Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

Reisaanbod

10 dagen Autoreis + Individueel
10 dagen
  • Indrukwekkende autorondreis vanuit Málaga.
  • Bekijk Ronda, Sevilla, Córdoba, Granada.
  • U verblijft in vorstelijke accommodaties.
€ 1675,-
Bekijk


Spanje

Spanje, land onder de zon, bekend om haar fraaie costas met witte zandstranden en ongerepte natuurparken. Maar er is meer, veel meer want Spanje heeft vele gezichten die erom vragen ontdekt te worden. Het ‘ware’ Spanje vindt u in de steden en karakteristieke dorpen, gelegen in een ongerept authentiek achterland dat rijk is aan cultuur, folklore en traditie. De culturele erfenis is van onschatbare waarde en wordt gevormd door monumenten, kathedralen, kastelen, paleizen en andere historische gebouwen. Een tastbaar bewijs van een indrukwekkend verleden met een echte, Spaanse sfeer. 

Noord Spanje

In het noordelijk deel bieden we rondreizen naar o.a. de populaire steden Santiago de Compostela, Oviedo en Bilbao. Hier vindt u traditie, moderne kunst, historische centra en gezellige restaurants en winkelgebieden. Ontdek het sfeervolle noorden en geniet van dit verrassende deel van Spanje.

Centraal Spanje

In Centraal Spanje bieden wij reizen naar o.a. de bekende steden Madrid, Salamanca en Toledo. Ook dit deel biedt veel cultuur, natuur en leuke steden en plattelandsdorpjes. Hier kunt u kunst kijken, musea bezoeken, Spaans leren bij een taalschool, of onbekende dorpjes bezichtigen en locals ontmoeten.

Zuid Spanje

Het zuiden van Spanje is al tijden bijzonder populair bij reizigers. Hier ligt Andalusie, met de bekende steden Sevilla, Cordoba, Malaga en Granada. In dit gebied bieden wij rondreizen, waarbij u verblijft in pousada's, boutique hotels of sfeervolle casa's.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Spanje

De reizen binnen Spanje zijn als volgt onderverdeeld: