Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Manado

  • Drukke, dynamische hoofdstad
  • Gevarieerde geschiedenis
  • Goed startpunt rondreis Sulawesi
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Manado Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Manado

Manado

 
Manado is de hoofdstad van Noord-Sulawesi. Het ligt aan een heldere, schone zee, en wordt omgeven door groen berggebied. Dit gebied is voornamelijk christelijk, wat zich uit in diverse kerkgebouwen, die u hier kunt bezichtigen. Rond de 17e eeuwse periode werd het gebied een belangrijk handelscentrum. Er woonden in die periode diverse stammen, waaronder de Minahassers en de Bolaang, die in contact kwamen met westerse reizigers. Veel reizigers verblijven hier slechts kort. Het wordt vaak gezien als een begin-of eindpunt van een rondreis door het prachtige -en relatief onbekende- Sulawesi. 
 
Wat bijzonder is, is het ''Manado Festival'', jaarlijks in juli, met lokale muziek, kunst en batikstoffen. Tijdens dit festival wordt de ''verjaardag'' van de stad gevierd. Dit festival is een prettige manier om de stad te leren kennen. Al wandelend door de straten ziet u de lokale bevolking in kleurrijke kleding en staan er kraampjes met lokale, kruidige gerechten.
 
 
 

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Manado met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Manado gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: