Camperaanbiedingen Nieuw Zeeland

 • Camperreis
 • Individueel
 • Reiscode: ANZ180404
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

De mooiste camperreizen door Nieuw Zeeland stelt u zelf samen

Camperreis Nieuw-Zeeland tegen de scherpste tarieven en voorwaarden
 
Een prachtige camperreis waarbij u zelf uw route kunt bepalen!
Altijd al eens met eigen ogen willen zien wat Nieuw-Zeeland zo bijzonder maakt? De beste manier om dat te doen is tijdens een 3-weekse camperreis. In geheel eigen tempo bepaalt u uw eigen route. En wilt u toch afwijken van uw van te voren bedachte schema? Niemand houdt u tegen. Blijft u fijn een dag langer staan om toch nog die mooie wandeling te kunnen maken of die bijzondere Maori-festiviteit bij te wonen. Vrijheid blijheid is het devies!
 
Staat Nieuw-Zeeland nog op je bucket list, of ben je er al eens geweest? Deze dronevideo van Wiebe de Jager neemt je mee langs de highlights van het Zuidereiland.

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1:

Routekaart

Recensies

Camperaanbiedingen Nieuw Zeeland 0 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek


Apollo aanbiedingen:

Onderstaande aanbiedingen zijn alleen van toepassing in combinatie met de reguliere huurprijzen van Apollo.

 • Early Bird korting:

Indien u de camper 120 dagen voor vertrek reserveert dan ontvangt u 5% korting op huurtarieven. Deze korting geldt niet voor het Value pakket. 

 • Lang verblijf korting:

- U ontvangt 5% korting over de flextarieven per dag bij een huurperiode tussen de 21-34 dagen.
- U ontvangt 12% korting over de flextarieven per dag bij een huurperiode van 35 dagen of meer. 

Bovenstaande kortingen kunnen met elkaar gecombineerd worden en zijn alleen van toepassing op de dag-huurprijs, niet op bijkomende kosten.

 

Aanbieding Merk Ophaal locatie: Inlever locatie: Huurperiode Bijzonderheden
40% korting + geen one way fee Maui & Britz Queenstown Christchurch 15 mei - 30 jun 18 Type: Beach, River, Explorer, Vista & Frontier
15% korting Maui & Britz Auckland Auckland 15 mei - 31 aug 18 Alle types
20% korting all Inclusive pakket Maui & Britz Alle locaties Alle locaties 15 mei - 31 aug 18 Ophalen Auckland, inleveren Zuidereiland uitgesloten
25% korting + geen one way fee Alle merken Christchurch of Queenstown Auckland 15 mei - 31 aug 18 Enkele types uitgesloten


Campertarieven voor de wegbreng aanbiedingen:
De huurprijzen zijn flexibel. De tarieven worden minimaal 1 keer per week opnieuw vastgesteld. Nadat er een tariefberekening is opgevraagd, is het tarief 96 uur geldig. De huurprijs wordt per kalenderdag berekend. In het aanbiedingen overzicht staat per aanbieding een kortingspercentage vermeld. De korting wordt over de huurprijs berekend, er is geen korting op de aanvullende camperhuurkosten. De actuele huurprijs, inclusief korting wordt in de reissom op het reisvoorstel opgenomen.


Huurvoorwaarden
:

 • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode 01 april - 31 mei 2018.
 • De gehele huurperiode van de camper dient binnen de aangegeven periode te vallen.
 • Er kunnen bepaalde campertypes uitgesloten zijn van de aanbieding.
 • Slechts een beperkt aantal campers beschikbaar.

Bovengenoemde kortingen kunnen met elkaar gecombineerd worden en zijn alleen van toepassing op de dag-huurprijs, niet op bijkomende kosten.