Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Málaga

 • Muséo Picasso & Mercado Atazaranas
 • Een geweldige keuken
 • Flaneren over de boulevard
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Málaga Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Málaga

10 dagen Autoreis + Individueel
10 dagen
 • Indrukwekkende autorondreis vanuit Málaga.
 • Bekijk Ronda, Sevilla, Córdoba, Granada.
 • U verblijft in vorstelijke accommodaties.
€ 1675,-
Bekijk

Málaga

Malaga is de Zuid-Spaanse stad van cultuur, dynamiek en een geweldige keuken. Wandel door het historische centrum, slenter door de straatjes, en ontdek de diverse winkels. U vindt hier een mix van zowel authentiek, nostalgisch, hip als chique. De haven is gerestaureerd en biedt mooie uitzichten over zee. Vanuit de haven loopt langs het strand, in zowel oostelijke als westelijke richting een kilometers lange boulevard waar het heerlijk flaneren en gezellig lunchen en dineren is. Voor de lekkerste, net gevangen verse vis, moet u bij een van de strandtentjes in de wijken Pedregalejo of El Palo zijn.

Highlights:

 • De Kathedraal van Málaga
  Deze werd gebouwd in de 16de eeuw. Vanuit de toren heeft u prachtige uitzichten over de stad. Daarnaast biedt het museum van de kathedraal een indrukwekkende collectie religieuze kunst.
 • Muséo Picasso
  Hier vindt u een uitgebreide en boeiende collectie kunst van de familie van Picasso. Tevens  toont men een verzameling archeologische werken uit de renaissance tijd en tijdelijke exposities van moderne artiesten.
 • Mercado Atazaranas
  Dit 19de eeuwse gebouw vormt een blikvanger, met prachtige glas- in- lood decoraties. Het is hier elke dag marktdag. De markt is levendig en divers. Proef hier de typische Spaanse vis, kaas en olijven.
 • Alcazaba en Castillo de Gibralfaro
  Dit voormalige Moorse Fort  ligt tegen een heuvel aangebouwd en heeft zowel Arabische als Romeinse invloeden. Boven op de heuvel ligt het Castillo de Gibralfaro. Dit kasteel was van oorsprong een vesting van de Feniciërs maar is in de 14e eeuw omgebouwd tot Arabisch kasteel. Vanaf de 130 meter hoge rots waar het kasteel op staat is het uitzicht over de baai van Malaga schitterend.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Málaga met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Málaga gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: