Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Reggio di Calabria

  • Authentiek
  • Uitgestrekte boomgaarden
  • Mooie berggebieden

Reggio di Calabria

 
Calabria ligt in het uiterste zuiden en wordt wel gezien als een van de meest authentieke delen van Italie. Het gebied heeft een mooi, heuvelachtig landschap, een rotsachtige kust, zandstranden en baaien. Ook liggen hier prachtige boomgaarden waar in de zomer verse sinaasappels, olijven en citroenen worden geplukt. De dorpen en steden zijn niet te toeristisch.
 
U vindt er piazza's, gelateria's en gezellige koffiehuizen. Vroeger hadden de Grieken zich hier deels gevestigd...en Grieks wordt nog steeds hier en daar gesproken. Wanneer u rondrijdt, ziet u bergdorpjes, kerkjes, hooggelegen piazza's en uitgestrekte boomgaarden. Bij Gerace ontdekt u de cultuur van de Griekse periode. De Byzantijnse monumenten liggen bij Stilo en Rossano.
 

Corine Klootwijk
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.