Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Freycinet NP

  • Nationaal Park Tasmanie
  • Granietlandschap
  • Mooie campsites
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Freycinet NP Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Freycinet NP

Freycinet NP

 
Freycinet National Park is een natuurrijk schiereiland aan de oostkust van Tasmanië. Het landschap bestaat uit wilde rotsen, dichte vegetatie en witte zandstranden. De rotsen en toppen ziet u al bij de toegang van het park. Het park bestaat voornamelijk uit indrukwekkende granietlandschappen.
 
Reizigers komen hier graag om inheemse vogels te spotten; zo kunt u hier bv zee-adelaars en pacifische ‘’Jan van Gents’’ bezichtigen.
 
Het park biedt diverse activiteiten. Maak een frisse wandeling of een lange hike van een paar dagen, waarbij u in de natuur kunt kamperen. Liever een ontspannen vakantie? Het is een ideaal eiland voor wandelingen langs het strand, zwemmen of wilde dieren spotten.

Pascal de Wilde-Beelen
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Freycinet NP met deze 19 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Freycinet NP gecombineerd met 19 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: