Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Porto

  • Kuststad
  • Stranden
  • Unesco werelderfgoed
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Porto Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Porto

Porto

 
Porto is, na Lissabon en de Algarve, de meest populaire reisbestemming in Portugal. Het kan ontdekt worden via een stedentrip, of als deel van een langere rondreis. De stad heeft veel attracties en hoogtepunten. Zo kunt u een boottocht maken over de Rio Douro, wandelen langs het strand bij de Atlantische Oceaan, of een bezoek brengen aan een portproeverij. Ook een aanrader is wandelen door de historische wijk Ribeira.
 
Het centrum van de stad is deel van het Unesco werelderfgoed. Het wordt jarenlang gerestaureerd, is goed onderhouden en erg sfeervol. Naast culturele attracties en porthuizen bevinden zich een paar mooie stranden in de stad. Hier kunt u in de avond flaneren, dineren of uitgaan bij één van de bars of cafeetjes.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Porto met deze 22 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Porto gecombineerd met 22 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: