Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Greymouth

  • Jade industrie
  • Goud mijnen
  • Sport-activiteiten
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Greymouth Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Greymouth

37 dagen Autoreis + Individueel
35 dagen
  • Compleet Nieuw-Zeeland
  • 7 excursies inbegrepen
  • Aangenaam reistempo
€ 7250,-
Bekijk

Greymouth

 
Greymouth is een stad aan de westkust, met een geschiedenis in de jade en de goudmijn industrie. Het was ooit de site van de Maori Pa Mawhera, dit betekent ''rivier monding''. Het vormt de grootste stad aan de west-kust van het Zuider eiland. De geschiedenis van het gebied kunt u terugvinden bij het lokale museum, en bij het Shanty town. 
 
Daarnaast is een bezoek aan de lokale brouwerij populair. Hier worden tours georganiseerd en kunt u deelnemen aan een proeverij. In de stad kunt u verder diverse galleries bezoeken, waar u de producten van de jade industrie (pounamu) te zien krijgt. Andere bijzondere activiteiten die hier worden georganiseerd zijn bv: sea fishing, fly fishing en raften op de rivier.
 
Tip: Wandel langs de Point Elizabeth Walk en u ziet goudmijn gebied en mooie landschappen. Ook komt u langs prettige zwemgebieden.
 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Greymouth met deze 24 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Greymouth gecombineerd met 24 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: