Extra informatie: All Seasons Apartments

Extra informatie: All Seasons Apartments


All Seasons Apartments ligt aan de rand van het centrum van Kralendijk. Het centrum met de meeste restaurants en barretjes vindt u op slechts 5 minuten lopen. Het vliegveld Flamingo Airport ligt op 7 minuten rijden en de supermarkten op minder dan 5 minuten. Een aantal stranden en duiklocaties is met de auto in minder dan 10 minuten te bereiken. All Seasons beschikt over een eigen zwembad, (duik)opslagruimte, ontbijtruimte annex terras en bar. Rond het zwembad vindt u een tuinhuisje, kleedkamer en ligstoelen. Er is voldoende parkeergelegenheid en op het gehele resort heeft u de beschikking over gratis wifi. 

All Seasons Apartments houdt rekening met het milieu. Zo heeft u de beschikking over warmwater via zonnecollectoren en ook het zwembad wordt middels zonnecollectoren schoongehouden. Verder wordt veel gebruik gemaakt van ledverlichting. 

Dit resort beschikt over 12 accommodaties, 2 hotelkamers, 7 studio’s en 3 appartementen. 

Hotelkamer
In de hotelkamer treft u, naast een goed bed, een kitchenette aan met senseo, koelkast en klein aanrecht. U kunt hier niet koken, maar u heeft wel de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Bestek, glazen en borden zijn aanwezig, zodat u eventueel uw eigen ontbijt kunt maken. In de kitchenette staat een tafel met twee krukken. In de moderne badkamer heeft u een badmeubel met spiegel, een douche met warm en koud water en een toilet. Uw kamer beschikt over een kluisje, kledingkast, televisie en een eigen terras met twee stoelen.

Studio
De studio is ruimer dan de hotelkamer en als extra heeft u hier een volledig ingerichte keuken met gaskookplaat, magnetron en een eethoek. Dus naast uw ontbijt kunt u ook een volledige maaltijd bereiden. In de moderne badkamer heeft u een badmeubel met spiegel, een douche met warm en koud water en een toilet. Uw studio beschikt over een kluisje, kledingkast, televisie en een eigen terras met twee stoelen. 


Appartement
Een appartement bestaat uit twee kamers. Een woonkamer met volledig ingerichte keuken en een aparte slaapkamer met een badkamer. In de moderne badkamer heeft u een badkamermeubel met spiegel, een douche met warm en koud water en een toilet. De woonkamer is voorzien van een kleine bank, poef en televisie. Uiteraard beschikt u ook over een kledingkast, kluisje en uw eigen terras met twee stoelen.