The Indian Pacific - Trein informatie

The Indian Pacific - Trein informatie


Service aan boord van de trein The Indian Pacific


Gold Service Twin Cabin 
In een Gold Service Twin Cabin heeft u overdag een comfortabele zitbank voor drie personen met een opvouwbare tafel. 's Nachts wordt de cabin omgebouwd tot een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden boven elkaar. Het beschikt over een kleine privé-badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is voorts een stopcontact, leeslampjes, grote spiegel en een kledingkast. Passagiers in Gold Service hebben toegang tot de Outback Explorer Lounge en gebruiken de maaltijden in het Queen Adelaide Restaurant.

Gold Service Superior Cabin
Een Gold Service Superior Cabin is tweemaal zo groot als een Gold Twin Cabin. Het heeft een aparte zithoek met 2 fauteuils, een tafel, video en een minibar gevuld met soft drinks. Voor de nacht is er een smal tweepersoonsbed en eenpersoons bovenbed. Er bevinden zich slecht twee Superior Cabins in de trein dus tijdig reserveren is raadzaam. 

Platinum Service Doube/Twin Cabin
Een ruime en luxe compartiment, bijna tweemaal zo groot als een Gold Twin Cabin. Het heeft grote panoramaruiten aan twee zijden voor een ongehinderd uitzicht links en rechts van de trein. Overdag is uw cabin een ruime zitkamer met 2 fauteuils en 2 bijzettafels. 's Nachts wordt uw cabin omgebouwd tot een comfortabele slaapkamer met 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden (naar keuze). Uw privé-badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er zijn stopcontacten, leeslampjes, een kledingkast en een safe. Een cabin steward staat 24 uur per dag tot uw beschikking en serveert graag een drankje of uw continentaal onbijt in de privacy van uw eigen cabin. Passagiers in Platinum Service gebruiken de maaltijden in de Platinum Club. Dit exclusieve rijtuig heeft ook een lounge voor een drankje en een ontmoeting met reisgenoten. 

Restaurant aan boord van de Indian Pacific
Passagiers in Gold Service gebruiken de maaltijden in het sfeervolle 'Queen Adelaide' restaurantrijtuig van de Indian Pacific. Geniet hier dagelijks van een volledig ontbijt, twee-gangen lunch en drie-gangen diner die altijd vers worden bereid door de chefs aan boord. Er zijn tafels voor twee en vier personen.

Outback Explorer Lounge in de Indian Pacific
Voor of na de maaltijd, maar ook gedurende de rest van de dag of avond zijn Gold Service passagiers welkom in de Outback Explorer Lounge, het 'sociale hart' van de Indian Pacific. U kunt kiezen uit diverse drankjes (inbegrepen): bieren, wijnen, standaard likeuren, soft drinks, koffie, thee en water. Door de grote ramen heeft u uitzicht aan beide zijden van de trein. Geniet van uw favoriete drankje als de ondergaande zon het landschap van de 'outback' langzaam felrood kleurt. 

Platinum Club in de Indian Pacific
Het Platinum Club rijtuig van de Indian Pacific is een luxe, intieme lounge en restaurant, exclusief voor passagiers in Platinum Service. U kunt hier relaxen en een cocktail kiezen van een uitgebreide barlijst (inbegrepen). In het restaurantdeel geniet u van heerlijke maaltijden die altijd vers aan boord worden bereid.