Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Faro

  • Algarve
  • Gezellig centrum
  • Historische gebouwen
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Faro Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Faro

9 dagen Autoreis + Individueel
9 dagen
  • Prachtige autoreis van Lissabon naar Faro
  • Strand, oneindige zee en blauwe luchten
  • Costa de Lisboa, Costa Dourada & Algarve
€ 1250,-
Bekijk

Faro

 
Faro is hoofdstad van het gebied Algarve. De stad heeft stranden, natuurgebied en mooie, witgeschilderde huizen en steegjes. Het is een bedrijvige stad, waar Portugezen wonen en werken, en in hun vrije tijd in het centrum zijn en op de terrassen zitten.
 
In de geschiedenis heeft het een Islamitische en een Britse periode gekend. Na een aardbeving, in de 18e eeuw, werd het gebied verwoest en weer herbouwd. De stad biedt prachtige, historische architectuur, een gezellig plein en een oorspronkelijke sfeer.
 
In het centrum ligt ook een jachthaven. Hier ziet u jachten en traditionele vissersboten. Ook ligt er een boulevard, waar u in de avond kunt wandelen. In de regio kunt u excursies maken naar de natuur, een boottocht maken naar een kusteiland of dolfijnen bezichtigen.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Faro met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Faro gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: