Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tokyo

  • Oude Japanse cultuur
  • Hypermoderne uitstraling
  • Sensoji tempel

Tokyo

Tokyo is een metropool met zowel een oude Japanse cultuur als met een futuristische hypermoderne uitstraling. Tokyo bruist dag en nacht en wordt ’s avonds verlicht door de vele neonreclames. Het kent enorm veel bijzondere wijken en talloze bezienswaardigheden. De klassieke wijk Asakusa met de mooie Sensoji tempel, de Tokyo Tower en het Imperial Palace Plaza. Ook het levendige Ueno Park, heel populair vanwege de roze bloesembomen in het voorjaar, de Hama Rikyu Garden en de elektronicawijk Akihabara zijn een bezoek waard. De wijk Ginza is met haar dure winkels het symbool van het moderne Japan. De wijk Shibuya is beroemd vanwege de drukste kruising ter wereld. Ga ’s avonds naar het uitgaansdistrict van Shinjuku waar u in één van de vele uitstekende restaurants heerlijk kunt dineren. Tokyo beschikt tevens over fantastische galeries en musea waar men uitleg/vertalingen biedt in het Engels.

Maudy Zuidema
WRC Japan specialist

Als Japan specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.