7 van 10

Ontdek Nieuw-Zeeland per camper

 • Keuze uit diverse campertypes/bedrijven.
 • Combineer uw reis met Bali, Fiji, Dubai etc.
 • Prijsbewust? Boek zeer tijdig (flextarieven).
 • 24 dagen
 • Camperreis
 • Individueel, Reizen met kinderen
 • Reiscode: ANZ1704121
Al onze reizen zijn maatwerk
Kan ik u helpen?
Marianne Rozema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Marianne Rozema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Camperreis Nieuw-Zeeland tegen de scherpste tarieven en voorwaarden


Een prachtige camperreis waarbij u zelf uw route kunt bepalen!
Altijd al eens met eigen ogen willen zien wat Nieuw-Zeeland zo bijzonder maakt? De beste manier om dat te doen is tijdens een 3-weekse camperreis. In geheel eigen tempo bepaalt u uw eigen route. En wilt u toch afwijken van uw van te voren bedachte schema? Niemand houdt u tegen. Blijft u fijn een dag langer staan om toch nog die mooie wandeling te kunnen maken of die bijzondere Maori-festiviteit bij te wonen. Vrijheid blijheid is het devies!

Uitbreidingen: U kunt deze camperreis uitbreiden met een heerlijk verblijf op Fiji of Bali en uw vliegreis veelal kosteloos onderbreken in Sydney, Dubai, Thailand, Singapore, Hong Kong. Ook kunt u  vooraf excursies in Nieuw-Zeeland reserveren. Deze uitbreidingen vindt u terug onder het bovenstaande kopje 'uitbreidingen'.

Staat Nieuw-Zeeland nog op je bucket list, of ben je er al eens geweest? Deze dronevideo van Wiebe de Jager neemt je mee langs de highlights van het Zuidereiland.
Beknopte route
 • Dag 1 - 2 Vliegreis Amsterdam - Nieuw-Zeeland
 • Dag 3 Aankomst Nieuw-Zeeland
 • Dag 4 - 22 Per camper door Nieuw-Zeeland
 • Dag 23 Vliegreis Nieuw-Zeeland - Amsterdam
 • Dag 24 Amsterdam

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reserveren

of

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Vliegreis Amsterdam - Nieuw-Zeeland
U vliegt met de luchtvaartmaatschappij van uw keuze naar Nieuw Zeeland. Het is meestal toegestaan om de vliegreis op de heen- en/of terugreis te onderbreken in Azië. Tevens zijn er mogelijkheden om uw reis uit te breiden met een verblijf in de Pacific. Indien u de reis niet onderbreekt komt u – afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze – op dag 3 aan in Nieuw-Zeeland. Bij een reisonderbreking op de heenreis schuift het onderstaande programma uiteraard in dagen op.
Dag 3: Aankomst Nieuw-Zeeland
U kunt na aankomst in Nieuw-Zeeland direct na de vlucht de camper ophalen bij de camperverhuurmaatschappij, mits de aankomsttijd van de vlucht dat toelaat. De ophaal locaties van de camperverhuurmaatschappijen zijn meestal tot ca. 16.00 uur geopend. Echter, wij raden aan om minimaal 1 hotelovernachting vooraf aan het ophalen van de camper te boeken, zodat u nog even de gelegenheid heeft bij te komen van de lange vliegreis en enigszins te wennen aan het grote tijdsverschil. Wij kunnen op alle locaties een ruime keuze aan hotels aanbieden.  Er zijn verhuurlocaties in de volgende steden te vinden: Auckland, Christchurch en Queenstown.

Het beloofde land

Dromen zijn bedrog. De harde realiteit wint het meestal van illusies. Echter er zijn uitzonderingen. Menigeen zag (en ziet) Nieuw-Zeeland, 1600 kilometer oostelijk van Australië en ruim 24 uur reizen, als het beloofde land. In de vijftiger jaren vertrokken veel Nederlanders per boot naar de andere kant van de wereld en ook nu nog beginnen jaarlijks veel emigranten een nieuw leven in ‘down under’. Ontdek dit ongelooflijk mooie land per camper zodat u in uw eigen tempo en met veel vrijheid Nieuw-Zeeland in u kunt opnemen.

Verhuurlocaties

De verhuurlocaties zijn niet direct bij de (internationale) luchthavens waar u aankomt gevestigd, maar meestal op ca. 15 – 30 minuten afstand.  De verhuurder biedt u een gratis transfer van de luchthaven naar de verhuurlocatie aan. Indien u vanaf een andere locatie naar het verhuurkantoor reist, is de transfer op eigen gelegenheid en kosten voor eigen rekening.

Dag 4 - 22: Per camper door Nieuw-Zeeland
De ophaaldatum en locatie en de inleverdatum en locatie van de camperhuur liggen vast. Wat u wilt bezoeken en de route kunt u helemaal zelf beslissen. Tijdens deze camperreis geniet u van uw vrijheid en kunt u de tijd enigszins vergeten. Wellicht is dat wel het allerbelangrijkste aan het reizen per camper. Het is niet van belang welke dag het is. Het landschap is op zaterdagmiddag net zo indrukwekkend als op woensdagochtend. Alle dagen zijn de moeite waard. Niets hoeft en niemand die u verplicht tot iets. ’s Ochtends kunt u met uw reisgenoten in de frisse buitenlucht uw plan voor die dag samenstellen terwijl u een kopje koffie drinkt.
 

Wij gaan in deze reisomschrijving uit van een gemiddelde reisduur van 21 dagen camperhuur. Maar uiteraard kunt u het aantal huurdagen (op het moment van boeking) aanpassen aan uw wensen. Wilt u meer of minder huurdagen? Dat is mogelijk. Of maakt u optimaal gebruik van de lange vliegafstand en heeft u voldoende tijd, combineer dan een camperreis door Nieuw-Zeeland met een reis door Australië.

Dag 23: Vliegreis Nieuw-Zeeland - Amsterdam

De camper wordt weer ingeleverd

De laatste dag is aangebroken. Dat betekent dat u de camper op de afgesproken verhuurlocatie inlevert. Houdt u er rekening mee dat het inleveren ca. 1 uur in beslag neemt. Hierna gaat u naar de luchthaven alwaar u incheckt voor uw vluchten naar Amsterdam. Wilt u uw vakantie nog verlengen? Kijk dan eens naar de uitbreidingsmogelijkheden met onder andere Bali of Fiji.
Dag 24: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Ontdek Nieuw-Zeeland per camper 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Huursom van de camper:
De huurprijzen van de camperbedrijven fluctueren per dag. Bovendien ontvangen wij zeer frequent aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn vaak kortstondig geldig, in beperkte reisperiodes en/of voor een bepaalde route. Maak uw wensen kenbaar met betrekking tot het type camper en de route. Samen met u kijken we graag naar de aantrekkelijkste mogelijkheid.


Wij werken samen met de volgende camperbedrijven:


Deze beide verhuurmaatschappijen bieden diverse verhuur labels aan variërend van hun topproducten die de nieuwste campers en het meest uitgebreide dienstenpakket omvatten, tot budgetvriendelijke mogelijkheden.

Onder Apollo Motorhome Holidays vallen de merken:

 • Star – deluxe
 • Apollo – middenklasse
 • Cheapa – budget

Onder de merken van THL campers vallen:

 

Luchtvaartmaatschappij:
Diverse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Nieuw-Zeeland. Ook deze maatschappijen hebben regelmatig aanbiedingen in economy class, premium class en business class. Ook bij het bepalen van de luchtvaartmaatschappij kijken wij samen met u naar de aantrekkelijkste mogelijkheid waarbij rekening wordt gehouden of /waar u de vliegreis eventueel wilt onderbreken.

Wij bieden de camperreizen aan met de volgende luchtvaartmaatschappijen:

 

Geïnteresseerd? En toen?
U kunt gebruik maken van het offerteformulier of nog liever: neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling: 088 – 0101100. Bespreek met één van onze dames in eerste instantie uw wensen. Samen komt u dan ongetwijfeld tot een wat omlijnd reisplan. Vervolgens wordt dit plan door WRC uitgewerkt en ontvangt u het reisschema met bijbehorende offerte per e-mail.

Uitbreidingen

Onderbreek uw reis in Hong Kong!

Vliegt u met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland, Cambodja, Thailand of Vietnam? Onderbreek dan uw vliegreis in Hong Kong! Ontdek op uw gemak deze bruisende wereldstad met haar vele gezichten!

Klik hier voor meer informatie over de stopover Hong Kong!

€ 205,-
Onderbreek uw reis in Thailand!

Indien u naar Australië of Nieuw-Zeeland vliegt kunt u onder andere met de luchtvaartmaatschappij Emirates uw vliegreis zonder extra vliegkosten onderbreken in Thailand. Ter inspiratie treft u twee arrangementen aan in Thailand. Een 4-daagse city trip Bangkok inclusief een fiets- of kanalentour en een 8-daags arrangement waarbij u kennismaakt met Bangkok, River Kwai en de badplaats Cha’am.

Bekijk hier het stopover arrangement in Bangkok.
Bekijk hier het uitbreidingsarrangement in Bangkok, River Kwai en de badplaats Cha’am.
Bekijk hier het uitbreidingsarrangement in Phuket.

€ 250,-
Onderbreek uw reis in Sydney

Dit arrangementen kunt u gebruiken indien u uw vliegreis in Sydney onderbreekt voor enkele dagen.
Bekijk hier het stopover arrangement in Sydney.

€ 280,-
Strandverlenging Sanur op Bali

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op het Indonesische eiland Bali. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging in Sanur op Bali!

€ 225,-
Uitbreidingsmogelijkheden Fiji

Vliegt u naar Australië of Nieuw-Zeeland? Bent u een liefhebber van zon en strand? Denk dan eens aan een uitbreiding van uw reis! Zo kunt u bijvoorbeeld uw reis uitbreiden met een heerlijk strandverblijf op de eilandengroep Fiji. 

Bekijk hier de mogelijkheid voor een strandverlenging op Fiji!

€ 99,-