Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bakersfield

  • Country music
  • Bakersfield music hall
  • Concert venue

Bakersfield

 
Bakersfield is een van de grootste medium sized steden van de VS. De stad telt ca. 350,000 inwoners. Het staat vooral bekend om de country zangers die hier een thuisbasis hebben. De stad heeft als bijnaam: country music capital van de westkust. Naast zangers, komen hier ook veel bekende voetbalspelers vandaan. De stad staat bekend als een redelijk conservatieve stad, in relatie tot andere steden.
 
Bekende muziekplatforms, zijn bv. Bakersfield Music Hall of Fame, een opname-studio en een concert platform. Outdoor - activiteiten, zijn bv. bergklimmen, wandelen en fietsen. De stad wordt compleet gerenoveerd en gentrificatie wordt ook hier doorgevoerd.
 
Cultuur-fans kunnen langsgaan bij het Bakersfield museum of Art of het Bakersfield Museum of Science. De stad staat vol met grote, Amerikaanse ketens. U kunt winkelen bij shopping malls en eten bij een van de Amerikaanse fast food diners. Daarnaast zijn er eethuizen met menu's uit diverse oorden: bv. Mexicaans, Italiaans en Baskisch.
 
 

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.