Breng een nieuwe camper weg in Amerika: El Monte of Road Bear

Breng een nieuwe camper weg in Amerika: El Monte of Road Bear

door Suzanna Beekman op 27 oktober

Onze bestseller is terug! Voordelig door Amerika reizen? Dat kan met de wegbreng campers van El Monte en Road Bear. Vanaf Chicago reist u door de prachtige natuur en landschappen van Amerika. Bij deze wegbreng special heeft u maar liefst de keuze uit 6 inleverlocaties. Zo kunt u gemakkelijk en voordelig uw droomreis door Amerika waarmaken. Hoe het werkt? Daar vertellen we u natuurlijk graag alles over.

 

Op reis naar Amerika met de wegbreng camper

‘Wegbreng campers': voor de ervaren camperreiziger een begrip, voor de reiziger die altijd al eens een camperreis door Amerika heeft willen maken dé ideale kans!
Het voorjaar, de start van het camper seizoen, is de periode dat de camperverhuurmaatschappijen ervoor zorgen dat het juiste aantal campers en de juiste campertypes vanuit hun hoofdvestiging verdeeld worden over de verschillende verhuurlocaties. El Monte en Road Bear hebben gloednieuwe campers in de Fabriek staan en zijn op zoek naar reizigers die deze van bestemming A naar bestemming B willen brengen. Dit geeft u de uitgelezen kans om voor een heel gunstige prijs een camperreis te maken door Amerika

Bekijk de wegbreng camperspecial

 

Een wegbreng camper, wat is dat nou precies?

Met een wegbreng camper kunt u, tegen een aantrekkelijke prijs, reizen door Amerika. Camperverhuurmaatschappijen El Monte en Road Bear hebben gloednieuwe campers in de fabriek staan, die van bestemming A naar bestemming B moet worden gebracht. De gloednieuwe campers haalt u op vanuit de fabriek in Elkhart County (op ca. 3 uur rijden van Chicago). Aan het einde van uw reis moeten de campers gebracht worden naar een van de 6 afleverlocaties: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Seattle, Denver, New York of Orlando. De rest van de Amerika reis kunt u dus helemaal zelf invullen en de kosten zijn een stuk lager! De camper kan opgehaald worden in de periode 27 februari - 15 maart 2023.

Lees hier meer over de wegbreng camperspecial Amerika

 

Het fijne aan een wegbreng camper is dat je tegen een aantrekkelijke prijs een rondreis kunt maken door Canada. Want, zeg nou zelf: reizen per camper staat gelijk aan ultieme vrijheid, zelf kunnen koken en slapen middenin de natuur.

 

Uw rondreis door Canada

Het startpunt is Elkhart County, op 3 uur van Chicaco en vanaf hier kunt u uw reis naar Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Seattle, Denver, New York of Orlano plannen. Bekijk hier de volledige camperspecial of kom in contact met Canada experts Maudy of Mirja