WRC Reizen en OutSight Travel samen wijs-op-reis

WRC Reizen en OutSight Travel samen wijs-op-reis

door Teus Keus op 3 augustus

Positief nieuws

Begin juli heeft OutSight Travel uw vertrouwde WRC Reizen overgenomen. We bundelen onze krachten om u de mooiste reizen te laten beleven. Nu en in de toekomst. Duurzaam én met het oog voor de lokale bevolking. We streven naar het beste en interessantste werelddekkende aanbod omdat het zo belangrijk is dat u gedurende uw reis waardevolle momenten beleeft, andere culturen ontdekt, onverwachte ontmoetingen tegemoet kunt zien en bijdraagt aan een duurzame samenleving. Reizen is ook lokale ondernemers helpen en daarmede tevens een positieve impact op de lokale natuur en cultuur uitoefenen.
 

WRC & OutSight....uw duo voor de toekomst 

Zowel het merk OutSight Travel als WRC Reizen blijven naast elkaar bestaan. Dat betekent dat u als WRC klant gebruik kunt maken van een veel breder aanbod aan bestemmingen. OutSight Travel is gespecialiseerd in reizen naar onder andere Argentinië, Chili en Japan. 

Een lang gekoesterde wens 

Om WRC na 40 jaar – een periode waarin wij, Teus Brienesse en Ruud Kruis onze ziel en zaligheid hebben gelegd – over te dragen aan een ideale partner wordt thans vervuld. Wij zijn er van overtuigd dat WRC en Outsight samen wijs-op-reis gaan en een toekomst met perspectief opbouwen.

Het allerbelangrijkste blijft U, onze WRC-klant

Voor u als klant zal niets veranderen. Dezelfde enthousiaste medewerkers zullen graag uw reis blijven verzorgen. Ons reisaanbod blijft veelzijdig, flexibel en anders dan elders. Als klant staat u ook in de toekomst bij ons centraal. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Zowel voor, tijdens, als na de reis kunt u op ons rekenen.

 Samen op weg voordeel €50,- korting per persoon

Indien u in de maand augustus 2020 bij OutSight Travel of bij WRC Reizen een nieuwe reis boekt naar Canada voor vertrek in 2021 (vliegreis + camperhuur of autorondreis) ontvangt u €50,- korting per persoon.


Wij wensen u nog een fijne zomer én blijf gezond!