Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

10 dagen Rondreis + Reizen per trein
10 of 12 dagen
  • 3 Overnachtingen in Tokyo
  • 3 Overnachtingen in Kyoto
  • 1 Overnachting in Hakone & Osaka
€ 2150,-
Bekijk
15 dagen Rondreis + Individueel
15 dagen
  • Van Tokyo naar Osaka.
  • Bruisende steden en Japanse Alpen.
  • Overnachten in tempel in Kosayan.
€ 3000,-
Bekijk


Japan

Na jarenlang afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld, is Japan nu een droombestemming voor velen. Hier bestaan contrasten zoals u dat nooit eerder heeft gezien: de ene dag staat u tussen de menigte te midden van de enorme neonreclames en de volgende dag ervaart u een zen-moment op de berg waar Boeddhistische monniken in tempels leven. Japan is een land voor iedereen. Moderne steden, prachtige natuur, boeiende culturele tradities en gekke entertainment, het is er allemaal te vinden! Per hogesnelheidstrein reist u met 320 kilometer per uur van de ene kant naar de andere kant van het land terwijl u geniet van een culinaire bento box.

"Voor mij heeft de geschiedenis en traditie van Japan in combinatie met het ultramoderne een grote aantrekkingskracht. In Japan leer ik zoveel en toch kom ik er ook helemaal tot rust. De eeuwenoude Nakasendo route is voor mij een hoogtepunt, hier ziet u het authentieke Japan. Na het wandelen door de pittoreske dorpjes en mooie natuur, kunt u ontspannen tijdens het verblijf in een ryokan met warmwaterbron. De ultieme Japanse beleving!"

Alexandra Burger – reisspecialist Japan

 
JAPAN - Where tradition meets the future | JNTO

Mirja Rempt
WRC Japan specialist

Als Japan specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Japan

De reizen binnen Japan zijn als volgt onderverdeeld: