graag een persoonlijk reisvoorstel.

Reisvoorstel

Voor een concreet reisvoorstel is het van groot belang dat u de volgende gegevens aanreikt: type camper, voorkeur voor een verhuurmaatschappij, aantal deelnemers, aantal huurdagen en hoeveel kilometers u denkt te reizen.

Rekening houdend met deze wensen stellen wij graag een vrijblijvende reisofferte samen waarin wij de volgende elementen kunnen opnemen: vliegreis, hotelovernachting(en) bij aankomst en/of vertrek, gewenste excursies en tours, stopovers, cruises en combinatiemogelijkheden met andere bestemming(en) of andere reiselementen.

Met onze meer dan 40-jarige ervaring in camperreizen hopen we samen met uw input/gegevens uw droomreis per camper, passend binnen uw budget, te verwezenlijken

Maak gebruik van het offerteformulier of stuur ons een mail reserveringen@wrc.nl of bel WRC 088-0101100.


Nu dromen, straks reizen.
Samen komen we er.

Uitbreidingen

Excursies

Excursiemogelijkheden Zuid-Afrika

Maak uw Zuid-Afrika reis compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een Game Drive in Addo National Park, een Morning Game Walk in het Kruger National Park, een Bikes 'n Wine tour in Stellenbosch of een Whale Watching Tour in Hermanus? De mogelijkheden zijn legio!

Bekijk onze excursiemogelijkheden in Zuid-Afrika hier.

€ 18,-
Excursiemogelijkheden Namibië

Maak uw Namibië reis compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een Township Tour in Windhoek, een halve dag excursie naar Sossusvlei, een Quad Bike Excursie of een Lions & Cheetahs Feeding tour? De mogelijkheden zijn legio!

Bekijk onze excursiemogelijkheden in Namibië!

€ 25,-
Excursiemogelijkheden Botswana & Victoria Falls

Maak uw Botswana reis compleet met één of meerdere excursies! Wat dacht u van een Game Drive in het Chobe National Park, een helicoptervlucht over de Victoria Falls of een traditionele avond met Boma Dinner? De mogelijkheden zijn legio!

Bekijk onze excursiemogelijkheden Botswana & Victoria Falls hier!

€ 24,-