Ontdek
met WRC Reizen
Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Uw gekozen zoekcriteria worden hier weergegeven

ReisaanbodGriekenland

 

Griekenland is een boeiende melange van prachtige historische bezienswaardigheden, gouden zandstranden en een rijke cultuur. De democratie is hier uitgevonden, en de Griekse cultuur heeft veel invloed gehad op andere beschavingen.

Het land is een heerlijk, veelzijdig vakantieland waarbij de Griekse eilanden met name populaire vakantiebestemmingen zijn. Voorbeelden van eilandbestemmingen die wij aanbieden zijn: Kreta, Kea, Evia en de Cycladen. De eilanden staan bekend om kleinschalige accommodaties, persoonlijke service en een heerlijke keuken.

Maar ook het vasteland toont trots haar steden, historische bezienswaardigheden, rust, ruimte en rijke flora/fauna. Ontdek de mooiste stranden, de meest schilderachtige bergdorpjes en pittoreske baaien. Geniet van de lokale gerechten (pita, gyros, tzatziki) en laat u omarmen door de hartelijke Griekse gastvrijheid.

Bij de rondreizen bieden wij optioneel extra natuur-of cultuur-activiteiten aan, zoals een hike & bite in Athene, een Griekse kookworkshop, of een goed uitgedachte natuurwandeling. Misschien wordt Griekenland wel uw favoriete reisbestemming... 

Hetty Schuppert - Onze vertegenwoordiging in Griekenland


''Samen met WRC Reizen heb ik de Griekenland reizen opgezet. Ter plaatse ben ik met mijn collega’s het Nederlandstalige aanspreekpunt van WRC Reizen. Sinds ik mij in 1994 in Griekenland heb gevestigd, heb ik meer van het land ontdekt dan de meeste Grieken; van de ruige berggebieden in het noorden richting de Bulgaarse- en Albanese grens tot aan het zuidelijkste puntje van Europa op Kreta.

Tijdens mijn vele rondreizen focus ik mij vooral op de natuur en hou ik ervan heerlijke wandelingen te maken. Het klimaat is zo gunstig dat je het hele jaar door buiten actief kunt zijn. In de winter is het kouder dan de meeste reizigers denken en is goede winterkleding een must. Voordeel is dat het dan overal heerlijk rustig is, ook op de archeologische sites, de prijzen laag zijn en je in de dorpen de sfeer van weleer zelf beleeft. Daar hou ik van: lekker aanschuiven bij een oude houtkachel in het lokale kafenion en even niets doen! 

De veelzijdigheid van Griekenland vind je terug in de rondreizen van WRC Reizen. Naast de highlights die je wilt aftikken op je bucket-list, heeft elk programma een authentiek tintje, overnacht je in een bijzonder hotel of op een unieke locatie. Dit is het pure Griekenland dat ik je graag wil laten zien. 

Heb je speciale wensen of wil je een reis op maat? Dat kan! Stuur je wensen op naar WRC Reizen en samen met WRC stellen we een unieke reis samen die past bij jouw wensen.''

Mirja Rempt
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Ons reisaanbod in Griekenland

De reizen binnen Griekenland zijn als volgt onderverdeeld: