Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Munduk

  • Groen berggebied
  • Authentiek deel van Bali
  • Warmwaterbronnen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Munduk Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Munduk

17 dagen Rondreis + Individueel
17 dagen
  • Stranden: Balian Beach & Sanur.
  • Cultuur: Ubud & Karangasem.
  • Het veelzijdige en betoverende Bali.
€ 2135,-
Bekijk

Munduk

 
Munduk; een klein, kalm dorp in het noorden van Bali. Het ligt in berggebied, op ca 700 meter hoogte. Dit deel van Bali is nog tamelijk onbekend. Het gebied toont idyllische koffie-en specerijenplantages, rijstvelden en mooie -35 meter hoge- watervallen waar u heen kunt wandelen. Het dorp zelf is gebouwd tegen een berghelling, en heeft enkele winkels en accommodaties. Om u heen, heeft u prachtige uitzichten over waterrijk gebied en heuvels. Het is leuk om een wandeling -onder leiding van een gids-te maken. U trekt dan de vallei in, en ziet bossen, rotsgebied en een waterval. Bij de waterval kunt u zwemmen, baden of de lokale bevolking ontmoeten.
 
In de regio liggen ook enkele mooie meren, waaronder het Buyan meer (hooggelegen, mistig), het Tamblingan meer (omgeven door groen en heuvels) en de Banjar Hot Springs. Verder is een bezoek aan de Ulun Danu tempel een bijzondere ervaring. Het ligt aan een meer en biedt vooral vroeg in de ochtend een speciale ervaring. De tempel is een mengvorm van Hindoeisme en Boeddhisme. 

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Munduk met deze 3 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Munduk gecombineerd met 3 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: