Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Ha Giang

  • ''Weg naar de hemel''
  • Onbekend deel Vietnam
  • Prachtige natuur
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Ha Giang Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Ha Giang

18 dagen Rondreis + Individueel
18 dagen
  • Kennismaking met het kleurrijke noorden.
  • Verblijf in Sapa ‘het dak van Vietnam’.
  • Veel bergstammen in traditionele kleding.
€ 2390,-
Bekijk

Ha Giang

 
Ha Giang, ook wel dichterlijk bekend als de ''weg naar de hemel.'' Het gebied ligt in het relatief onbekende noorden van Vietnam, vlakbij de grens met China. Het is pas kort opengesteld voor reizigers. Dit gebied is niet toeristisch.  Het is dan ook een ideale bestemming voor mensen die ''off the beaten track'' willen reizen. Hier heeft u slechts zeer weinig andere reizigers om u heen, maar u ontmoet overal de lokale bevolking. Vooral wanneer ze aan het werk zijn op de markt, met dagelijkse bezigheden.
 
De stad Ha Giang telt  ca 700,000 inwoners.  Dit gebied heeft een prachtige natuur en een eenvoudige sfeer. Hiermee wordt ook bedoeld dat het een ''basic'' reisbestemming is (zonder luxe resorts). Accommodaties zijn eenvoudig, maar wel comfortabel en schoon, met basis-faciliteiten zoals wifi en airco.
 
Het landschap is buitengewoon mooi. Het wordt door velen dan ook beschouwd als één van de mooiste natuurgebieden van Vietnam. Een huurauto of privé-transport met chauffeur wordt geadviseerd om dit gebied te verkennen. Met een motor is het trouwens ook goed mogelijk.

Mirja Rempt
WRC Vietnam specialist

Als Vietnam specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Ha Giang met deze 5 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Ha Giang gecombineerd met 5 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: