Ontdek
met WRC Reizen
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

10 dagen Autoreis + Individueel

 Al-Andalus, zoals Andalusië voorheen werd genoemd, maakte ten tijde van de Moorse overheersing een grote bloei door. De islamitische veroveraars lieten in steden moskeeën, universiteiten, ...

Bekijk
8 dagen Autoreis + Individueel

In het noordwesten van Spanje, op een steenworp van het beroemde pelgrimsoord Santiago de Compostela, liggen de wondermooie ríasgallegas of wel de Spaanse fjorden. In ...

Bekijk
9 dagen Autoreis + Individueel

Autoreis van Málaga naar Sevilla met verblijf in Paradores! Andalusië is een smeltkroes van Moorse en Christelijke culturen. Deze melange heeft een bijzondere stempel gedrukt op ...

Bekijk
8 dagen Autoreis + Individueel

Spanje heeft een roemrijk verleden en de culturele erfenis is verbluffend. Het is het land van burchten, kastelen en indrukwekkende steden vol prachtige kathedralen en ...

Bekijk

Spanje

Spanje, land onder de zon, bekend om haar fraaie costas met witte zandstranden en ongerepte natuurparken. Maar er is meer, veel meer want Spanje heeft vele gezichten die erom vragen ontdekt te worden. Het ‘ware’ Spanje vindt u in de steden en karakteristieke dorpen, gelegen in een ongerept authentiek achterland dat rijk is aan cultuur, folklore en traditie. De culturele erfenis is van onschatbare waarde en wordt gevormd door monumenten, kathedralen, kastelen, paleizen en andere historische gebouwen. Een tastbaar bewijs van een indrukwekkend verleden met een echte, Spaanse sfeer. 
 
Noord Spanje
 
In het noordelijk deel bieden we rondreizen naar o.a. de populaire steden Santiago de Compostela, Oviedo en Bilbao. Hier vindt u traditie, moderne kunst, historische centra en gezellige restaurants en winkelgebieden. Ontdek het sfeervolle noorden en geniet van dit verrassende deel van Spanje.
 
Centraal Spanje
 
In Centraal Spanje bieden wij reizen naar o.a. de bekende steden Madrid, Salamanca en Toledo. Ook dit deel biedt veel cultuur, natuur en leuke steden en plattelandsdorpjes. Hier kunt u kunst kijken, musea bezoeken, Spaans leren bij een taalschool, of onbekende dorpjes bezichtigen en locals ontmoeten.
 
Zuid Spanje
 
Het zuiden van Spanje is al tijden bijzonder populair bij reizigers. Hier ligt Andalusie, met de bekende steden Sevilla, Cordoba, Malaga en Granada. In dit gebied bieden wij rondreizen, waarbij u verblijft in pousada's, boutique hotels of sfeervolle casa's. 
 
 
 
Monica Ligtenberg - Spanje Specialist WRC Reizen 

Tijdens mijn werkzaamheden als directiesecretaresse bij Transavia en Martinair is mijn passie voor reizen ontstaan en heb ik het geluk gehad veel van de wereld te mogen zien en ontdekken. Na een paar jaar in Australië te hebben gewerkt ben ik vervolgens in Spanje neergestreken. Wat mij het meeste trof was de enorme diversiteit aan prachtige natuur en boeiende cultuur juist in dié gebieden die voor velen onbekend zijn.
 
Dit is het Spanje waar ik zo van hou en de logische stap was dan ook om voor mezelf te beginnen met het uitzetten van creatieve reizen om dit mooie land in al haar facetten te leren kennen. Sinds 2001 ben ik verantwoordelijk voor het gehele Spanje programma van de WRC Reizen Groep. Misschien wilt u liever een reis op maat? Met plezier en in overleg vertaal ik uw specifieke wensen naar een onvergetelijke ervaring!

Roos Golstein
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Roos Golstein alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Spanje

De reizen binnen Spanje zijn als volgt onderverdeeld: