Excursiemogelijkheden vanuit Hoi An, Vietnam

Excursiemogelijkheden vanuit Hoi An, Vietnam


Vermelde prijzen zijn een prijsindicatie in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen. Excursieprijzen kunnen per seizoen en aantal deelnemende personen afwijken. Prijzen onder voorbehoud van wijziging.

Hoi An kookcursus
Al vroeg in de morgen, rond acht uur komt de gids u halen bij het hotel om u vervolgens te brengen naar de Red Bridge Restaurant and Cooking School. Om even kennis te maken drinkt u gezamenlijk een drankje in het Hai Scout Cafe. Dan begint het inkopen. Op de kleurrijke markt van Hoi An ziet u vele bekende en onbekende groenten, fruit en kruiden. Het leuke van deze kookles is dat u met een gespecialiseerde gids kennis kunt maken wat u allemaal tegenkomt op de markt. Uw gids helpt u ook met het communiceren met de plaatselijke verkopers en het kopen van enkele bestanddelen die u zelf straks kunt gebruiken in de kookles. Met een bootje vanaf de Rode brug vaart u ontspannen in zo'n 25 minuten naar de kookschool. Langs de oever van een rivier gebeurt altijd een heleboel dus houdt uw camera bij de hand. Bij aankomst laten de mensen van de school u de kruiden-en moestuin zien, zodat u kunt leren wat er zoal in de gerechten wordt gebruikt. De kookles duurt ongeveer 2 uur. De chefkok presenteert eerst diverse gerechten, voordat u zelf aan de slag gaat. Voor de grap zit er ook een korte introductie van het beeldhouwen met voedsel bij. Na de les gaat u bij elkaar zitten en genieten van de gerechten welke u zelf heeft bereid. Nadat het u, als het goed is, heeft gesmaakt wordt u terug naar uw hotel gebracht. Inclusief transfers en kookles. (en zelfbereide lunch)

 

Hoi An wandeltour
U wordt opgehaald bij uw hotel door uw gids voor een wandelexcursie van een halve dag door het oude stadje. De gids vertelt u de achtergronden van de Chinese, Japanse en Europese bouwstijlen en de rijke geschiedenis van het oude handelsplaatsje. Er zijn in het centrum veel souvenirwinkels en restaurants, maar die zijn wel meestal in die prachtige oude pandjes gevestigd, vaak nog uit hout opgetrokken. Buiten het centrum, richting de rivier, is het minder toeristisch. Na afloop van de excursie wordt u teruggebracht naar uw hotel in Hoi An. Inclusief  Engelssprekende gids en entreegelden.


Hoi An Fietsexcursie
Uw gids komt u halen met de fietsen. Vanuit uw hotel is het gemiddeld een half uurtje fietsen naar Tra Que. Dit dorp staat bekend om z’n kruiden. Met uw gids en vaak de eigenaar van de een tuin maakt u een korte wandeling door de moestuin. Ondertussen wordt u de geschiedenis van het dorp verteld. Mocht u het leuk vinden dan mag u meehelpen met de tuinwerkzaamheden. Zoals bijvoorbeeld het bemesten van het land met zeewier, harken van de grond, zaaien, water geven, het plukken van fruit etc. Geniet van een voetenbad en voetmassage (tegen betaling) voordat u aan de voorbereiding van het diner begint, samen met de lokale familie. U leert de 'Tam Huu' loempia maken, en de ‘Xeo' - een veel gegeten lokale pannenkoek in centraal Vietnam. Dan is het tijd om afscheid te nemen van uw gastgezin om terug te keren naar uw hotel. Inclusief: stadsfiets, Engelssprekende gids en entreegelden.


Terug naar boven.

Prijzen en vertrek t/m 31 maart 2020

Prijzen in Euro per persoon, bij deelname van minimaal 2 personen
:

Excursiemogelijkheden vanuit Hoi An
Kookles Hoi An 33
Wandel en fietstour inclusief diner 47

Bij meer dan 2 personen kunnen er voor sommige excursies afwijkende prijzen van toepassing zijn. U ontvangt de prijs voor uw reisgezelschap op uw reisofferte. 

Inbegrepen:

  • Tour volgens beschrijving, inclusief transfers en lokale gids. (Engels sprekend)
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Cambodja

Reisaanbod

Er zijn helaas geen reizen gevonden die matchen met de ingestelde filters