Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Hong Kong

  • Mooie skyline
  • Gezellig havengebied
  • Kusteilanden
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Hong Kong Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Hong Kong

Hong Kong

 
HongKong is een speciale, administratieve regio binnen de Volksrepubliek China. Het kan worden gezien als een soort ''zelfstandig land'', maar was voorheen deel van het Britse Rijk. Vanaf 1997 werd het een deel van China. Het gebied heeft een inwonersaantal van ca. 7 miljoen. Men spreekt hier naast Chinees ook Engels en er wordt nog aan de linkerkant van de weg gereden.
 
De regio heeft diverse attracties voor reizigers. Eén van de attracties is de bijzondere skyline. Een andere attractie is bv het Polin klooster op het eiland Lantau. Dit klooster is te bereiken via een kabelbaan. Voor een gezellige middag winkelen kunt u terecht bij Temple street. Hier vindt u mooie winkels en een goede sfeer.
 
Niet ver van het centrum ligt Lamma Island. Dit is een populaire bestemming vanwege de wandelpaden, natuur en goede restaurants. Voor gezellige visrestaurants gaan veel mensen naar het dorp Sok Kwu Wan. 

Mirja Rempt
WRC Hong Kong specialist

Als Hong Kong specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Hong Kong met deze 1 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Hong Kong gecombineerd met 1 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: