Ontdek
met WRC Reizen
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

22 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • Op privébasis naar Kruger NP & Botswana.
  • Indrukwekkende autoreis vanuit Johannesburg.
  • 7 overnachtingen Zuid-Afrika & 13 overnachtingen Botswana.
€ 3450,-
Bekijk
17 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
  • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
  • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 2850,-
Bekijk


Zuid-Afrika

 
Zuid-Afrika heeft alles wat een reiziger wenst: kunst, cultuur, wildlife, prachtige landschappen, kilometerslange stranden en een aantrekkelijk klimaat. De bevolking is vriendelijk en gastvrij en de Zuid-Afrikaanse keuken is creatief en divers.
 
Maak tijdens uw reis een natuur-safari door één van de wildparken en spot de Big Five: de olifant, luipaard, neushoorn, de buffel en de leeuw. Ontdek de dieren in bv Krugerpark. Naast deze dieren ziet u hier wellicht ook zebra's, giraffen, impala's en cheeta's.
 
Volg de populaire Tuinroute, of plan een spontane stedentrip naar Kaapstad, volgens veel reizigers één van de mooiste steden ter wereld. Zuid-Afrika wordt niet voor niets ook wel de ‘wereld in één land’ genoemd. Ontdek dit bijzondere land tijdens een camper-reis, autoreis of fly & drive. Tijdens uw reis verblijft u in sfeervolle B&B's, natuur-lodges of boutique hotels.
 
Zuid Afrika heeft een prettig klimaat en is heel het jaar door geschikt als reisbestemming. Van april tot oktober is het geschikt voor een safari in een van de natuurparken.

Pascal de Wilde-Beelen
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Zuid-Afrika

De reizen binnen Zuid-Afrika zijn als volgt onderverdeeld: