Highlights of New Zealand met als voorafje Sydney en als toetje cruisen vanuit Dubai

Highlights of New Zealand met als voorafje Sydney en als toetje cruisen vanuit Dubai


02 december 2017 - 03 maart 2018


Indien u de reis 'Highlights of New Zealand met als voorafje Sydney en als toetje cruisen vanuit Dubai'  per camper wilt maken dan is het programma vanaf dag 05 van deze reis als volgt:

Prijsindicatie in Euro per persoon bij 2 samenreizende personen:

Reissom op basis van rondreis door Nieuw-Zeeland in een camper vanaf 3295

Programma camperreis

Dag 5: Vliegreis Sydney - Christchurch
U reist op eigen gelegenheid naar het Sudima Airport Hotel. U logeert hier 1 nacht.

Sudima Airport Hotel
Het Sudima Hotel Christchurch Airport ligt op slechts 450 meter van de internationale luchthaven van Christchurch en biedt een gratis 24-uurs-pendeldienst van/naar de luchthaven. Het hotel heeft een restaurant en een bar, die uitkomen op de grote binnenplaats van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van satelliet-televisie en strijkfaciliteiten en een eigen badkamer met haardroger.

Dag 6: Camperhuur Apollo

U dient zelf zorg te dragen voor de transfer naar het verhuurstation. De campers zijn beschikbaar op de dagen dat de verhuurstations geopend zijn van 08.00 uur – 16.30 uur. Na een hartelijk welkom en uitgebreide uitleg over de camper gaat u op pad. U beschikt 15 dagen over de camper (ophaaldag en inleverdag zijn ook huurdagen en aantal huurdagen kan worden aangepast aan uw wensen). Bij de prijsberekening zijn wij uitgegaan van het type Hitop bij 2 personen (zonder douche en toilet), echter tegen toeslagen kunnen andere type campers worden gereserveerd. Klik hier voor informatie over de Apollo camperhuur.

 

 

Dag 7 – 19: Per camper van Christchurch naar Auckland

Een reis door Nieuw-Zeeland is een onderdompeling in een diep bad van natuur. Meteen na het verlaten van Christchurch slurpt het groene land u op, krult om uw camper en geeft een nooit eerder ervaren gevoel van ruimte in uw borstkas. Als u met een camper reist kunt u stoppen wanneer u zin heeft en de tijd nemen voor elk mens dat u tegenkomt – dat zijn er niet zoveel – en onbekende weggetjes nemen die bijna altijd naar de mooisteplekjes voeren. Een reis per camper door Nieuw-Zeeland geeft u een andere kijk op de wereld, op de natuur, op tijd en op het leven zelf. U moet het niet te lang doen, anders wilt u misschien nooit meer terug. 

 

Het beloofde land 

Dromen zijn bedrog. De harde realiteit wint het meestal van illusies. Echter er zijn uitzonderingen. Menigeen zag (en ziet) Nieuw-Zeeland, 1600 kilometer oostelijk van Australië en ruim 24 uur reizen, als het beloofde land. In de vijftiger jaren vertrokken veel Nederlanders per boot naar de andere kant van de wereld en ook nu nog beginnen jaarlijks veel emigranten een nieuw leven in ‘down under’. Ontdek dit ongelooflijk mooie land per camper zodat u in uw eigen tempo en met veel vrijheid Nieuw-Zeeland in u kunt opnemen.

Dag 20: Inleveren camper + vliegreis Auckland – Dubai

Vanochtend levert u de camper in bij het Apollo verhuurdepot in Auckland. Vervolgens reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Auckland. Hier checkt u in voor uw vlucht naar Dubai. Het vluchtschema luidt (onder voorbehoud): Vlucht EK 449 vertrek Auckland 21.15 uur en aankomst Dubai 05.30 uur (volgende ochtend).

U vervolgt de reis 'Highlights of New Zealand met als voorafje Sydney en als toetje cruisen vanuit Dubai' vanaf dag 20.

Inbegrepen:

 • Vliegreis Amsterdam – Sydney - Christchurch en Auckland - Dubai - Amsterdam met Emirates.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • Sydney:
 • 03 Overnachtingen Sydney in het Arts Hotel op basis van een 2-persoons standaardkamer en logies.
 • Camperrondreis:
 • 01 Overnachting Christchurch in het Sudima Airport Hotel op basis van een 2-persoons standaardkamer en logies.
 • 15 Dagen camperhuur van Apollo op basis van standaard tarief, type: Hitop (zonder douche en toilet). Camper ophalen in Christchurch en inleveren in Auckland. 
 • Cruise vanuit Dubai:
 • 08-Daagse cruise met MSC Splendida vanuit Dubai, inclusief alle maaltijden en havengeld.

Niet inbegrepen:

 • Eventuele extra verhoging brandstoftoeslag.
 • Fooien aan boord van de cruise (ca. €12,- per persoon per dag).
 • Transfer luchthaven - hotel v.v. in Sydney.
 • Transfer luchthaven Dubai - hotel - cruiseterminal - luchthaven in Dubai.
 • Aanvullende camperhuurkosten (waaronder achterlatingskosten camperhuur), klik hier voor een overzicht.
 • Campingkosten,
 • Niet genoemde maaltijden.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.

Optioneel bij te boeken camperhuur: All-Inclusive pakket € 40,- per camper per dag. Klik hier voor een overzicht van extra inbegrepen items.