Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Brastagi

  • Bergdorp
  • Plantage-gebieden
  • Bloementuinen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Brastagi Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Brastagi

23 dagen Rondreis + Individueel
22 dagen
  • Sumatra met het beroemde Tobameer.
  • Java met de beroemde Borobudur.
  • Bali met de heerlijke stranden.
€ 2800,-
Bekijk

Brastagi

 
Brastagi is een klein bergdorp in het Karo hoogland, en ligt ca 65 km van Medan. Het heeft een koel en prettig klimaat en ligt op ca. 1400 meter hoogte.  Twee vulkanen liggen in het omringende landschap. In de jaren '20 was het een soort vakantieresort. Er werden villa's en bungalows gebouwd voor de lokale mensen.
 
In de jaren '30 werden er bloementuinen aangelegd, en kwamen er tennisbanen en zwembaden voor de ''vrije tijd''. In het dorp werd een luxe hotel en landbouwschool gebouwd. Het bergdorp is tegenwoordig een populaire locatie onder reizigers, vooral vanwege de groene omgeving. U kunt hier een rit maken met een paardenkar, een fruitplantage bezichtigen of een wekelijkse markt bezoeken. Exotische vruchten die in de omgeving verbouwd worden zijn bv. rambutans en limoenen.

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.