Canada camperspecial mei 2019 met gereserveerde campings

 • Vertrek uit Nederland: 04, 11, 14 en 18 mei 2019
 • Met een gerenommeerde Fraserway camper op pad!
 • Uw campings zijn reeds gereserveerd en betaald
 • 22 dagen
 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ACA180712
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek
 • Uitbreidingen

Maak met Air Transat en Fraserway RV een zeer voordelige camperreis naar Canada met gereserveerde campings

In 2019 viert WRC haar 40-jarig bestaan! Canada is voor WRC Reizen haar tweede thuis! Na de oprichting van WRC-Reizen in 1979 werd alleen de bestemming Canada aangeboden. De oprichters hadden voordien reeds gewerkt bij Canada-specialisten. Nu, bijna 40 jaar later, na tweemaal de Eager Beaver Award te hebben gewonnen (jaarlijkse onderscheiding voor persoon of organisatie die Canada op bijzondere wijze promoot) mogen we ons terecht een Canada-specialist noemen. De prettige bijkomstigheid is dat WRC vaak ook nog het voordeligste arrangement biedt. Met name onze camperspecials zijn alom bekend. WRC Reizen heet u van harte welkom in het machtige Canada! 

In samenwerking met de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat en met het gerenommeerde Canadese camperbedrijf Fraserway RV bieden wij u voor de maand mei 2019 een uiterst voordelig camperarrangement aan vanuit de mooiste stad van Canada: Vancouver.

In dit arrangement zijn alle campings vooraf voor u gereserveerd en betaald. U zult tijdens deze vakantie vijf van de mooiste nationale parken van Canada bezoeken: Mt. Revelstoke National Park, Glacier National Park, Yoho National Park, Banff National Park en Jasper National Park. De vele provinciale parken die in deze route zijn opgenomen zijn eveneens indrukwekkend. Enkele voorbeelden hiervan zijn Manning Provincial Park, Mt. Robson Provincial Park en Wells Gray Provincial Park. Ieder park heeft de bezoeker weer iets unieks te bieden: van turquoise meren zoals Lake Louise, Peyto Lake en Maligne Lake tot kletterende watervallen zoals Athabasca Falls, Wapta Falls en Helmcken Falls. Ook maakt u kennis met indrukwekkende bergen zoals Mount Robson en Mount Assiniboine en gletsjers zoals Columbia Icefield etc. De parken huisvesten veel wild: beren, herten en elanden en duizenden soorten planten, vogels en insecten. 

Laat Vancouver achter u liggen en kom eerst lekker bij in Manning Provincial Park. Bezoek vervolgens de wijngaarden, zonovergoten valleien, warme meren, zandstranden en de boomgaarden van de Okanagan. De Kootenays staan bekend om hun prachtige berglandschappen en schattige bergdorpjes. Rij met uw camper de wereldberoemde Icefields Parkway en de Sea-to-Sky Highway. Bezoek unieke dorpjes zoals Whistler, Golden, Revelstoke, Nelson, Banff en Jasper.

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Vancouver
U vliegt met de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat naar Vancouver. Het vluchtschema op 04, 11 en 18 mei 2019 luidt: Vlucht TS 373 vertrek Amsterdam 12:40 uur en aankomst Vancouver 13:35 uur. Het vluchtschema op 14 mei 2019 luidt: Vlucht TS 335 vertrek Amsterdam 12:55 uur en aankomst Vancouver 15:40 uur (tussenlanding in Calgary). Na aankomst op de luchthaven reist u op eigen gelegenheid naar uw hotel voor uw eerste overnachting in Canada (een hotelovernachting na aankomst in Canada is verplicht). Nadat u bent ingecheckt kunt u bijkomen van de vliegreis en al enigszins wennen aan het tijdsverschil.
Dag 2: Camperhuur Fraserway + Vancouver – Manning Provincial Park ca. 200 km

Uw rijdend huis staat klaar!

Vanochtend vindt de transfer plaats van uw airport hotel naar het verhuurdepot van Fraserway. Na een hartelijk welkom, uitgebreide uitleg van de werking van de camper en opmaken van het contract gaat u op pad. U beschikt 20 dagen / 19 nachten over een camper. Bij deelname van 2 personen is een type C-small (MH19) en bij deelname van 4 personen een type C-medium (MH22)gereserveerd. Nadat de boodschappen binnen zijn, is het tijd om Vancouver achter u te laten en de ‘greatoutdoors’ op te zoeken. Het landschap van Manning Provincial Park varieert van weelderige, groene vegetatie die kenmerkend is voor kustgebieden, tot aan de drogere gebieden die meer in het binnenland voorkomen. Het park is de thuisbasis van een verscheidenheid aan wildlife, zoals eekhoorns, chipmunks, marmotten, bevers, herten, beren, coyotes en meer dan 190 soorten vogels.
Dag 3: Manning Provincial Park
In de ongerepte bossen van het park kunt u heerlijk wandelen. In de zomers zijn er in de alpenweiden veel kleurrijke wilde bloemen te zien. U heeft hier geen ontvangst voor uw mobieltje, de perfecte manier om lekker te ontspannen!
Dag 4: Manning Provincial Park – Okanagan Valley ca. 180 km
Geniet van het spectaculaire landschap in Manning Provincial Park als u door de beboste valleien van de Cascade Mountains rijdt. Vandaag eindigt de rit in de warme Okanagan Valley, dat bekend staat om zijn meren, wijn en fruit.
Dag 5: Okanagan Valley – Christina Lake ca. 208 km
U vervolgt de route eerst naar het zuiden over de rollende heuvels langs prachtige meren en wijngaarden. Dan rijdt u via de Crowsnest Highway naar Christina Lake, het warmste meer in heel Canada.
Dag 6: Christina Lake – Nelson ca. 116 km
De route gaat verder naar het oude stadje Nelson in de West-Kootenays. Dit is het culturele centrum van de regio met veel galeries en historische gebouwen.
Dag 7: Nelson – Revelstoke ca. 270 km
Op weg naar Revelstoke leidt het Travel Book u naar de grotten van Ainsworth Hot Springs. Bezoek Kaslo en de zilvermijn van Sandon, nu een spookstad. Rijd langs de oevers van Arrow Lakes naar het bergdorpje Revelstoke, waar u twee nachten verblijft.
Dag 8: Revelstoke
Verken de Monashee en Selkirk Mountains rond Revelstoke. Bekijk de Revelstoke Dam, ga kanoën of rijd via de Meadows in Sky Parkway naar de top van Mount Revelstoke voor een prachtig uitzicht.
Dag 9: Revelstoke – Golden 150 km
De Trans-Canada Highway leidt u langs de steile berghellingen en gletsjers naar Glacier National Park. Houd uw camera in de aanslag voor berggeiten en beren. Golden biedt goede mogelijkheden voor een rafting-trip.
Dag 10: Golden – Banff National Park ca. 140 km
Vandaag rijdt u door de diepe valleien van de Kicking Horse Pass in Yoho National Park in de richting van Banff. Bezoek de indrukwekkende Wapta Falls en mis zeker Emerald Lake en Lake Louise niet.
Dag 11 - 12: Banff National Park
Het oudste nationale park van Canada is bekend om zijn ongeëvenaarde berglandschap en ongekende bergtoppen. U heeft de volledige dag om het park te verkennen. Neem de gondel en ga Sulphur Mountain op, ga lekker dobberen in de hot pools, struinen op Banff Avenue en bezoek Two Jack Lake en Lake Minnewanka.
Dag 13: Banff National Park – Cline River ca. 180 km
U rijdt vandaag over de beroemde Icefields Parkway (Highway 93), die staat aangeschreven als één van de mooiste wegen ter wereld. Er staan spectaculaire vergezichten met ongerepte, turquoise meren, kronkelende watervallen en eeuwenoude gletsjers op het programma. Kijk goed of u herten, zwarte beren of coyotes ziet. Stop bij Johnston Canyon, Morant’s Curve, Bow Lake en Peyto Lake.
Dag 14: Cline River – Jasper National Park ca. 199 km
De route gaat verder over de Icefields Parkway. Athabasca Falls, Sunwapta Falls, Glacier Skywalk, Athabasca Glacier... Het Travel Book zorgt ervoor dat u niets mist!
Dag 15: Jasper National Park
Jasper National Park wordt omgeven door gletsjers, meren en bergen. Neem de Jasper SkyTram, de langste en hoogste in Canada, en geniet van het uitzicht. Maak een wandeling door het adembenemende landschap bij Patricia Lake en Pyramid Lake of neem een duik in het warme water van Lake Edith en Lake Annette.
Dag 16: Jasper National Park – Wells Gray Provincial Park ca. 320 km
De Yellowhead Highway brengt u via Mount Robson Provincial Park (genoemd naar de hoogste piek in de Canadese Rockies) en de Cariboo Mountains naar Clearwater en Wells Gray Provincial Park.
Dag 17: Well Gray Provincial Park
Wells Gray Provincial Park staat bekend om het wild (zwarte beren, grizzlyberen, elanden, berggeiten, kariboes, wolven, poema’s, etc), watervallen en de ongerepte wildernis. Bezoek vooral Dawson Falls en Helmcken Falls, die in een groot bassin vallen.
Dag 18: Wells Gray Provincial Park – Lillooet ca. 290 km
Vandaag ervaart u het gold rush verleden van BC. De route brengt u langs historische gebouwen, door unieke geologische landschappen, en naar delen van de originele Cariboo Wagon Road die in de jaren 1860 door meer dan 10.000 pioniers werd gebruikt.
Dag 19: Lillooet – Whistler ca. 130 km
U rijdt door het schilderachtige kustgebergte met de wonderschone Duffey en Joffre Lakes. Struin door de straten van Whistler. Huur een fiets of kajak, maak een mooie wandeling of neem de Peak 2 Peak Gondola.
Dag 20: Whistler – Vancouver omgeving ca. 170 km
Rijd de prachtige Sea-to-Sky Highway langs de Stille Oceaan. Er is veel te zien langs deze route, van watervallen, een kopermijn tot adembenemende vergezichten.
Dag 21: Vancouver omgeving – Delta (verhuurdepot Fraserway) ca. 50 km + vliegreis Vancouver - Amsterdam
Vanochtend levert u de camper weer in bij het verhuurdepot van Fraserway in Vancouver. Vervolgens vindt de transfer plaats naar de luchthaven van Vancouver. Hier checkt u voor uw terugvlucht met Air Transat. Het vluchtschema op 24 mei, 31 mei en 07 juni 2019 luidt: Vlucht TS 372 vertrek Vancouver 16:25 uur en aankomst Amsterdam 11:00 uur (volgende dag). Het vluchtschema op 03 juni 2019 luidt: Vlucht TS 954 vertrek Vancouver 14:45 uur en aankomst Amsterdam 11:15 uur (volgende dag met tussenlanding in Calgary).
Dag 22: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Routekaart

Recensies

Canada camperspecial mei 2019 met gereserveerde campings 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Vertrek: 04, 11, 14 en 18 mei 2019

In deze camperspecial zijn de volgende 3 vroegboekkortingen verwerkt:

 • 25% korting op de huurprijs - geldig voor huurdagen tot en met 10 juni 2019.
 • All inclusive pakket tegen een sterkt gereduceerd tarief.
 • 1000 vrije kilometers - geldig indien de camper uiterlijk 15 mei wordt opgehaald.


Prijsindicatie
in Euro per persoon
:

Camper ophalen: 04 mei 11 mei 14 mei 18 mei
Reissom bij 2 personen vanaf  1940 1950 1974 2186
Reissom bij 3 personen vanaf 1575 1585 1604 1764
Reissom bij 4 personen vanaf  1367 1377 1392 1522

Vroegboekspecials campingtour: 
Bij deze campingtour kunt u gebruik maken van een aantal aantrekkelijke vroegboekspecials. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Huurmogelijkheden:
 • Naast de vermelde camper types: C-small en C-medium , tegen meerprijs camper types: C-Large en C-Xlarge te huur.

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam naar Vancouver met Air Transat.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 01 Overnachting in een 3* hotel nabij de luchthaven van Vancouver op basis van logies, bij verblijf met  2 personen: een 2 persoonskamer, bij 3 personen een 3 persoonskamer en bij 4 personen: een 4 persoonskamer.
 • 19 nachten camperhuur via Fraserway, bij 2 personen type C-small (MH19) en bij 4 personen type C-medium (MH22).
 • 2500 vrije kilometers.
 • Basis verzekering & CDR verzekering. (eigen risico CA$ 750,-)
 • Preparation fee.
 • Persoonlijke uitrustingen.
 • Lokale belastingen.
 • Gratis shuttle transfer van de luchthaven naar het hotel.
 • Transfer(airport) hotel - verhuurlocatie - luchthaven. 
 • 19 Overnachtingen op campings voor de camper en het aantal samenreizende personen in de camper.
 • Lokale belasting over de camping-nachtprijs.
 • Routeboek.
 • Gebruik maken van een Travel app.

Niet inbegrepen:

 • Extra gereden kilometers CA$ 0,42 per kilometer.
 • Benzine, maaltijden en overige kosten.
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking. 

Ter plaatse te betalen:

Opmerking
Voor deze reis bedraagt de aanbetaling 50% van de reissom en zijn er afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing. 
Kijk hier voor deze aanvullende informatie.

Uitbreidingen